تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 38

نام تاپيک: N95 دارها مشورت بدن که بدجور لازم دارم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

13 N95 دارها مشورت بدن که بدجور لازم دارم!!!

سلام به همه ی دوستان گرامی.من هدفم از درست کردن این تاپیک مشورت گرفتن از شما عزیزان هست پس خواهشا کمک کنید برای انتخاب درست...
    من یه P990i دارم که می خوام بفروشمش و یه N95 بگیرم...دیروز رفتم و از چندتا جای مختلف رو قیمت گرفتم.
    قیمت ها متغیر بودن!یکی می گفت 580 تومن یکی دیگه می گفت 585 یکی هم می گفت 610 تومن با 18 ماه گارانتی که اصلا این آخریه رو بی خیال شدم...
    تا اینکه آخرین جایی که پرسیدم بهم گفت 575 تومن با منوی فارسی(از همون هایی که وقتی میری توو قسمت
    لنگوئج ، فارسی هم داره)بعد بهم گفت با منوی انگلیسی هم داره ولی 30 تومن ارزون تر می ده!
    واسه من 30 تومن بالا یا پایین فرقی نمی کنه و فقط برام مهمه که بدونم اونی که منوش فارسیه ، مشکلی نداره؟
    هنگ نمی کنه؟گیر نداره؟ و ...
    می خوام اینا رو بدونم!راستی یه سوال دیگه هم دارم...
    راسته که می گن شرکت نیا توو N95 نقشه ی ایران رو برای GPS گذاشته یا نه؟!؟!؟!
    اینایی که پرسیدم خیلی برام ضروریه که بدونم!پس لطفا زود جواب بدید.
    ممنون همگی!

در آغاز فعالیت s_s_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من یه دونه ان 95 دارم از همونایی که منوی فارسی داره الان یه ماهی میشه که گرفتمش هیچ مشکلی نداره خیلی ازش راضیم فقط شارژ باتریش زود خالی میشه و مجبور میشی بعد یه روز دوباره شارژش کنی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

4

سلام
    من یه دونه ان 95 دارم از همونایی که منوی فارسی داره الان یه ماهی میشه که گرفتمش هیچ مشکلی نداره خیلی ازش راضیم فقط شارژ باتریش زود خالی میشه و مجبور میشی بعد یه روز دوباره شارژش کنی
    می شه بگی با چه قیمتی گرفتیش؟
    دیگه اینکه خالی شدن باتریش گمون نکنم به خاطر فارسی بودنش باشه دیگه نه؟چون من توو چند تا نقدی که از N95 خوندم اونجا گفته بودن همین مشکل رو داره...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین منوش توری نیست،ولی نیا رو نمیدونم.من واسه بابام گرفتم بدون گارانتی بود...(خودم 5700 دارم)

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

منم چندجا قیمت گرفتم..چیزی که من فهمیدم اینه که اکثر N95 های فعلی ، Original Pack نیستن !
    یعنی بعضی از لوازم داخل جعبه یا نیست یا با High Copy جابه جا شدن و طبعاً ارزونترن
    حدوداً 20 تومن از پک اصلیا ارزونترن

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    با استفاده معمولی هر روز شارژ میکنید یا ...؟
    مثلاً اگه باهاش 2 ساعت موزیک گوش بدید ، فیلمبرداری کنید و بازی کنید ، چند ساعته باتری تموم میکنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tanzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

در مورد وجود یا عدم وجود زبان و فونت فارسی، باید بگم که این مسئله فقط مربوط به نوع ورژن نرم افزاری هست که روی گوشی نصب شده...
    اگر هم فارسی وجود نداشته باشه میشه به صورت دستی و از طریق دانلود نرم لفزارش اونو نصب کرد...
    پس بنابر این، این مسئله فقط یک قابلیت زبانی هست و ربطی به نحوه کارکرد گوشی نداره...
    در مورد نقشه ایران هم من چیزی درباره گارانتی نیا نشنیدم...
    اون نقشه هم زیاد ارزشی برای این نداره که بخوای بخاطر نیا دنبالش بری...
    یه آموزش تو انجمن گذاشتم برای نقشه ایران که میتونی از اون استفاده کنی...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

با استفاده معمولی هر روز شارژ میکنید یا ...؟
    مثلاً اگه باهاش 2 ساعت موزیک گوش بدید ، فیلمبرداری کنید و بازی کنید ، چند ساعته باتری تموم میکنه ؟
    ضعف اصلی این گوشی مربوط به همین شارژ اون هست...!
    شاید اوایل یه کم سخت باشه اما به مرور عادت می کنی...!
    با کارکرد زیاد باید روزی 1 بلر شارژ بشه اما اگر زیاد ازش کار نکشی و در حد معمولی باشه، 2 روز 1 بار...
    (حتی شاید 3 روز یک بار...!)

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

13

منم چندجا قیمت گرفتم..چیزی که من فهمیدم اینه که اکثر N95 های فعلی ، Original Pack نیستن !
    یعنی بعضی از لوازم داخل جعبه یا نیست یا با High Copy جابه جا شدن و طبعاً ارزونترن
    حدوداً 20 تومن از پک اصلیا ارزونترن
    می بخشید ولی از کجا باید فهمید که جا به جا نشده؟؟؟
    در مورد وجود یا عدم وجود زبان و فونت فارسی، باید بگم که این مسئله فقط مربوط به نوع ورژن نرم افزاری هست که روی گوشی نصب شده...
    اگر هم فارسی وجود نداشته باشه میشه به صورت دستی و از طریق دانلود نرم لفزارش اونو نصب کرد...
    پس بنابر این، این مسئله فقط یک قابلیت زبانی هست و ربطی به نحوه کارکرد گوشی نداره...
    در مورد نقشه ایران هم من چیزی درباره گارانتی نیا نشنیدم...
    اون نقشه هم زیاد ارزشی برای این نداره که بخوای بخاطر نیا دنبالش بری...
    یه آموزش تو انجمن گذاشتم برای نقشه ایران که میتونی از اون استفاده کنی...

پس به عبارتی باید کلا بی خیال نیا بشیم دیگه نه؟یه چیزی...می خوام بدونم برای این گارانتی ها چقدر اضافه تر می گیرن؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

پس به عبارتی باید کلا بی خیال نیا بشیم دیگه نه؟یه چیزی...می خوام بدونم برای این گارانتی ها چقدر اضافه تر می گیرن؟؟؟
    گارانتی اصلیشو اگه بخوای فقط باید بری طرف اتصالات که تونم اون موقع که من گرفتم 200 تومن گرونتر بود...!
    برای گارانتی متفرقه هم هزار تومن بدی، یک برگه گارانتی میتونی جور کنی (البته اگه آشنا داشته باشی!) برای گوشی که گارانتی نداره...
    در مورد نیا هم اطلاعی ندارم...

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •