تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: چجوری میشه آیکن های ویندوز رو عوض کرد ؟

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض چجوری میشه آیکن های ویندوز رو عوض کرد ؟

من می خوام تمام آیکن های ویندوز رو عوض کنم مثل همین شبیه سازهای ویستا

کدوم فایل رو باید ویرایش کنم ؟

آیکن های shell32.dll رو عوض کردم ولی تغییری نکرد

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام

با استفاده از برنامه Style Xp می تونید تمام آیکن ها و... رو عوض کنید و به شکل های زیبایی که در خود برنامه

وجود داره تبدیل کنید و از آیکن های تکراری Xp خلاص بشید

آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ

پيش فرض

Style Xp معروفترین برنامست برنامه های دیگری هم چیدا میشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ولی من می خوام بصورت دستی این کار رو انجام بدم و آیکنهایی که خودم می خوام بزارم نه با برنامه

من دنبال اون فایلی می گردم که تمام آیکن های ویندوز توش هستن می خوام با ResHacker ویرایشش کنم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خوب باید بگی چه نوع آیکون هایی و مال چه برنامه هایی را می خوای عوض کنی

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من می خوام تمام آیکن های ویندوز رو عوض کنم مثل همین شبیه سازهای ویستا

کدوم فایل رو باید ویرایش کنم ؟

آیکن های shell32.dll رو عوض کردم ولی تغییری نکرد
    سلام دوست عزیز!!

شما کار تان را درست انجام دادید!! فایل Shell32.dll دارای (238) عدد آیکون میباشد و تقریباً تمام آیکون های ویندوز را تشکیل میدهد.برای تغیر دادن آیکون های ویندوز باید این فایل ویرایش شود.

اگر فایل Shell32.dll را با برنامه ای مانند Resource Hacker ویرایش نموده اید و در صورتی که آیکون ها را بصورت استاندارد ویرایش نموده باشید و هم بصورت درست آنرا در پوشه System32 جابجا نموده باشید اما زمانی که وارد ویندوز میشوید، آیکون های شما تغیر نمیکنند، یه راه حل برایتان پیشنهاد میکنم:

1- بروی Desktop کلیک راست نمایید و سپس بروی Properties کلیک نمایید.

2- بروی تب Setting کلیک نموده و در قسمت Color quality رنگ کامپیوتر را بروی(Medium (16 bit تنظیم نمایید.

3- بروی Apply کلیک نمایید اما بروی OK کلیک ننمایید.

با انجام دادن عملیات بالا رنگ کامپیوتر شما به 16 بیت تغیر نموده و ( باز هم میگم در صورتی که آیکون ها را بصورت درست تغیر داده باشید و فایل Shell32.dll را بصورت درست جایگزین نموده باشید) آیکون های جایگزین ساخته شما نمایان میشود.بعد از اینکه آیکون های شما نمایان شد، دوباره رنگ را به 32 و یا به دلخواه خود تان تغیر دهید.

اما اگر شما با روش بالا آیکون های تان را تغیر نداده اید، ممکن روش راهنمایی که نمودم کار شما را راه نیاندازد.برای اینکه بتوانیم به شما کمک نماییم بهتر خواهد بود.

مؤفق و سرفراز باشید!!
    فرهمنــــــــــــــــــــ ــــد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوست عزیز!!

شما کار تان را درست انجام دادید!! فایل Shell32.dll دارای (238) عدد آیکون میباشد و تقریباً تمام آیکون های ویندوز را تشکیل میدهد.برای تغیر دادن آیکون های ویندوز باید این فایل ویرایش شود.

اگر فایل Shell32.dll را با برنامه ای مانند Resource Hacker ویرایش نموده اید و در صورتی که آیکون ها را بصورت استاندارد ویرایش نموده باشید و هم بصورت درست آنرا در پوشه System32 جابجا نموده باشید اما زمانی که وارد ویندوز میشوید، آیکون های شما تغیر نمیکنند، یه راه حل برایتان پیشنهاد میکنم:

2- بروی تب Setting کلیک نموده و در قسمت Color quality رنگ کامپیوتر را بروی(Medium (16 bit تنظیم نمایید.

با انجام دادن عملیات بالا رنگ کامپیوتر شما به 16 بیت تغیر نموده و ( باز هم میگم در صورتی که آیکون ها را بصورت درست تغیر داده باشید و فایل Shell32.dll را بصورت درست جایگزین نموده باشید) آیکون های جایگزین ساخته شما نمایان میشود.بعد از اینکه آیکون های شما نمایان شد، دوباره رنگ را به 32 و یا به دلخواه خود تان تغیر دهید.

اما اگر شما با روش بالا آیکون های تان را تغیر نداده اید، ممکن روش راهنمایی که نمودم کار شما را راه نیاندازد.برای اینکه بتوانیم به شما کمک نماییم بهتر خواهد بود.

مؤفق و سرفراز باشید!!
    اصلآ این روش خوبی نیست چرا میگی باید روی 16 بیت تنظیم کنه اینطوری که بد میشه .

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست من!!

اصلآ این روش خوبی نیست چرا میگی باید روی 16 بیت تنظیم کنه اینطوری که بد میشه .
    عزیزم مطلب را کامل مطالعه ننمودی. بعداً برایش گفتم که رنگ را دوباره به حالت به حالت اولی ( 32 بیت و یا هر چه که از اول بوده ) تنظیم کنه.

بعد از اینکه آیکون های شما نمایان شد، دوباره رنگ را به 32 و یا به دلخواه خود تان تغیر دهید.
    مؤفق باشید!!
    فرهمنـــــــــد

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ایول فرهمند جان دستت درد نکنه درست شد

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوست عزیز!!

مؤفق و سرفراز باشید!!

دقیقا همین طوری هست که فرهمند دوست عزیزم فرمودند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •