تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: کتاب برایه یادگیری فیزیک معرفی کنید ....

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

1 کتاب برایه یادگیری فیزیک معرفی کنید ....

سلام ,

می شه یکی به من کمک کنه ؟؟؟!!!....

اگه یکی چیزه زیادی از فیزیک ندونه و بخواد از اون اول شروع کنه به خوندن , شما چه کتابایی رو بهش پیشنهاد می کنید ؟؟؟

ممنون

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

تا در چه سطحی باشه.؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

تا در چه سطحی باشه.؟؟؟؟
    راستش سنه کسی که کتاب می خواد زیاده حدوده 30 ولی چون رشته اش چیزه دیگه ای بوده هیچی فیزیک نخونده به جز یه سال که خب یادش نمی یاد ....
    حالا شما چه کتابی رو پیشنهاد می کنین برایه کسی که هیچی از فیزیک نمی دونه و دوس داره یاد بگیره ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

با این سن باید یه چیزاهایی بلد باشه.

بهر حال کتاب خاصی که تمام فیزیک رو در بر داشته باشه وجود نداره ولی یه سری کتاب هست که دانشجو های فیزیک اون اوایل دانشگاه می خوننش.اونهم فیزیک هالیدی هست .ولی فکر نکنم بدر این دوستمون بخوره اگه زیاد اطلاعی از قبل نداره.

برای همین بهتره از مقاله های زیادی تو اینترنت هست استفاده کنه.هر گوشه ای از فیزیک خودش یه دنیاست.

شاید تو این خوندن به یه جای خاص اون علاقه پیدا کنه و..........شما هم یه لطفی کن و بپرس که از کجای اون بیشتر خوشش می اد.(البته اگه بدونه اصلا این کجا چیه؟)

سطح مقالات اینترنتی هم مختلفه و ایشون باید از سطح متوسط استفاده کنه تا بتونه به بالاتر بره.

در کل نمی شه فیزیک رو مثل بعضی از علوم از زندگی جدا کرد و گفت و خوب این مال فیزیک و بس.

تمام فیزیک رو ما خودمون در طول روز تجربه می کنیم.

این علم به نظر من در دسترس ترینه.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با سلام ... پرنیان جان هرکی هست مقالات انجمن ما رو بده بهش مطالعه کنه .... در کل همونطور که مرتضی گفت بهترین کار برای شروع همین مقالات اینترنتی هست ...بعد کتاب فیزیک هالیدی ... بعد هم کتابهایی مثل جهان در پوسته ی گردو و تاریخچه ی زمان .... 
    موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

با این سن باید یه چیزاهایی بلد باشه.

بهر حال کتاب خاصی که تمام فیزیک رو در بر داشته باشه وجود نداره ولی یه سری کتاب هست که دانشجو های فیزیک اون اوایل دانشگاه می خوننش.اونهم فیزیک هالیدی هست .ولی فکر نکنم بدر این دوستمون بخوره اگه زیاد اطلاعی از قبل نداره.

برای همین بهتره از مقاله های زیادی تو اینترنت هست استفاده کنه.هر گوشه ای از فیزیک خودش یه دنیاست.

شاید تو این خوندن به یه جای خاص اون علاقه پیدا کنه و..........شما هم یه لطفی کن و بپرس که از کجای اون بیشتر خوشش می اد.(البته اگه بدونه اصلا این کجا چیه؟)

سطح مقالات اینترنتی هم مختلفه و ایشون باید از سطح متوسط استفاده کنه تا بتونه به بالاتر بره.

در کل نمی شه فیزیک رو مثل بعضی از علوم از زندگی جدا کرد و گفت و خوب این مال فیزیک و بس.

تمام فیزیک رو ما خودمون در طول روز تجربه می کنیم.

این علم به نظر من در دسترس ترینه.
    سلام
    نه ببینید ایشون اصلا رشتش هیچ ربطی به فیزیک نداره و اصلا تو زندگیش به جز سال اول دبیرستان فیزیک نخونده .منم بهش گفتم فیزیک هالیدی رو بخون ولی این شکلی شد> می گه آسون تر باشه بهش می گم که مقالات اینترنتی رو بخونه ولی فک نکنم به دردش بخوره .می دونین اون آدمی که من می شناسم اصلا وختشو با حوصله و امکانشو نداره .من چندتا اسمه کتاب براشون می خواستم که بتونه بخونه ....
    به هر حال ممنون از راهنمایی هاتون

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

با سلام ... پرنیان جان هرکی هست مقالات انجمن ما رو بده بهش مطالعه کنه .... در کل همونطور که مرتضی گفت بهترین کار برای شروع همین مقالات اینترنتی هست ...بعد کتاب فیزیک هالیدی ... بعد هم کتابهایی مثل جهان در پوسته ی گردو و تاریخچه ی زمان .... 
    موفق باشید .
    باشه حتما این کارو می کنم (البته اگه خواست) یه جوری بهش میدم . از شما هم ممنونم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

تنها راهش اینجوریه.وگرنه از این ساده تر دیگه باید بره کتابهای دبیر ستان رو بخونه.

اینکه وقت نمی کنه پس دیگه چرا دنبالشه؟

یاد گرفتن اون هم فیزیک نه تنها وقت می خواد بلکه یه کم باید مایه بزاری و خارج از وقت هم یاد بگیری.

اگه نمی تونه بهتره به همون که می دونه بسنده کنه.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

تنها راهش اینجوریه.وگرنه از این ساده تر دیگه باید بره کتابهای دبیر ستان رو بخونه.

اینکه وقت نمی کنه پس دیگه چرا دنبالشه؟

یاد گرفتن اون هم فیزیک نه تنها وقت می خواد بلکه یه کم باید مایه بزاری و خارج از وقت هم یاد بگیری.

اگه نمی تونه بهتره به همون که می دونه بسنده کنه.
    آخه می دونین چیه ؟ ایشون خودشون کار می کنه از یه طرف هم وقت زیاد نداره ... حیوونی مونده همین وسط
    من بهش می گم ...قبول کرد کرد نکرد هم .... از شما هم به خاطره کمکاتون ممنونم
    زحمت کشیدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

كتابهاي كار براي دوره متوسطه خوب هستند.

اكرامي

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •