تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشكل در دريافت ايميلهاي ياهو به وسيله اوت لوك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12 مشكل در دريافت ايميلهاي ياهو به وسيله اوت لوك

من ايميلهاي ياهو رو به وسيله اوت لوك ميخوام دريافت كنم ولي هر دفعه كه اينكارو ميكنم پيغامي مبني بر اينكه سرورت چيچيه ودو گزينه stop,Wait به من ميده نرم افزار popهم وصل وتنظيم كردم تو خود اوت لوك هم اين تنظيمات و كردم اگه ميشه منو راهنمايي كنيد

پروفشنال Erfaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12

با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد ميشم مشكل من اينه كه وقتي مي خوام نامه هاي رسيده را دريافت كنم ميگه هيچ نامه اي ندارم در صورتي كه وقتي تو ميل ميرم ميبينم 40_50تا نامه جديد دارم

داره خودمونی میشه alireza-vb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شاهرود

11 !YPOPs

من مدتی از این برنامه بدون مشکل استفاده کردم ولی جدیداً کار نمیکنه حتی جدید ترین ورژنشم دانلود و نصب کردم ولی بازم کار نمیکنه شما میدونید چرا؟
    در ضمن به کسانیکه احتمالاً نمیدونن کار این برنامه چیه باید بگم برنامه ی بسیار مفیدیه که با استفاده ازش میشه براحتی بوسیله اوت لوک مایکروسافت

ایمیلهای یاهو را چک کرد و حتی ایمیل فرستاد بون اینکه لازم باشه به سایت یاهو مرا جعه کنید.

پروفشنال Erfaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

تا آنجايي كه من اطلاع دارم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نميتوان در اوتولك استفاده كرد چون pop3 پشتيباني نميكنه ولي شايد نرم افزاري براي آن طراحي شده باشه كه من نميشناسم.
    اگه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده كنيد ميتوانيد به وسيله اوتلوك خودتان نامه دريافت يا ارسال كنيد.

در ميل معمولي سرور و موتوري معرفي نشده ولي در ميلهايي كه قابليت دارند در قسمت راهنمايي تنظيمات به طور كامل براي برقراري صندوق با نرمافزار هاي نامه رسان مانند اوتلوك توضيح داده شده و سرور هم معرفي شده است.

جيميل هم يه نرم افزار ساخته برا تنظيم اوتلوك و از لحاظ سرعت و امكانات مورد نياز بهتر هستش.

داره خودمونی میشه alireza-vb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شاهرود

پيش فرض

نميدونم چرا چند وقته که اصلا سايت جي ميل براي من باز نميشه!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

خوب تنظيماتش چه جوري با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بايد pop3نصب كنم يا نه

پروفشنال Erfaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

اول بايد يه ايميل در mail.yahoo.co.uk افتتاح كني و بعد به پروفايل برسي و آدرسها رو دريافت كني

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •