سلام.
من برای درس محاسبات عددی یه ماشین حساب احتیاج دارم با قابلیت برنامه ریزی. ولی اگه بتونه گراف دو بعدی و سه بعدی هم بکشه خوبه. در کل قیمشت کمتر از صد تومن باشه.
من برای درس محاسبات عددی یه ماشین حساب احتیاج دارم با قابلیت برنامه ریزی. ولی اگه بتونه گراف دو بعدی و سه بعدی هم بکشه خوبه. در کل قیمشت کمتر از صد تومن باشه.
پیشنهاد میکنم ماشین حساب شارپ بگیری..
مدل شارپ 9900 باید خوب باشه
حالا یه زنگی به این نمایندگی شارپ بزن ببین چی بهت میگه ...
تلفنش اینه : 66923305 66935594 66935595
قیمت ti-92 رو نداری امیر خان؟
نه سهراب جون ... از این مدل خبری ندارم...
اصلا مارکش چیه؟
![]()
من دو سه سال پيش TI-89 Titanium گرفتم اون موقع 185. يحتمل الان خيلي ارزونتر شده ولي چيز خوبيه كلي امكانات برنامه نويسي داره و اصلا براي گرافهاي دو بعدي و سه بعدي هست. براي برنامه هاي محاسبات عددي همون 4500 خودمون كافيه...
عزيز جون جنس آمريكايي مگه قيمتش كم ميشه ؟ مرگ بر آمريكاي جهانخوار
ببين اگه يه ماشين حسابي ميخواي كه 2 ماه وقت براي ياديگيري كاركرد اون نذاري و سريع كارتو. راه بندازه
و گرافيك عالي هم داشته باشه برو سراغ كلس پد پلاس كاسيو حدود 130 تومن هم هست و....
Last edited by glc_engineer; 09-01-2009 at 21:24. دليل: غلط املایی
امروز کل بازار رو گشتم. ti-92 که به کل گیر نمیاد. تنها مدل موجود ti-89 . جالب اینجاست که یکی از فروشنده ها میگفت که 89 غز 92 مدلش بالاتره و بعد از 92 اومده بازار و دیگه 92 تو بازار نیست. کمترین قیمتی که برای 89 پیدا کردم. 153500 بود. خودم فکر نمیکنم بهتر از این بشه پیدا کرد. با حرف دوستمون هم که میگه جنس آمریکایی ارزون نمیشه موافقم. حرف درستتر اینه که کیفیتش هیچ وقت نمیاد پایین
البته بگم تو خود امريكا هم تگزاس ها همه چيني هستند و اصلا در خود امريكا توليد نميشه... من خيلي وقت پيش دنبال مشخصاتشون بودم الان يادم نيست ولي فكر مي كنم ti مجموعا قويتر از classpad باشه. فقط مي دونم امكانات Ti براي هر جور كار محاسباتي كافيه.
TI-89 Titanium لنگه نداره
هرکار دلت بخواد میتونی باهاش بکنی
وای تحلیل مدارشو که نگو
یه چیز تو مایه های pspice
تا دلتم بخواد نرم افزار مجانی تو سایتش هست ، حتی ebook reader فارسی داره
یعنی چی ، یعنی معارف رو پر کن توش ببر سر جلسه
خوب بید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)