همیشه گوشیهای سونی اریکسون برای عکاسی خیلی خوب بوده و کسایی که عکاسی براشون مهم بود از سونی استفاده میکردن. ولی الان که گوشیهای جدیدتر اومده تقریبا از نظر قدرت عکاسی با هم برابرند در ضمن امکانات جدیدتری اومده که اکثر اونا برای ما ملاک نیستش چون توی ایران نمیشه ازشون استفاده کرد .
سونی موفقیت زیادی توی کا750 و 800 داشت هر که ملاکش عکس بود یکی از این دو رو انتخاب میکرد.
اما سوال اینجاست که کا850 کجاست؟
الان تقریبا یک سال میشه که از ورود شاهکار نوکیا میگذره . که توی این مدت افت قیمت قابل توجهی داشته . ال جی هم گوشی 5 میگی اش رو روانه کرد که متاسفانه مدلش رو فراموش کردم . گوشی دیگه ای هم از ال جی با 3 اینچ صفحه لمسی و پیکسلهای بیشتر و وضوح بهتر با دوربین 5 میگی هم در ماه آگوست معرفی شد.
سامسونگ هم g600 خودش رو روانه بازار کرده که واقعا عکسای خوبی میگیره چند روز پیش هم شاهکار سامسونگ معرفی شد g800 با دوربین 5 میگ صفحه بزرگ زوم اپتیکال فیلمبرداری بهتر از کا850 .
به نظر من فکر نکنم که موفقیتی که اجداد 850 داشتند این سایبرشات داشته باشه !!!!!!!
در ضمن کا850 یه سری مشکلاتی داره که اگه بیاد نسبت به اون قیمت بالا شانس زیادی نداره.
تمام گوشی اثار انگشت میمونه که اگه ادم تجربه نکنه احساس میکنه مشکلی نیست ولی من این تجربه رو با دبلیو 610 داشتم واقعا اعصابم رو خراب کرده بود تازه سایبرشات کلا مشکی هستش و مشکل بیشتر
فیلمبرداری ضعیفی داره نسبت به اون چند گوشی که معرفی شد .
من که گوشی بعدی ام .
یا جی 800 سامسونگ هستش . و یا یک سابرشات 5 میگی غیر از کا850 اگه تا اون وقت بیادش .![]()