تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 40

نام تاپيک: شرمندم! فقط 12 ساعت فرصت دارم Mp3 Player براي هديه بخرم و نميشناسم!

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

9 شرمندم! فقط 12 ساعت فرصت دارم Mp3 Player براي هديه بخرم و نميشناسم!

سلام به همه دوستان عزيز
    واقعا شرمندم كه مجبور شدم چنين عنواني رو واسه تاپيك انتخاب كنم اما چه كنم كه حقيقته! قطعا نميتونم بدون كمك شما تو اين فرصت فوق كم!! چيز خوبي بخرم..
    من الآن كه ساعت 3 شبه دارم اين پست رو ميزنم و فردا (چهارشنبه) تا عصر بايد يك Mp3 player بعنوان هديه براي فردا كه تولد خواهرمه خريداري كنم!!! اصلا هم مدلها رو نميشناسم...
    متاسفانه فرصت نكردم همه تاپيكها رو بخونم اما از ساعت 1 تا حالا چندين صفحه رو خوندم كه متاسفانه تاريخهاي خيليهاش قديمي بود و كمكم نكرد..

حاشيه رو تموم ميكنم... و تكرار مي كنم قطعا نميتونم بدون كمك شما تو اين فرصت فوق كم!! چيز خوبي بخرم كه يه عمر پشيماني (!) ببار نياره...

بودجه: ماكسيمم 100 تومان و متاسفانه قابليت افزايشش روندارم...
    محل سكونتم هم اصفهانه...

چيزي كه ميخوام باشه: تقريبا به ترتيب اولويت البته 1 و 2 اولويتشون اندازست!!
    1. قابليت ضبط خوب داشته باشه براي سر كلاس. همه ميدونيد كه بايك دكمه بره سر ضبط كردن خب بهتره...
    2. پخشش هم خوب باشه....
    3. مموريش هرچه بيش بهتر... اگه قابليت افزايش داشته باشه باز بهتر...
    4.باتريش قابل شارژ باشه... چي ميگن فكر كنم ليتيومي؟! آره (ببخشيدزياد حرفه اي نيستم..) كه دوام بياره ساعتها
    5.خوشكل و كم حجم باشه...
    6. عمر كنه تا مدتها... گارانتي هم داره؟
    7. نرم افزار هم نخواد رو كامپيوتر نصب بشه بهتره كه بشه هرجايي وصلش كرد به سيستم...
    8.قيمت هم اگه ميدونيد بگيد.... و بگين مغازه دقيقا چي بگم؟!
    ميدونم كه خيلي ايده آل شد اما خب آدم ميخواد چيز خوب بخره...
    راستي درباره iPod nano ياكلا iPod ها هم يه چيزايي ديدم . گرونه؟ ضبطش چطوره؟ خيلي خيلي قشنگند! هميناس كه اوله سايتش گذاشته؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مدليكه خواهرم قبلا از دوستش ديده بود و دوست داشت Crative MuVo slim روش نوشته بود پشتش هم زده بود
    Model NO. DAP-TDOOO8
    !
    يك گيگ هم بود و بسيار نازك... ضبطش هم خوي بود منتها فكر كنم گرون باشه.... اينو گفتم كه بهتر بتونيد كمكم كنيد....

من يهبند پاي سيستم هستم تا راهنماييهاي شمارو ببينم...
    آقاي seymour عزيز نظراي شما رو همه قبول داشتند و شما گويا صاحب نظريد...اگه شما هم يه كمكي بهم بكني آبروي مانره ممنونت ميشم...
    از همه ممنون
    منتظرم
    Last edited by sherlock_Holmes; 10-10-2007 at 03:12.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خب مثل اينكه تو اين وقت كم من نميشه كاري كرد...
    بهر حال ازهمه ممنون........

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمی دونم این پست من بدردت می خوره یا نه ... بهرحال به نظرم zen neeon یا zen neeon2 مناسب باشه ... zen v plus هم خیلی خوبه ، ولی نیاز به نرم فازار مخصوص داره ...

یکی دوتا مدل هم هست که شک دارم اصفهان گیر بیاد (تهران هم آسون گیر نمیاد) ، در نتیجه توصیه نمی کنم ...

ipod گرونه ... (نزدیم 200 تومن) ... muvo slim هم خیلی خوبه ولی کمیاب شده (من خودم یدونه slim هم دارم ... )

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نمی دونم این پست من بدردت می خوره یا نه ... بهرحال به نظرم zen neeon یا zen neeon2 مناسب باشه ... zen v plus هم خیلی خوبه ، ولی نیاز به نرم فازار مخصوص داره ...

یکی دوتا مدل هم هست که شک دارم اصفهان گیر بیاد (تهران هم آسون گیر نمیاد) ، در نتیجه توصیه نمی کنم ...

ipod گرونه ... (نزدیم 200 تومن) ... muvo slim هم خیلی خوبه ولی کمیاب شده (من خودم یدونه slim هم دارم ... )
    ممنون دوست عزيز
    حدس مي زدم با اين عنواني كه زدم همه فكر ميكنند ميخوام فقط زود جوابو بگيرم برم! حدس هم ميزدم فقط شما جواب بديد...
    بهر حال آبروي من تقريبا اندكي رفت.....

متاسفانه ديگه بعد از پست خودم نا اميد شدم و چك نكردم و الآن ساعت 1 شب برگشتم!! يه كم هم تو فروشگاهها گشتم شايد موفقبشم تو وقت باقي مونده چيزي بيابم... يكي از فروشنده ها گفت فقط سوني چيزاي خوبي داره اكثرا مارك معرفي مي كردند كسي مدل خاصي از ماركها رو پيشنهاد نميكرد!! اصفهانه ديگه...
    قرارشده من هديه خودم رو بعدا بدم گفتم سفارش دادم حاضر نشده.. چيكار ميشد كرد... هولهولكي نميشد... حالا دو سه روز وقت دارم... بقيه تاپيكها رو ميخونم اما شما هم اينجا كمكم كنيد...

1. اين مدلها كه گفتيد ميشه توضيح مختصري دربارش بديد؟ plus كه به خاطر نرم افزارش شايد زياد خوشايند نباشه..
    آيا كيفيت ضبطشون خوبه؟ Slim كه خوب بود چون روي ميز استاد صداشو درحاليكه راه ميرفته با كيفيت خوب ضبط كرده...راستي اين Slim چقدره اگه گيربياد؟

اينv plus هست؟

2. يعني نميشه بري يه جا وصلش كني و آهنگ بريزي؟ حتما بايد نرم افزارش نصب باشه؟

3. neeno با neeno2 چه فرقايي داره؟ درباره neeon2 چيزي نيافتم!! اندازشون خيلي بزرگ نيست؟ عين موبايل به نظرم مياد آره؟

4. گزينه هايي كه گفتم روكدومشو نداره؟
    5. يكي توي يهپست گفته بود iPod nano با اين مدلها يكيه تقريبا قيمتش... نيست؟ ارزش داره؟
    6. يه جا مدلي به نام iriver معرفي كرده بوديد به يكي از دوستان... بكار من ميخوره؟ آخه تو يهكي از پستا اين جمله شما رو ديدم: البته شرمندهكه اينطوري مطرح ميكنم...
    اگه کمتر می خوای خرج کنی می تونی zen nano plus یا zen stone از کارای creative رو بگیری که کیفیت ضبطشون پایین تره .... مثلا اگه iriver خوب ضبط کنه .. اینا بالاتر از متوسط محسوب میشن ...
    کارای iriver خیلی خوب هستن ... سری T ، مثل T10 ، T50 و T60 ... قیمتشون هم 100 تومن یا کمتر هستش ... کیفیات ضبط خوبی دارن ... بصورت mp3 ...
    همنه كه گيرنمياد؟
    ( خيلي سوال شد نه؟! )سوال آخرم:
    گارانتي داره؟

ببخشيد ديگه سعي كردم همه سوالامو يه جا بپرسم شايد بهتر باشه...
    بازم از شما بينهايت ممنونم...

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

6

سلم دوست عزيز
    پيشنهاد من zen v plus 4 gb 105 هزار تومان هست به بودجتم ميخوره
    حالا خاستي بيشتر حال بدي 4gb رو بخر 145 هزار تومان من خودم اينو دارم واقعا راضيم
    اگه سوال داشتي ميتوني تماس بگيري 09151170415

داره خودمونی میشه sadeq280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام پيشنهاى من سامسونگ مدل Yp-u2 كه كيفيتش خوبه وضبط خوبي هم داره قیمت دو گیگش 100 تومنه و یه گیگش 75 تومن اما اگه پول بیشتر داری Yp-t9 بخر كه فيلم هم مي توني توش نگاه كني و كيفيتش هم خوبه قيمت دو گیگش 150 تومنه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

يكي از فروشنده ها گفت فقط سوني چيزاي خوبي داره اكثرا مارك معرفي مي كردند كسي مدل خاصي از ماركها رو پيشنهاد نميكرد!! اصفهانه ديگه...
    قرارشده من هديه خودم رو بعدا بدم گفتم سفارش دادم حاضر نشده.. چيكار ميشد كرد... هولهولكي نميشد... حالا دو سه روز وقت دارم... بقيه تاپيكها رو ميخونم اما شما هم اينجا كمكم كنيد...

1. اين مدلها كه گفتيد ميشه توضيح مختصري دربارش بديد؟ plus كه به خاطر نرم افزارش شايد زياد خوشايند نباشه..
    آيا كيفيت ضبطشون خوبه؟ Slim كه خوب بود چون روي ميز استاد صداشو درحاليكه راه ميرفته با كيفيت خوب ضبط كرده...راستي اين Slim چقدره اگه گيربياد؟

اينv plus هست؟

2. يعني نميشه بري يه جا وصلش كني و آهنگ بريزي؟ حتما بايد نرم افزارش نصب باشه؟

3. neeno با neeno2 چه فرقايي داره؟ درباره neeon2 چيزي نيافتم!! اندازشون خيلي بزرگ نيست؟ عين موبايل به نظرم مياد آره؟

4. گزينه هايي كه گفتم روكدومشو نداره؟
    5. يكي توي يهپست گفته بود iPod nano با اين مدلها يكيه تقريبا قيمتش... نيست؟ ارزش داره؟
    6. يه جا مدلي به نام iriver معرفي كرده بوديد به يكي از دوستان... بكار من ميخوره؟ آخه تو يهكي از پستا اين جمله شما رو ديدم: البته شرمندهكه اينطوري مطرح ميكنم...

همنه كه گيرنمياد؟
    ( خيلي سوال شد نه؟! )سوال آخرم:
    گارانتي داره؟

ببخشيد ديگه سعي كردم همه سوالامو يه جا بپرسم شايد بهتر باشه...
    بازم از شما بينهايت ممنونم...
    در مورد فروشنده ها : به هیچ وجه به حرفشون اعتماد نکن ... یعنی اگه گفتن شب سیاهه ، باور نکن ... حتی اگه دوست صمیمی ات فروشنده اس ، باور نکن ...

1. zen v plus یکی از کارای موفق creative هستش ... امکاناتش کامله ... همه چیز داره دقیقا ... کیفیت صداش هم جزو بهتریناس ... توی خیلی از سایت های معتبر ، انتخاب منتقدین سایت شده ...

بله ... همون عکسی که گذاشتی v plus هستش ... کیفیت ضبطش هم در حد slim و احتمالا بهتر از اون باشه ..

slim اگه گیر بیاد باید زیر 90 تومن باشه یه گیگش ...

2. بله ... نرم افزار مخصوص می خواد ... مثل slim نیست که وصلش کنی و خلاص ... البته با استفاده از ویندوز مدیا پلیر های 10 و 11 میشه با این دستگاه ارتباط برقرار کرد ... یعنی در این حالت ، بدون نرم افزار هم میشه ...

3. فرق اساسی شون ، بزرگتر شدن صفحه و افزایش قابلیت پخش تصویر هستش ... اندازه دوتاشون یکی هستش و اتفاقا خیلی هم بزرگ نیست (سلیقه اییه دیگه)...

4. همه گزینه هایی که گفتی رو دارن ... نرم افزار مخصوص هم نمی خوان ...

5. یعنی گفته که آیپاد قیمتش زیر 100 تومنه ؟ ... امکان نداره ... مدل تقلبیه که بجای آپیاد به ملت ناآگاه قالب می کنن ...

6. بله ، مدلهای خوب و قشنگی هستن ... نکته مهمشون ، کیفیت ضبط بهترشون هستش ... بله ، هموناس که به آسونی گیر نمیاد .. گارانتی هم داره ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون از همه بچه ها....
    خيلي حال دادين...
    ميرم ببينم اينا گير مياد يا نه... اي كاش كار با v plus بدون نرم افزار راحت باشه چون احتمالا بهترين انتخاب خواهد بود... راستي اينا تقلب هم دارن؟ ميشه تشخيص داد؟
    راستي:
    پيشنهاد من zen v plus 4 gb 105 هزار تومان هست به بودجتم ميخوره
    حالا خاستي بيشتر حال بدي 4gb رو بخر 145 هزار تومان من خودم اينو دارم واقعا راضيم
    بالا خره 4 گيگ 105 تومنه با 145 تومن؟!

داره خودمونی میشه geda_ajooze's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

salam
    man hamin creative zen vplus 2 gig ro daram bahale 2gigesho 115 toman kharidam recorderam has hamino begir(male man in meshkias dokmasham sabze)

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از همه بچه ها....
    خيلي حال دادين...
    ميرم ببينم اينا گير مياد يا نه... اي كاش كار با v plus بدون نرم افزار راحت باشه چون احتمالا بهترين انتخاب خواهد بود... راستي اينا تقلب هم دارن؟ ميشه تشخيص داد؟
    راستي:

بالا خره 4 گيگ 105 تومنه با 145 تومن؟!
    می تونم بگم که سخت نیست ... من vision:m دارم که هر وقت میرم خونه دوستان می تونم با مدیا پلیر باهاش ارتباط بگیرم (اونم نرم افزار مخصوص می خواد) و خیلی مشکلی ندارم ... ایشالا واسه شما هم همینطور باشه ...

نه ، تقلبی ندارن ... شما برو پیش اونی که داره بهت گارانتی میده حتما ....

2 گیگ 105 تومنه .... 4 گیگ باید 145 تومن باشه ...

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •