سلام من بعد از 8 ساعت آپلود mkportal لعنتی حالا وقتی برای نصبش میرم مینویسه
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد file conf_mk.php (chmod 0777).
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد dir modules/downloads/file (chmod 0777).
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد dir modules/gallery/album (chmod 0777).
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد dir modules/gallery/album/tmp (chmod 0777).
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد dir modules/reviews/images (chmod 0777).
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد dir modules/reviews/images/tmp (chmod 0777).
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد dir blog/images (chmod 0777).
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد dir blog/images/tmp (chmod 0777).
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد dir cache خطايي وجود دارد file cache/tmp_block.php (chmod 0777).
خطا : شما سطح دسترسي هاي را بايد بار ديگر كنترل كنيد dir blog (chmod 0777).
--------------------------------------------------------------
لطفآ کمک کنید توی سایتش رفتم نبود بود ولی انگلیسی رفتم تو آی آر اسمایل بود ولی مشکل داشت میگگفت باید عضو بشید ولی برگه ی عضویتش خراب بود اول خدا بعد شما ولی ترو خدا دریغ نکنید من اصلآ نمیدونم باید چیکار کنم ترو خدا کمکلازمش دارم