من می خوام تمام آیکن های ویندوز رو عوض کنم مثل همین شبیه سازهای ویستا
کدوم فایل رو باید ویرایش کنم ؟
آیکن های shell32.dll رو عوض کردم ولی تغییری نکرد
من می خوام تمام آیکن های ویندوز رو عوض کنم مثل همین شبیه سازهای ویستا
کدوم فایل رو باید ویرایش کنم ؟
آیکن های shell32.dll رو عوض کردم ولی تغییری نکرد
سلام
با استفاده از برنامه Style Xp می تونید تمام آیکن ها و... رو عوض کنید و به شکل های زیبایی که در خود برنامه
وجود داره تبدیل کنید و از آیکن های تکراری Xp خلاص بشید
Style Xp معروفترین برنامست برنامه های دیگری هم چیدا میشه.
ولی من می خوام بصورت دستی این کار رو انجام بدم و آیکنهایی که خودم می خوام بزارم نه با برنامه
من دنبال اون فایلی می گردم که تمام آیکن های ویندوز توش هستن می خوام با ResHacker ویرایشش کنم
خوب باید بگی چه نوع آیکون هایی و مال چه برنامه هایی را می خوای عوض کنی
سلام دوست عزیز!!
شما کار تان را درست انجام دادید!! فایل Shell32.dll دارای (238) عدد آیکون میباشد و تقریباً تمام آیکون های ویندوز را تشکیل میدهد.برای تغیر دادن آیکون های ویندوز باید این فایل ویرایش شود.
اگر فایل Shell32.dll را با برنامه ای مانند Resource Hacker ویرایش نموده اید و در صورتی که آیکون ها را بصورت استاندارد ویرایش نموده باشید و هم بصورت درست آنرا در پوشه System32 جابجا نموده باشید اما زمانی که وارد ویندوز میشوید، آیکون های شما تغیر نمیکنند، یه راه حل برایتان پیشنهاد میکنم:
1- بروی Desktop کلیک راست نمایید و سپس بروی Properties کلیک نمایید.
2- بروی تب Setting کلیک نموده و در قسمت Color quality رنگ کامپیوتر را بروی(Medium (16 bit تنظیم نمایید.
3- بروی Apply کلیک نمایید اما بروی OK کلیک ننمایید.
با انجام دادن عملیات بالا رنگ کامپیوتر شما به 16 بیت تغیر نموده و ( باز هم میگم در صورتی که آیکون ها را بصورت درست تغیر داده باشید و فایل Shell32.dll را بصورت درست جایگزین نموده باشید) آیکون های جایگزین ساخته شما نمایان میشود.بعد از اینکه آیکون های شما نمایان شد، دوباره رنگ را به 32 و یا به دلخواه خود تان تغیر دهید.
اما اگر شما با روش بالا آیکون های تان را تغیر نداده اید، ممکن روش راهنمایی که نمودم کار شما را راه نیاندازد.برای اینکه بتوانیم به شما کمک نماییم بهتر خواهد بود.
مؤفق و سرفراز باشید!!
فرهمنــــــــــــــــــــ ــــد
اصلآ این روش خوبی نیست چرا میگی باید روی 16 بیت تنظیم کنه اینطوری که بد میشه .نوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من!!
عزیزم مطلب را کامل مطالعه ننمودی. بعداً برایش گفتم که رنگ را دوباره به حالت به حالت اولی ( 32 بیت و یا هر چه که از اول بوده ) تنظیم کنه.اصلآ این روش خوبی نیست چرا میگی باید روی 16 بیت تنظیم کنه اینطوری که بد میشه .
مؤفق باشید!!بعد از اینکه آیکون های شما نمایان شد، دوباره رنگ را به 32 و یا به دلخواه خود تان تغیر دهید.
فرهمنـــــــــد
نوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همین طوری هست که فرهمند دوست عزیزم فرمودند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)