تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: گوشی سیم کارت رو نمیشناسه !!!!!!!!!

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض گوشی سیم کارت رو نمیشناسه !!!!!!!!!

من گوشیم وقتی سیم کارت میزارم توش میزن No Service واسه چیه؟؟؟ درست میشه؟ گوشیم موتورلا L7 هست

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من گوشیم وقتی سیم کارت میزارم توش میزن No Service واسه چیه؟؟؟ درست میشه؟ گوشیم موتورلا L7 هست
    دوسته عزیز احتمالا مشکل از سیم کارته.شما یه سیمه دیگه بنداز ببین وضعیت چطوره..!؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

دوسته عزیز احتمالا مشکل از سیم کارته.شما یه سیمه دیگه بنداز ببین وضعیت چطوره..!؟
    سیمکارتو گذاشتم تو یه گوشی دیگه کار کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز شما یه سیم کارت دیگه بزار تو گوشی ببین اون وقت هم همین ارور میاد ؟ بگو که چه اتفاقی افتاده که این طوری شده؟ یکم بیشتر توضیح بده تا کمکت کنیم شاید احتیاج به فلش باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سیمکارتو گذاشتم تو یه گوشی دیگه کار کرد
    نه دوسته من یه سیم بزار تو گوشیه خودت .ببین تو این حالت چه اتفاقی میفته؟؟!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

داده بودم فلش بزنن شاید بلوتوثش درست شه چون مشکل داشت یه کم.... یارو باز کرد گوشیو تا بلوتوثش رو درست کنه زد همه چیشو داغون کرد سیمکارت گذاشتم توش میشناسه ولی آنتنش نمیاد آنتن نداره یه سیم دیگه گذاشتم بازم نشد ....... یارو میگه بلوتوثش درست میشه آنتنشم درست میشه ولی دوربینش از کار میافته ...... من چی کارش کنم؟؟؟؟؟؟؟ دارم منفجر میشم !!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

داده بودم فلش بزنن شاید بلوتوثش درست شه چون مشکل داشت یه کم.... یارو باز کرد گوشیو تا بلوتوثش رو درست کنه زد همه چیشو داغون کرد سیمکارت گذاشتم توش میشناسه ولی آنتنش نمیاد آنتن نداره یه سیم دیگه گذاشتم بازم نشد ....... یارو میگه بلوتوثش درست میشه آنتنشم درست میشه ولی دوربینش از کار میافته ...... من چی کارش کنم؟؟؟؟؟؟؟ دارم منفجر میشم !!!!!!!!!!!!

من نمی دونم اینا چه ارتباطی به هم داره!!

دوسته عزیز نباید گوشیتو دسته هر کسی میدادی مخصوصا متورولا که اکثرا تعمیر کارا توش سر رشته ندارند و

فقط میخان بازش کنن تا ببینن توش چه خبره!! این وسط یه خراب کاریم میکنن که شمارم تو دردسر میندازن.

من از سخت افزار سر رشته ندارم. به نظره من ببرش پیشه یه تعمیر کاره خوب ، و براش توضیح بده تا ان شاالله

مشکلوتون حل بشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من نمی دونم اینا چه ارتباطی به هم داره!!

دوسته عزیز نباید گوشیتو دسته هر کسی میدادی مخصوصا متورولا که اکثرا تعمیر کارا توش سر رشته ندارند و

فقط میخان بازش کنن تا ببینن توش چه خبره!! این وسط یه خراب کاریم میکنن که شمارم تو دردسر میندازن.

من از سخت افزار سر رشته ندارم. به نظره من ببرش پیشه یه تعمیر کاره خوب ، و براش توضیح بده تا ان شاالله

مشکلوتون حل بشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

پس بد بخت شدم رفتتتتتتتتتتتتتتتت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عجب تعمیر کارایی پیدا میشه ها شما ازش نپرسیدی اینا چه ربطی بهم دارن که دوربین از کار میافته؟ واقعا عجیبه!! به نظره من ببرش پیشه یه حرفهای که این کاره باشه امیدوارم درست بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •