تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: گوشی v3x من قاطی کرده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض گوشی v3x من قاطی کرده

سلام گوشی موتورلا v3x من وقتی می خواستم برای اولین بار روش اسکین نصب کنم هنگ کرد و وقتی روشنش کردم دیدم برخی ایکون هاش نیست . منوش که نگو فقط به صورت لیس می آد برخی از تنظیمات مهم داخل گوشی هم از بین رفته . اگه ممکن به من کمک کنید . حالا دیگه خودمم قاطی کردم.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

فلشش کن احتمالا درست میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام گوشی موتورلا v3x من وقتی می خواستم برای اولین بار روش اسکین نصب کنم هنگ کرد و وقتی روشنش کردم دیدم برخی ایکون هاش نیست . منوش که نگو فقط به صورت لیس می آد برخی از تنظیمات مهم داخل گوشی هم از بین رفته . اگه ممکن به من کمک کنید . حالا دیگه خودمم قاطی کردم.
    دوست عزیز گوشی رو به pc وصل کن و ببین اون اسکینی که نصب میکردی تا کجا ها نصب شده و یه اسکین سالم هم نصب کن تا ازاین حالت در بیاد
    احتمالا اسکین خراب بوده که گوشی این جوری شده

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب دوسته عزیز عجله نکن. همون طور که فرمودن ممکنه با نصبه یه اسکینه سالم مشکلتون حل بشه. ونیازی

به فلش نداشته باشه.

شما با نرم افزاره p2k یا LeaderGL FlexEditor.... این دو تا فایل رو تو مسیره a/mobile/system/

کپی کن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ادامه اینم اسکینه اصلیه موتو. اینو نصب کن . باید درست بشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته:بعد از هر مرحله ریسته گوشی فراموش نشه.سعی کن با نرم افزارهایه ذکر شده کار کنی.

نکته: در نصبه اسکین باید خیلی دقت کنی. اگر بلد نیستی یا مشکلی داری در خدمتیم.
    Last edited by Corvette; 11-10-2007 at 02:34.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا از راهنمایی تون ممنون ولی فکر میکنم وضع خراب تر از اینه چون الان هم زبان فارسی که داده بودم برام نصب کنند پریده و هم برخی از امکانات مثل ورود مستقیم به ضبط ویدو و حتی connection الان گوشی من فقط روی حالت ارتباط data قرار دارد. و روی صفحه اصلی هم نشاندهنده دکمه سمت راست از تصویر حذف شده .من این کارهایی که گفتید انجام می دم . ولی زیاد امیدوار نیستم که درست بشه . بازم تشکر .

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا از راهنمایی تون ممنون ولی فکر میکنم وضع خراب تر از اینه چون الان هم زبان فارسی که داده بودم برام نصب کنند پریده و هم برخی از امکانات مثل ورود مستقیم به ضبط ویدو و حتی connection الان گوشی من فقط روی حالت ارتباط data قرار دارد. و روی صفحه اصلی هم نشاندهنده دکمه سمت راست از تصویر حذف شده .من این کارهایی که گفتید انجام می دم . ولی زیاد امیدوار نیستم که درست بشه . بازم تشکر .
    شما انجام بده عزیز. مشکلی نیست نهایتش فلش هستش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا خیلی ممنون منوش درست شده و ضبط مستقیم ویدوش هم برگشته ولی هنوز کامل درست نشده فکر کنم بعضی از دکمه های بغلی از کار افتاده و واسشون تعریفی وجود ندارد. فکر کنم باید با flex editor یکم ور برم تا درست شه . اگه راه بهتر و درست تری بلدین خوشحال می شم از راهنمایی اساتید استفاده کنم. بازم ممنون.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا خیلی ممنون منوش درست شده و ضبط مستقیم ویدوش هم برگشته ولی هنوز کامل درست نشده فکر کنم بعضی از دکمه های بغلی از کار افتاده و واسشون تعریفی وجود ندارد. فکر کنم باید با flex editor یکم ور برم تا درست شه . اگه راه بهتر و درست تری بلدین خوشحال می شم از راهنمایی اساتید استفاده کنم. بازم ممنون.
    خاهش عزیز.. ببین با مستر ریست حل میشه.. اگر نه بگو ببینم چه راهی پیدا میشه..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این مستر ریست منظورت همونی نیست که توی تنظیمات اولیه گزینه اش هست. اگر اون باشه که امتحان کردم تاثیری نداره. اگر بخوام فلش کنم تنظیماتی که روی صدا و کیفیت فیلم برداری به وجود آوردم از بین میره . اگه نتونستم با flex editor درستش کنم فکر کنم مجبورم فلشش کنم. که بلد نیستم . با ابنکه لینک آموزشیشو دیدم ولی یاد گرفتنش واسم خیلی سخت بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این مستر ریست منظورت همونی نیست که توی تنظیمات اولیه گزینه اش هست. اگر اون باشه که امتحان کردم تاثیری نداره. اگر بخوام فلش کنم تنظیماتی که روی صدا و کیفیت فیلم برداری به وجود آوردم از بین میره . اگه نتونستم با flex editor درستش کنم فکر کنم مجبورم فلشش کنم. که بلد نیستم . با ابنکه لینک آموزشیشو دیدم ولی یاد گرفتنش واسم خیلی سخت بود.
    بله.حدس میزدم. دوسته عزیز شما ورژنه بوت لودرت روبگو تا من یه مانستر پک براش پیدا کنم...

مانستر پکهایه کرک شده ی جدید نیازی به تقویته صدا و فیلمبرداری ندارند..

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •