با سلام به خدمت همه دوستان میخواستم این pdf رو به txt تبدیل کنم ولی نمیدونم چجوری لطفا کمک کنید.
با تشکر
با سلام به خدمت همه دوستان میخواستم این pdf رو به txt تبدیل کنم ولی نمیدونم چجوری لطفا کمک کنید.
با تشکر
سلام بهنازی جان!!
از برنامه Abby Fine Reader v. 9 میتوانید برای این کار استفاده نمایید.
اگر لینک دانلود مستقیمش را پیدا کردم، برایتان میگزارم.
مؤفق باشید!!![]()
فرهمـــــــــــد
دوست عزیز
برای زبانهای انگلیسی برنامه زیاد اما برای فارسی فقط 1 هست و اون هم 100 درصد نیست
ocr farsi
دو لینک ذیل هم بهت کمک میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تبدیل pdf به txt رو نمیدونم !!!اما یه نرم افزاری وجود داره که میتونه pdf رو به word تبدیل کنه !!!
اگه دوست داشتی بگو برات آپلود کنم بهنازی عزیز !!![]()
سلام دوستانبرای تبدیل متون انگلیسی طبق گفته دوستان برنامه زیاد وجود داره اما فعلا هیچ برنامه ای فونتهای فارسی را ساپورت نمی کنه به جز چند برنامه که اونها هم به طور کامل نمی تونند این کار را انجام بدن
بهنازي عزيز من خودم مدتها دنبال برنامه براي تبديل PDF بودم كه به نتيجه نمي رسيد ولي اخيراً بطور تصادفي به يك موضوع جالب برخوردم من اكروبات پرو ورژن 8 روي كامپيوترم داشتم ولي يكدفعه قسمت پرينترش كه فايلها رو به به PDF تبديل ميكنه از كار افتاد يعني آيكون پرينتر ناپديد شد و با دوباره اينستال كردن هم نتونستم درستش كنم منم بيخيال شدم و براي تبديل از يك برنامه ديگه اي استفاده كردم اما غرض از اين صغري كبري اين بود كه براي خوندن فايلهاي PDF مجبور شدم برنامه آكروبات ريدر ورژن 8 رو كه مجانيه از سايت Adobe دانلود كنم نكته جالب اينه كه با اين ورژن كه توصيه ميكنم شما هم نصب كنيد براحتي ميتونيد فايلهاي pdf رو در برنامه ورد كپي كنيد و به فرمت مورد نظرتون doc يا rtf يا txt سيو كنيد لازم به توضيحه كه اگه فايلتون فارسي بود بايد بعد از كپي در ورد جهت صفحه رو از راست به چپ كنيد يك نكته ديگه هم بگم اونهم اينه كه براي كپي كردن بايد فايل pdf رو باز كنيد و متن مورد نظرتون رو انتخاب كنيد و بعد كپي و در ورد پيست كنيد
عزت زياد
سلام
البته من یه راهی را میگم از هیچی بهتره
ابتدا کل متن را کپی کن و سپس اونا paste کن توی نوت پت سپس اونا کپی کن و توی word بریز .
با این کار نوشته های فارسی دیگه به هم نمی ریزند . فقط نوشته های انگلیسی و فارسی به هم می ریزند که می شه اونا را هم درست کرد .
با تشکر از دوستان
این کار رو میکنم ولی کلمات به هم میخوره اصلا نمیشه چیزی تشخیص داد.
ولی با روشی که گفتم کلمات به هم نمی ریزه راحت هم می شه تشخیص داد
در برنامه foxit pdf reader يك گزينه به نام save as text هست كه با متن هاي انگليسي مشكلي نداره .
ولي با فارسي قاطي ميكنه . شايد به دردت بخوره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)