من يه سي دي لينوكس از آلمان برام فرستادند مي خواستم ببينم ميشه به جاي ويندوز روي كامپيوتر نصب كنم و همون كاراي ويندوز رو ازش بگيرم در ضمن نرم افزارهاش با ويندوز فرق مي كند
من يه سي دي لينوكس از آلمان برام فرستادند مي خواستم ببينم ميشه به جاي ويندوز روي كامپيوتر نصب كنم و همون كاراي ويندوز رو ازش بگيرم در ضمن نرم افزارهاش با ويندوز فرق مي كند
من به شما پیشنهاد می کنم ابتدا از توزیع های لایو لینوکس مثل اوبونتو یا پارکسیس استفاده کنید تا آشنایی بیشتری با لینوکس پیدا کنید بعد می تونید لینوکس و ویندوز رو در کنار هم داشته باشین تا کاملا" راه بیفتین و بتونید به کلی کارهاتون رو با لینوکس انجام بدین
بهتون قول میدم یه چند وقت که با لینوکس کار کنین دیگه طرف ویندوز نمیرین
خب برنامه ها , بازی ها , Driver های سخت افزار ها چی؟
دوست من، شما دارید از یک سیستم عامل صحبت می کنید، مشخص هست که برنامه های ویندوز در اون اجرا نمی شند! و احتیاجی هم به اجرا شدن اوونها نیست، چون لینوکس برنامه های خودش رو داره، در مورد بازی اگر واقعا یک بازیکن حرفه ای هستید خوب لینوکس جوابگو نیست از اوونجا که اکثر بازی ها بر پایه ی ویندوز هستند!
و در ادامه تمام بحث های شروع کار با لینوکس مثل همین بحث در تاپیک شروع کار با لینوکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
از یک نکته نباید غافل شد شما قدرت مانور زیادتری برای اجرا برنامهها دارید این که شما فلان بازی در لینوکس اجرا نمیشه از ضعیف بودن لینوکس نیست بلکه ناشر بازی ویرایش مخصوص لینوکس رو در دسترس قرار بده در واقع تنها کاری که باید این شرکتها انجام بدن ساختن نصاب installer بازی هست همون کاری که قبلا idsoftware درباره doom و quake انجام داد . بعدش اگه یه نفر خیلی خوره بازی باشه کارهای کردن خیلی عجیب یادم قبلا یک لابراتوار توی شیکاگو از طریق کلاستر کردن ۱۶ تا کامپیوتر با صفحه نمایشی ۷۵ اینچی بصورت ۴ نفره quake بازی میکردن ؛ اگه وقت کنم لینکش پیدا میکنم میذارم
حالا نهایت استفاده شما از سخت افزار در ویندوز به چه طریق میتونه باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)