تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 39

نام تاپيک: چه جوری گوشی رو فلش کردم

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

14 چه جوری گوشی رو فلش کردم

من از این تعجب می کنم چرا مشکل واسه گوشی پیش نیومده دوستانی که نحوه فلشو میدونن بخونن ببینن مشکل از کجا بوده کار من زیاد ایرادی نداشته یا اینکه خدا بهم رحم کرده
    به نطر دوستان اینجوری که من گوشی فلش کردم نمیبایست مشکلی واسم پیش می اومد آخه من امروز نحوه فلش کردنو که توسط دوستمونمون gsm گذاشته شده رو خودم
    و اما نحوه فلش کردن گوشی:
    گوشی 12 ساعت نشده بود که خریده بودم سریع برنامه rsdlite
    رو اجرا کردم گوشی وصل کردم به کامپیوتر گوشیم روشن بود
    در ضمن درش بسته بود یعنی اسکرینو نمی دیدم
    تو conect هم گوشیو شناخت browse زدم مسیر فایل language
    رو یهش دادم خلاصه یه مرحله صد در صد شد مرحله بعدو کامپیوتر انجام نداد چون fail شده بود وقتی پیام fail دیدم در گوشی باز کردم
    صفحه گوشی سیاه شده بود حالت boot screen
    ونوشته بود progreess...
    دقیقا یادم نیست ولی میدونم معنیش این بود که عملیات در حال انجام
    از اونطرف هم که کامپیوتر fail زده بود من usb در اوردم
    یادم نیست نیست گوشی reset شد یا خودم reset کردم
    بهر حال پک زبان عربی رو گوشی نصب شد مشکلی هم گوشی پیدا نکرد بغیر از همون مشکلی که من باهاش سر دوستانو درد اوردم
    آنتن دهی میگم الان گوشی وقتی رو حالت emergency
    می ره دیگه همونجور میمونه وتا روشن خاموش نکنم خط نمیده
    از دوستان میخوام راجع به نحوه فلش کردن من نظر بدن یعنی یه همچین فلش زدنی چه مشکلاتی میتونه واسه گوشی پیش بیاره یا هر چیز دیگه ای به ذهن دوستان میرسه اصلا ریطی به این انتن دهی داره یا نه ببخشید اگه آخرش دوباره سوال تکراری پرسیدم آخه باز این چند روزه داره رو اعصابم راه میره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز شما چرا گوشی رو به حالت boot نبردی و فلش کردی؟ البته فکر کنم شما فقط میخواستی فارسیش کنی اگه اشتباه نکنم؟ واسه بردن گوشی به حالت boot باید دکمه های #* رو نگاه داری بعد گوشی رو روشن کنی میبینی یه صفخه ظاهر میشه که شبیه صفحه داس در pc میمونه اونجا ورژن boot loader و یک سری اطلاعات دیگهای رو نوشته اگه اشتباه نکنم فریمور گوشی هم اونجا نوشته اگه خواستی فلش کنی به من بگو تا لینک بدم البته قبلش بگو که boot loader گوشیت چنده موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser maldini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ایران - ارومیه

پيش فرض

نه فلش کردنتون زیاد مشکلی نداشت. همه جای کارتون درست بود به غیر از این که موقع فلش سیم کارتتون رو در نیاوردید. مشکل فیل شدن صد در صد طبیعیه. فقط این جور مواقع که روی صفحه نوشته در حال پروسه باید منتظر پیغام برنامه باشید که شما به این مورد هم توجه نکردید ولی خوشبختانه مشکلی به وجود نیامده. پیشنهاد میکنم یه بار دیگه عمل فلش رو به طریقه استاندارد انجام بدید.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

14

با تشکر از پاسخ دوستان عزیز
    ولی با توجه به آموزشی که خودم همونی که gsmعزیز گذاشتن من باید گوشی رو حالت boot میذاشتم که اینکارو نکردم بعدشم حالا من دقیقا نمیدونم تو موبایل چه جوریه یعنی همیشه موقع فلش آخرش میزنه فیل
    آخه همونطور که دوستان عزیز هم میدونید وقتی پیغام فیل میاد یعنی اون پروسه با موفقیت انجام نشده
    من خودم اینطوری فکر میکنم مثلا تو همین نصب ویندوز اگه بخوام xp رو روی 98 upgrade کنم باید ....
    و اگه بخوام فقط xp رو نصب کنم باید..... منظورم اینکه هر چیزی یه قانونی داره واگه اون قانون رو رعایت نکنی باید یه مشکلی پیش بیاد
    پس من اینطور برداشت میکنم که بردن گوشی رو حالت boot قانون نیست یا اینکه اون مشکل به صورتی که زیاد به چشم نمیاد پیش اومده
    اگه دوستان بیشتر راهنمایی کنن ممنون میشم
    راستی در نیاوردن سیمکارت موقع فلش امکان داره چه مشکلی پیش بیاره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

با تشکر از پاسخ دوستان عزیز
    ولی با توجه به آموزشی که خودم همونی که gsmعزیز گذاشتن من باید گوشی رو حالت boot میذاشتم که اینکارو نکردم بعدشم حالا من دقیقا نمیدونم تو موبایل چه جوریه یعنی همیشه موقع فلش آخرش میزنه فیل
    آخه همونطور که دوستان عزیز هم میدونید وقتی پیغام فیل میاد یعنی اون پروسه با موفقیت انجام نشده
    من خودم اینطوری فکر میکنم مثلا تو همین نصب ویندوز اگه بخوام xp رو روی 98 upgrade کنم باید ....
    و اگه بخوام فقط xp رو نصب کنم باید..... منظورم اینکه هر چیزی یه قانونی داره واگه اون قانون رو رعایت نکنی باید یه مشکلی پیش بیاد
    پس من اینطور برداشت میکنم که بردن گوشی رو حالت boot قانون نیست یا اینکه اون مشکل به صورتی که زیاد به چشم نمیاد پیش اومده
    اگه دوستان بیشتر راهنمایی کنن ممنون میشم
    راستی در نیاوردن سیمکارت موقع فلش امکان داره چه مشکلی پیش بیاره؟

داره خودمونی میشه SAM FISHER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

معمولا با پک زبان همین پیغام رو میده ولی نصب میشه.
    در آوردن سیم کارت بخاطر اینه که یه موقع گوشیت زنگ نخوره

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با نظره عزیزان کاملا موافقم. منم میگم یه با دیگه فلش کن تا خیالت راحت بشه مجتبی جان.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

با تشکر از راهنماییهای همه دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser maldini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ایران - ارومیه

پيش فرض

همون طور که احسان جون اشاره کردن. در مورد فیل هم به خاطر ایراد در چک کردن نهایی هست که اگه جایه دو بایت با 2 تای دیگه تعویض بشه مشکل حل میشه. ولی چون در حالت عادی هم مشکلی ایجاد نمیکنه بنده این کار رو نمیکنم ولی اگه نیاز بود این کار رو میکردم تا این پیغام دیگه ظاهر نشه. در مورد رفتن به حالت بوت هم فرقی نمیکنه یا خودتون از ابتدا این کار رو بکنید و یا بعد از این که کار رو شروع کردید برنامه به صورت اوتوماتیک به حالت بوت منتقل بشه. در ضمن در نیاوردن سیم کارت خیلی وقت ها موجب خطا در کار میشه مخصوصا موقع بک آپ گرفتن.

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

و حالا پیشنهاد من... به هیچ عنوان بیشتر از حد معمول فلش نکن. اگه یه بار دیگه فلش کردی و مشکلت حل نشد اینکارو بکن.... جدیدترین ورژن RSD Lite رو دانلود کن (مهمترین گزینه)
    عوض کردن ویندوز XP
    اجازه بده گوشی و باطری خنک شه (این تجربه ی خودمه)
    ----------------------------------------------------------------
    And do not forget not to flash so many times 'cause it's VERY DANGEROUS.
    بچه ها گوشی رو بیش از حد فلش نکنید.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •