سلام به همگی...
سی دی نسخه 10 فتوشاپ رو از بازار گرفتم اما موقع اجرا نصب در اولین قدم با این پیغام خطا مواجه میشم:
اصلا نمیدونم مشکل از کجاست !! هر کاری که به ذهنم اومده رو انجام دادم اما فایده ای نداشت...
به نظر شما مشکل از کجاست ؟
سلام به همگی...
سی دی نسخه 10 فتوشاپ رو از بازار گرفتم اما موقع اجرا نصب در اولین قدم با این پیغام خطا مواجه میشم:
اصلا نمیدونم مشکل از کجاست !! هر کاری که به ذهنم اومده رو انجام دادم اما فایده ای نداشت...
به نظر شما مشکل از کجاست ؟
خوب دوست عزيز لااقل همونطور كه خودش هم گفته Setup log file رو چك ميكردي و ميذاشتي تا ببينيم مشكل چيه
حالا این setup log این کجاست؟؟؟ اگر پیداش میکردم که تاپیک نمیزدم اینجا!!![]()
سلام
به نظر میرسه که فایلهای ستاپی دچار مشکل هستن
راه حل:یک بار کل محتویات سی دی(دی وی دی) رو روی هارد کپی کنید و دوباره اون رو اجرا کنید...اگر مشکل حل نشد دیگه کمکی از دست ما بر نمیاد...چون اروری که میده خیلی مشخص و دقیق نیست
مخلصیم
چرا اینترنت اکسپلورر ارور می ده
این ارور رو کجا به شما داد _ ابتدای نصب یا آخر ؟
سی دی شما دستکاری شده هست یا اصله ؟
فایل ست آپ رو اجرا کردین یا msi رو ؟
حقیقتش فایل msi نداره تو پوشه و در هنگام اجرا و در اولین قدم قبل از شروع مراحل نصب این اررور ظاهر میشه...
فایلهای رو کپی کردم رو هارد و دوباره امتحان کردم، اما فایده ای نداشت !
این هم محتویات پوشه:
![]()
فایل Windows Installer packages (.MSI files) همون مورد نظر من بود که در پکیج شما هست
یا دستی ران کنید یا در خط فرمان بنویسید
msiexec /i "C:\..............msi"
setuplog اینجا قرار داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببين روي taskbar راست كليك كن و task manager را بزن و روي processes كليك كن ببين internet explorer اونجا هست يا نه اگه بود غير فعالش كن شايد درست شد.
سلام
دوست عزيز مشكل شما اينه كه شما يه نرم افزار از سري cs3 رو قبل از نصب فتوشاپ روي سيستم خودت نصب كردي سري cs3 از يه سري كامپوننت هاي شيير استفاده ميكنه كه در تمام محصولات اين سري موجوده و وقتي شما ميخواي نصب كني چون قبلا نصب شده و وجود داره باعث بروز اين ارور ميشه - كه فكر ميكنم ايليستوريتور رو نصب كردي چون فتوشاپ ، اينديزاين و دريم باهم هيچ مشكلي ندارن فقط ايلس هستش كه با اينا مشكل داره اگه خواستي فتوشاپ و ايلس رو باهم داشته باشي يه سر به انجمن آرنگ بزن اونجا راه حل رو گذاشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)