سلام.
یه ربع پیش یکی از دوستام از تهران زنگ زد و ازم خواست یه دوربین SLR خوب بهش معرفی کنم.خودش نظرش رو
nikon d40x هست.گفتم خوب مرد مومن برو بگیر!!!گفت میخوام بدونم نظرت رو!!!!منم گفتم تو p30 عنوان میکنم
دوستان کمکت میکنن چون من الان یه ماهی هست تهران نیستم قیمت هارو هم نمیدونم.اما در مورد مقایسشون
هستم در خدمتت.قیمت هم 665.000 گرفته بدون وسایل جانبی.
حالا میخوام ببینم دوستان تو این رنج قیمت مدل دیگه ای مد نظرشون هست یا نه؟؟؟به جر مدلی که گفتم.
من با نیکون d200 کار میکنم و راضیم.البته الان مونده تهران.برا همین اکثرا مدل های نیکون رو میشناسم.کلا نیکون لنز های جالبی داره.ولی اگه دوستان برند
های دیگه ای هم مد نظر دارن بگن.المپوس هم لنز های شفافی داره.
دوستان یه بار معرفتشون رو نشون دادن و از همشون ممنونم.این بارم راهنمایی کنین تا کار بنده خدا راه بیوفته.
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><> <>
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>
ویرایش:
من بهش گفتم بابا اینور اونور بردن SLR سخته ها!!!دنگ و فنگ داره.از دستت بیوفته دخلش میاد!!!همین اتفاقی که برا من سر nikon d40 افتاد.اگه واقعا به کارت میاد بگیر.طفلک دو دل شد!!!!
نیکون کلا تو دوربین های SLR قوی هست و تو دوربین های کامپکت هم خوبه ولی سونی هم کارش تو دوربین های کامپکت درسته.
من بهش این دو تا مدل رو پیشنهاد دادم:
DSC-S800 به علت لنز فوق العاده بزرگ و نور گیری فوق العاده به همراه زوم 6x و 8 مگا پیکسل-نهایت حساسیت هم 1200
DSC-N2 به علت حساسیت 1600 و تاچ اسکرین بودن-طراحی زیبا و جمع و جور-10 مگا پیکسل
DSC-W200 هم خوبه هم حساسیت و سرعت شاتر بالا هم 12 مگا پیکسل.
ممنون