توی این سایت تمام عکس هست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی این سایت تمام عکس هست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نکته ی جالب توی این عکسها وجود داشت!!کیفیت دوربین الجی کاملا با دوربین کانن یکسان بود!!اگه به رنگ اسمان ابری و گلها و اون ساختمان دقت کنید متوجه میشوید!!ولی فلاش دوربینهای ان95 و الجی بسیار ضعیف بود!!در کل احسنت به نوکیا و الجی!
Last edited by rainysky50; 16-10-2007 at 17:25.
یعنی واقعا شما رنگهای ال جی رو شبیه کانن دیدید ؟؟ آسمون موقعی که ابری سفید نه آبی . رنگ ان 95 و جی 600 خیلی شبیه همه . بیشتر به کانن میخوره . توی نور کم هم که جی 600 ترکونده . ال جی خیر سرش فلاش زنون داره .
rainysky50 چی چیو احسنت به نوکیا و الجی حالا باز نوکیا یه چیزی ولی این الجیه انگار فلشش سوخته هر چند n95 هم فلش جالبی نداره. تو عکس آخریه نگاه کن خیلی مسخره عکس گرفته.
الجی
سامسونگ
نوکیا
کانن
![]()
عزیزم سعید جون شما مثل اینکه به جمله ی من در مورد فلاش الجی و نوکیا دقت نکردید؟؟؟در ضمن فلاش ان95 ضعیفترین فلاش در میان این گوشیها و دوربین بود!بع د از ان95 الجی در فلاش ضعیف بود!در ضمن شما برای اینکه مطمئن بشی کیفیت الجی و کانن یکسانه به عکسهای گل و رنگ ابر و ساختمان خوب دقت کن!سامسونگ و ان95 بیشتر شبیه هم بودند!!![]()
زوم کدومشون اوپتیکال هست؟
خبری از K850 نیست.
تو این ریویو نوکیا بهتر از ریویو قبلی عمل کرده
کانن
سامسونگ
نوکیا
الجی
بله سامسونگ کیفیت بالایی داره . من بزور تونستم با ای دی اس ال 4 تا عکس از هرکدوم بگیرم که سامسونگ خیلی بهتر گرفته بود .
ریویو کا 850 رو با این دوتا گوشی رو قبلا گذاشته بودم
میشه بگین دوربین viewty چندمگاپیکسله؟
آخه این چند روزه انقدر تو تبلیغاش دیدم The Complete Camera Phoneکه دیگه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)