سلام دوستان
دريچه مينترال افتادگي داشته باشه به مقدار زياد...
پرولاپس هم زياد باشه
چه ورزش هايي خوبه؟
براي جلوگيري و درمان
يا حق (:
سلام دوستان
دريچه مينترال افتادگي داشته باشه به مقدار زياد...
پرولاپس هم زياد باشه
چه ورزش هايي خوبه؟
براي جلوگيري و درمان
يا حق (:
دوستان خوبم امروز به متخصص قلب زنگ زدم گفت نوشابه و شكلات و چايي پر رنگ قدغن
نميدونم دلستر و ماشعير و...هم نبايد خورد؟!!
يا حق (:
سلام یاسین جون
راستش منم حدود دو سه سال پیش از طریق اکوکاردیوگرافی که یه متخصص قلب برام انجام داد متوجه شدم بطور مادر زادی افتادگی (( پرولاپس )) دریچه میترال دارم !!! ولی اینطور که دکتره بهم گفت این پرولاپس یا همون افتادگی مادرزادی اصلا و ابدا مشکلی ایجاد نمیکنه (( مثل یه خال رو بدن که خطری نداشته باشه ))
از طرفی من با همین دریچه میترال به مدت شش ماه ورزش های خیلی سنگین (( رزمی )) کار کردم و مشکلی هم نداشتم !!! علاوه بر اینها هر نوع غذای ایرانی رو هم که فکر کنی خوردم و پنج سال متوالی هم سیگار کشیدم (( الان ترک کردم )) و بازم ناراحتی خاصی برام به وجود نیومده !!!
شما هم فکر نمیکنم مشکل خاصی داشته باشی !!
موفق باشی
سلام عزيزم
مرسي مرسي مرسي
راستي خيلي خوشحال شدم وقتي نوشتي ترك كردي!!!
يكي از بچه هاي دانشگاه افتادگي دريچه ميترال قلب داره و از سربازي معاف شده اون هم گفت زياد جدي و خطري نيست!!!
يكي از مسئولان سپاه هم گفت كساني كه افتادگي دريچه قلب دارن *هر دريچه اي * معاف دائم!!!
يا حق (:
عزيز بهتره اول تكليف خودت رو روشن كني
تو افتادگي داري يا ميخواي افتاده شي
افكار شومي داري كلك![]()
ميخوام معاف شم!!!
كسي كه چيزي براي درمان ننوشته خب منم بحثم رو عوض كردم و درباره معافي و اين چيزا نوشتم
مشكلي داره؟!! بگين تا ويرايش كنم
يا حق (:
افتادگی دریچه میترال ( پرولاپس ) درجاتی داره. که البته در حالت عادی اکثرشون باعث معاف شدن فرد نخواهند شد. ماکزیمم چیزی که بعد از دوندگی ها ی زیاد بتونه دستتون رو بگیره یه معاف از رزم هست که چندان ارزشی هم حداقل در حال حاضر نداره ...بگذریم که کلا در برخی جاها بهش اعتنایی هم نمی کنند...
سلام عزيز مرسي
امروز براي چكاپ رفتم دكتر كه از قفسه سينه هم عكس گرفت و گفت مشكلي نداره و گفت افتادگي دريچه ميترالت زياد بد نيست و البته فقط معاف از رزم ميشي!!!
به هر حال ممنونم از همگي
يا حق (:
افتادگی دریچه میترال قلب چندان هم با علایم بروز نمیکنه بلکه بیمار کاملا سالم به نظر میرسه فقط این افتادگی موجب نشت خون از دریچه میشه که اون هم چندان قابل توجه نیست چون از اون ور جبران میشه
دستت درد نكنه عزيز
كمك كردي
يا حق (:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)