kernel files...حالا 98 باشه یا XP فرقی نمیکنه
ممنون میشم اگه لطف کنید و جواب بدید
kernel files...حالا 98 باشه یا XP فرقی نمیکنه
ممنون میشم اگه لطف کنید و جواب بدید
Last edited by n.s; 14-10-2007 at 22:00.
کرنل رو من فقط میدونم هسته ی ویندوزه، که حتی اگه روش 2 بار کلیک کنی ویندوزت رو باید مجدد نصب کنی.
اینو هیچوقت ندونستم برای چی پیش میاد.
آشنایی با اسرار کرنل ویندوز :
راستی TEC ، اینکه میگید دابل کلیک روی کرنل باعث میشه ویندوز بالا نیاد ، خودتون تجربه کردین یا شنیدید ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در هر صورت به نظر من این صحت نداره . یه مشکل Missing Kernel exe داریم که ممکن به علت ویروس ، یا صدمه دیدن شدید ویندوز به وجود بیاد و باعث میشه کرنل ویندوز نتونه لود بشه .
![]()
تا بعد ...
سلام دوست عزیز
هم چین چیزی صحت نداره
من همین الان کلیک کردم و مشکلی پیش نیومد
موفق باشین
![]()
سلام دوستان
اگر قرار بود با این کار سیستم عامل دیگه ای نصب بشه که باید فاتحه اقای بیل گیتس را خوند .
کی گفته 2 بار کلیک کنی باید فاتحه ویندوز را خوند من که همچین چیزی ندیدم.
حالا دوستان ایشون شاید این مطلب رو از جایی شنیده اند و نقل کردن ، میخواین تا 3 صفحه بگین این موضوع صحت نداره ؟
![]()
آره تجربه کردم nightmare جان..
رو سیستم یه بنده خدایی ویندوز نصب کردم، از تسک منیجر که کرنل رو دیدم، گفتم برم ببینم چه جوریاست..
خلاصه از درایو ویندوز پیداش کردم، دبل کلیک که روش کردم یه پیغامی داد که یادم نمیاد چی بود، حالا یادمم نیست که من ریست کردم یا خودش پیشنهاد داد ریست کنم.
سیستم که اومد لود بشه، به Welcome ویندوز که رسید پیغام داد (اینم یاد نیست چی بود) و دیگه حتی از Safe Mode هم نتونستم بالا بیارمش تا نصب مجددش کردم.
از بابت اون لینکی هم که گذاشتی ممنون .![]()
من یه بار بیشتر امتحان نکردم، اون یه بارم ویندوز رو مجبور شدم دوباره نصب کنم، حالا تقصیر من چیه؟!
مگه میشه هر چیزو هزار بار امتحان کنی تا به یه نتیجه کلی برسی؟ اونم یه همچین چیزیو؟!
به هر صورت ممنون از شما که متوجم کردید با دبل کلیک روی کرنک مشکلی پیش نمیاد.![]()
..........
Last edited by n.s; 13-10-2007 at 18:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)