از فکر p990 بیا بیرون مفت گرونه
رفیقم داره منم خودم a1200 موتو دارم
p990 هنگی زیاد داره دردسر زیاد داره برنامه های جاوا رو کند لود میکنه گیز زیاد داره دوربینش بخوایی عکس بگیری پدرت در میاد یه فایل pdf خواستم توش وا کنم هنگ کرد
a1200 سرعت فوق العاده cpu
رزلیشن صفحه از p990 بهتر سیستم عامل قدرتمند لینوکس طراحی بسیار زیبا در مقابل پاره اجر اریکسون
تازگیها هم برنامه هاش فوق العاده زیاد شده برنامه های جاوا هم بدون استثنا روش نصب میشن با صورت موشکم کار میکنن
هر چیم بخوایی رو خودش داره مینی فوتوشاپ pdf همون فایل رو تو موتو تست کردم کمتر از 1 ثانیه باز کرد
تازه این symbain با این سیتم بلوتوث احمقانش دوستم که همیشه مشکل داره مخصوصا اگه بخواد فایل حجم بالا بگیره یه بار باید فایل رو بگیری که میره یه بخش مخصوص بعد باید از اونجا ببری تو مسیج بعدش کلی الاف شی تا رو مموری ذخیرش کنیحالا انتخاب کن
دوستم هر چی برنامه رو اریکسون داره سیمبین باشه من مثلش رو داره برا موتو برنامه های جاوا هم که مثل هم میمونن با این خاصیت که موتو بهتر عمل میکنه.
تازه کلی هم برنامه مخصوص لینوکس هست که پوزه اریکسون و نوکیا رو به خاک میماله نمونش سرچ کنید rockbox اگه هر کدوم از شرکت های مذکور همچین نرمافزار 20 مگی که یه jukbox کامل مخصوص ipod هست برای این گوشی برگشت داده شده باشه میگم برو p990 بگیر مثلا سریه walkman میزنه با اون نرمافزار مسخره اگه هر کسی این نرم افزار رو ببینه کف میکنه