تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: کمک کنید wireless

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض کمک کنید wireless

سلام بچه ها این تاپیک برای من خیلییییی مهمه هر چی وب سایت یا نرم افزار می شناسید در مورد وایرلس چه امنیتی چه هک ...... در این تاپیک به من بگید آخه واسم مهمه

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

با سلام ..

دوست عزيز در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هفت مشكل امنيتي شبكه هاي واير لس يا بيسيم ذكر شده ... خوندن مطالب خالي از لطف نيست ... اگر مطلب بيشتري پيدا شد خبرت ميدم

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

مرسی داداشی به قرآن کارت خیلی بیسته اگه چیز های دیگه هم پیدا کردی خبرم بده

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

با سلام ..

خواهش ميکنم عزيز وظيفه هست ...

امنيت در شبكه هاي محلي بي سيم

شبكه‌هاي محلي بي‌سيم (Wireless Local Area Network: WLAN) را مي‌توان در اغلب سازمان‌هاي بزرگ مشاهده كرد. امروزه ارزش شبكه‌هاي بي‌سيم بر كسي پوشيده نيست و برپايي اين قبيل شبكه‌ها ضمن به همراه آوردن امكانات مطلوب، كاهش هزينه‌ها را نيز در پي دارد. اما هر چه بر عموميت و محبوبيت اين شبكه‌ها افزوده مي‌شود دو نكته مهم يعني مديريت و امنيت، بيش از پيش اهميت خود را نشان مي‌دهد. به خصوص در سازمان‌هاي بزرگ كه مساله امنيت بسيار حائز اهميت است، نوع خطراتي كه اين شبكه‌ها را تهديد و نحوه مقابله با آن‌ها اهميتي حياتي دارد. اقدامات امنيتي اوليه بايد به نحوي انجام گيرند كه مزاياي شبكه‌هاي بي‌سيم همچنان پابرجا و محفوظ بماند و راهكارهاي امنيتي آن‌قدر دشوار نباشند كه علت وجودي شبكه‌ بي‌سيم را زير سوال ببرند. به همين منظور در اين نوشتار ابتدا مباني شبكه‌هاي محلي بي‌سيم مورد بررسي قرار مي‌گيرند و در ادامه نحوه مقابله با انواع خطراتي كه چنين شبكه‌هايي را تهديد مي‌كنند، مرور خواهد شد. لازم به ذكر است كه در اين متن هر جا از «شبكه بي‌سيم» نام برده شده است، مقصود «شبكه محلي بي‌سيم» بوده است.

بقيه توضيحات رو درون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PDF ميتوني بخوني .. روي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راست کليک کن و Save Target As رو انتخاب کن ...

حـــــرفـه ای arash_irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام دوست من
    من يه نرم افزار دارم براي امنيت شبكه واير لس نميدونم به دردت ميخوره يا نه من خودم تو كامپيوترم دارم و براي اينكه مال يه مدت پيش هست حتما ورژن جديدش هم اومده من اسمش رو بهت ميگم و خودت يه سرجي بزن حتما ميتوني پيداش كني
    ZoneAlarm Wireless Security 5.5.080
    خب اگه هم ژيدا نكردي يه ايميل به ايميلم در پي سي ورد بزن تا برات آپلود كنم
    موفق باشي يا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •