سلام من بعد از 8 ساعت آپلود mkportal لعنتی حالا وقتی برای نصبش میرم مینویسه
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد file conf_mk.php (chmod 0777).
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد dir modules/downloads/file (chmod 0777).
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد dir modules/gallery/album (chmod 0777).
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد dir modules/gallery/album/tmp (chmod 0777).
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد dir modules/reviews/images (chmod 0777).
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد dir modules/reviews/images/tmp (chmod 0777).
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد dir blog/images (chmod 0777).
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد dir blog/images/tmp (chmod 0777).
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد dir cache خطايي وجود دارد file cache/tmp_block.php (chmod 0777).
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد dir blog (chmod 0777).
--------------------------------------------------------------
لطفآ کمک کنید توی سایتش رفتم نبود بود ولی انگلیسی رفتم تو آی آر اسمایل بود ولی مشکل داشت میگگفت باید عضو بشید ولی برگه ی عضویتش خراب بود اول خدا بعد شما ولی ترو خدا دریغ نکنید من اصلآ نمیدونم باید چیکار کنم ترو خدا کمکلازمش دارم

جواب بصورت نقل قول
حالا چیکار کنم آیا چون هاستم رایگانه اینطوری هست؟