تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: ناپدید شدن هارد درایو

داره خودمونی میشه sunray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض ناپدید شدن هارد درایو

سلام . من وقتی کامپیوتر رو روشن کردم و ویندوز بالا اومد خیلی سریع ویندوز هنگ کرد و مجبور شدم
    restart کنم ولی بعد از اینکه لودینگ ویندوز تموم شد یه صفحه ی آبی ظاهر شد و بدون اینکه بتونم بخونمش کامپیوتر restart شد. من که فکر کردم مشکل از ویندوزه یه ویندوز دیگه نصب کردم ولی بعد از بالا اومدن ویندوز جدید دیدم یکی از درایوهای هاردم نیست. وقتی دوباره به قسمت بوت رفتم جای درایوم نوشته بود unpartitioned space و وقتی اینتر رو فشار دادم باز همون صفحه ی آبی اومد که اینا رو نوشته بود:

A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer.

The problem seems to be caused by the following file: setupdd.sys

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

If this is the first time you've seen this Stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:

Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need.

If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select Advanced Started Optionsm and then select Safe Mode

Technical information:

*** STOP: 0x00000050 (0xE52FFB30, 0x00000000, 0xF741CB86, 0x00000002)
    *** setupdd.sys - Address F741CB86 base at F73F3000, DateStamp 3b7d8507
    من سعی کردم که یه پارتیشن جدید درست کنم ولی نشد همچنین با پارتیشن ماجیک کار کردم ولی ارور داد در ضمن اطلاعات روی درایو هم برای من خیلی مهم بود یعنی از بین رفته؟ حالا برای اینکه دوباره درایوم رو برگردونم باید چیکار کنم؟
    خیلی ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

اون صفحه ی آبی اسمش هست صفحه ی آبی مرگ Blue screen of death
    بخاطر اشکالات سخت افزاری معمولا میاد حالا بهترین کار اینه که بدون اینکه هارد رو فرمت کنی یا برنامه ای نصب کنی بازش کنی و روی یک سیستم دیگه تست کنی و در صورت لزوم از برنامه های مختلف ریکاوری که توی انجمن معرفی نرم افزار فراوون هستند هم شاید لازم باشه استفاده کنی

پروفشنال pd2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فعلا همونجای قبلی

پيش فرض

سلام

شما میتونی هارد به هارد کنی .
    یعنی هاردت رو با یه هارد دیگه در سیستمی دیگه بالا بیاری و در اون سیستم هاردت رو کاملا چک کنی .
    ممکنه بد سکتوری در درایو مورد نظر ایجاد شده باشه .

و در نهایت با همون سیستم دیگه درایو مورد نظرت رو Recovery هم میتونی کنی .

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام . من وقتی کامپیوتر رو روشن کردم و ویندوز بالا اومد خیلی سریع ویندوز هنگ کرد و مجبور شدم
    restart کنم ولی بعد از اینکه لودینگ ویندوز تموم شد یه صفحه ی آبی ظاهر شد و بدون اینکه بتونم بخونمش کامپیوتر restart شد. من که فکر کردم مشکل از ویندوزه یه ویندوز دیگه نصب کردم ولی بعد از بالا اومدن ویندوز جدید دیدم یکی از درایوهای هاردم نیست. وقتی دوباره به قسمت بوت رفتم جای درایوم نوشته بود unpartitioned space و وقتی اینتر رو فشار دادم باز همون صفحه ی آبی اومد که اینا رو نوشته بود:
    A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer.

The problem seems to be caused by the following file: setupdd.sys

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

If this is the first time you've seen this Stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:

Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need.

If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select Advanced Started Optionsm and then select Safe Mode

Technical information:

*** STOP: 0x00000050 (0xE52FFB30, 0x00000000, 0xF741CB86, 0x00000002)
    *** setupdd.sys - Address F741CB86 base at F73F3000, DateStamp 3b7d8507
    من سعی کردم که یه پارتیشن جدید درست کنم ولی نشد همچنین با پارتیشن ماجیک کار کردم ولی ارور داد در ضمن اطلاعات روی درایو هم برای من خیلی مهم بود یعنی از بین رفته؟ حالا برای اینکه دوباره درایوم رو برگردونم باید چیکار کنم؟
    خیلی ممنون.
    ویندوزت 2000 هستش؟

داره خودمونی میشه sunray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خیلی ممنون حتما این کار می کنم ببینم چی میشه ویندوزم هم xp بود.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزيز فكر ميكنم مشكل از RAM سيستم شما باشه.با توجه با خطاي Page Fault اين اشكال ميتونه از ram سيستم شما باشه.اگر امكانش رو داريد ram سيستم خودتون رو با ram يك سيستم ديگه عوض كنيد ببينيد مشكلتون حل ميشه.Ram سيستم شما چقدره؟چه ماركيه؟

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خیلی ممنون حتما این کار می کنم ببینم چی میشه ویندوزم هم xp بود.
    مشکل یکی از سخت افزارها با ویندوز هست که با عوض کردن ویندوز حل میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashem_wolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Rasht

13

بایوس رو چک کن ببین هاردت غیر فعال نشده باشه! مال من سیستم هام هر چند وقت یک بار اینجوری میشه

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

[RIGHT]سلام . من وقتی کامپیوتر رو روشن کردم و ویندوز بالا اومد خیلی سریع ویندوز هنگ کرد و مجبور شدم restart کنم ولی بعد از اینکه لودینگ ویندوز تموم شد یه صفحه ی آبی ظاهر شد و بدون اینکه بتونم بخونمش کامپیوتر restart شد. من که فکر کردم مشکل از ویندوزه یه ویندوز دیگه نصب کردم ولی بعد از بالا اومدن ویندوز جدید دیدم یکی از درایوهای هاردم نیست. وقتی دوباره به قسمت بوت رفتم جای درایوم نوشته بود unpartitioned space [SIZE=2]و وقتی اینتر رو فشار دادم باز همون صفحه ی آبی اومد
    [/FONT]
    خیلی ممنون.
    سلام دوست عزیز!!

من هم حرف دوستان را تایید میکنم. یعنی هاردت را با یه سیستم دیگر چک کن و همچنان Ram هایت را.اما ضمناً یه کاری را که میگویم، انجام بده:

کامپیوترت را خاموش کن، کابل برق را از کیس بیار بیرون.درب کیس کامپیوترت را باز کن و باطری و جامپرک مربوطه آن را بیار بیرون. یه چند دقیقه همینطوری بزارش و بعد از آن دوباره هردو را سرجاش قرار بده. ( باطری و جامپرک )

امیدوارم با این روش درست شود چون بعضی از اوقات که سیستمم تقریباً اینجور میشد، با همین روش درستش میکردم.

در کل نظر من اینه که ممکن هارد شما آسیب دیده. اینکه چجوریه فعلاً نمیدانم.

مؤفق باشید!!
    فرهمنـــــــــد

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام عزیز من

ببین

شما ویندوز عوض کردی بعد دیدی یکی از درایوهات نیست , بعد با چی بوت شدی ؟

اون درایو fat بود یا ntfs ?

رنگ درایو زرد شده بود یا مثل بقیه درایوها شده بود

الان با پارتیشن مجیک hiren boot cd بوت شو و هر چی اونجا از اون درایو نوشته بود بیا بگو و شماره error رو هم بگو

و بگو وقتی تو پارتیشن مجیک روش راست کلیک میکنی چه گزینه هایی فعال است

ایا delete میشه یا نه ؟

موقع creat partision چه error میده ؟

و هر راهی رو که تست کردین بگین تا زودتر جواب بگیرین

موفق باشین

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •