سلام خدمت دوستان گرامی من میخوام یک پروژه بسازم که بشه صدای کاربر رو ضبط کرد آیا با فلش میشه این کار رو انجام داد ؟
اگر میشه لطفا راهنمایی کنید
سلام خدمت دوستان گرامی من میخوام یک پروژه بسازم که بشه صدای کاربر رو ضبط کرد آیا با فلش میشه این کار رو انجام داد ؟
اگر میشه لطفا راهنمایی کنید
کسی نیست که بلد باشه یک همچین کاری بکنه ؟
کسی نیست جواب بده یا کسی بلد نیست ؟
خواهشن اگر کسی میدونه که چه طور میشه این کار رو انجام داد بگه چون خیلی مهمه .
سلام دوسته من
دوسته عزیر کاری که شما میخواید انجام بدید نیاز به وقت زیادی داره و همچنین به برنامه نویسیه خیلی دقیق
به نظر من می تونید برای این کار از برنامه Mmb استفاده کنید .. تازه باید یه لینک بدید که برنامه ضبط صدا در ویندوز رو فعال کنه .
موفق باشی
شما برای این کار نیاز به یک دیتا بیس ( چه در وب و چه روی هارد ) دارید که می تونید از کامپننت های خود فلش استفاده کنی . اکشنش هم زیاد سخت نیست ، فقط باید سطح دسترسی فلش رو بیشتر کنی تا پلیر بتونه از میکروفن استفاده کنه .
خوب چه طور باید این کار ها رو بکنم ؟شما برای این کار نیاز به یک دیتا بیس ( چه در وب و چه روی هارد ) دارید که می تونید از کامپننت های خود فلش استفاده کنی . اکشنش هم زیاد سخت نیست ، فقط باید سطح دسترسی فلش رو بیشتر کنی تا پلیر بتونه از میکروفن استفاده کنه .
یه مثالی راهنمایی چیزی .
عزیز من ، اگه بخوام اینا رو توضیح بدم ، خودش یه آموزش کامل 4 - 5 صفحه ای میشه !!
تو وب سرچ کن : record sound by flash حتما جوابت رو پیدا می کنی .
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)