تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: آمد از عالم غیب خبری ...! (مروری بر گوشی n99)

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

13 آمد از عالم غیب خبری ...! (مروری بر گوشی n99)

بعد از عرضه IPHONE توسط شرکت APPLE نوکیا برای اینکه این رقیب نو پا حرفی برای گفتن نداشته باشد دست به تلاش های گسترده ای زده تا همچنان غول بی بدیل عرضه گوشی تلفن های همراه بماند.
    یکی از گوشیهای نوکیا که فعلا در مرحله ساخت و بررسی است و جزو اسناد محرمانه شرکت محسوب می شود گوشی جدید سری N موسوم به N99 است . این پرونده محرمانه که اخیرا گوشه ای از امکانات آن لو رفته است در صورت به طور حتم بیشترین سهم بازار تلفن های همراه را به خود اختصاص خواهد داد. امکانات باور نکردنی این گوشی از N99 یک اسطوره ساخته است شاید شما جزو معدود افرادی باشید که از این پرونده محرمانه با خبر شوید.
    این گوشی که از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به N800 نوکیا دارد با ورود خود به بازار به طور حتم راه را بر دیگر رقبای خود خواهد بست. در اینجا به گوشه ای از امکانات این گوشی اشاره خواهم کرد.
    دوربین استفاده شده در این گوشی از وضوح 8 مگاپیکسل برخوردار است. شاید باورتان نشده باشد اما دوربین این گوشی 8 مگاپیکسل قدرت دارد البته ذکر این نکته ضروری است که هنوز مشخص نیست که از چه لنزی در این دوربین استفاده میشود اما در حدود 80 درصد این امکان وجود دارد که بار دیگر نوکیا از شرکت آلمانی Carl Zeiss به عنوان لنز مورد نظر خود استفاده کند.
    بعد از عرضه N91 به همراه 4 گیگابایت حافظه داخلی که با استقبال خوبی مواجه شد این بار نوکیا در نظر دارد تا از یک مایکروهارد 16 گیگابایتی استفاده کند. علاوه بر این این گوشی دارای درگاه قرار دادن حافظه نیز است یعنی شما میتوانید با احتساب این 16 گیگابایت و 8 گیگابایت حافظه مجموعا 24 گیگابایت حافظه داشته باشید که در زمینه ساخت موبایل یک شاهکار حساب میشود . صفحه نمایش این گوشی 3/2 اینچ و با مشخصات 16:9wide است که برای اولین بار در این ابعاد قابلیت تفکیک پذیری 16 ملیون رنگ را داراست .
    بعد از عرضه IPHONE و پشتیبانی این گوشی از فرمت Divx نوکیا نیز پشتیبانی از تمام فرمتهای صوتی و تصویری را در این گوشی قرار داده است . حمایت از ACC,MP4,ACC+,MP3,MPEG,Divx,Xvid و انواع فرمتهای پخش از خصوصیات چشمگیر این گوشی محسوب میشود .
    قابلیت فیلمبرداری این گوشی از لحاظ کیفیت در حد DVD و 3DFPS است که این خود عاملی است برای اینکه فیلمهای گرفته شده با این دوربین قوی در نهایت کیفیت پخش شود .
    پشتیبانی از 3G , WLAN ,Wi-fi از این گوشی یک ابرقدرت ساخته است . یکی دیگر از مشخصه های N99 را وجود JOG SCROLL جالبی است که در 9 جهت مختلف حرکت میکند از این رو شما را از انجام بازی با کیبورد خود گوشی راحت میکند.
    یکی از ضعف های گوشی را میتوان بازهم عدم استفاده نوکیا از --- در چنین ابر موبایلی باشد .
    با این اوصاف آیا شما نیز آرزو دارید روزی N99 را در دستان خود لمس کنید.
    تاریخ عرضه این گوشی اعلام نشده است .

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

آفرین به این بروبچ طراح چینی .... چه طرح باحالی زدن ...
    بابا الکی شایعه درست نکنین ...
    اگه این قضیه حتمی بود از خود سایت رسمی نوکیا اعلام میشد نه از یه سایت چینی که معلوم نیست چی هست ...
    احتمالا میخواد مثل N95 مدل تقلبیشو بزنه ...

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

از این طرح ها بسیارند
    ولی خیلی ها به تولید نمیرسند
    یه چیزه دیگه اگه خبر محرمانه نوکیا این جوری درز می کرد که باید در کارخانه
    نوکیا رو
    گل میگرفتندد!!!!!!!!!!

آخر فروم باز avril's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما که 70 درصد از مشخصاتو گفتید خودتون باور میکنید ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آفرین به این بروبچ طراح چینی .... چه طرح باحالی زدن ...
    بابا الکی شایعه درست نکنین ...
    اگه این قضیه حتمی بود از خود سایت رسمی نوکیا اعلام میشد نه از یه سایت چینی که معلوم نیست چی هست ...
    احتمالا میخواد مثل N95 مدل تقلبیشو بزنه ...
    عزیزم اون عکسی که میبینی الکی گذاشتم و اصلا N99 هر شکلی باشه این شکلی نیست چون صفحه نمایشش واید اسکرین هست و همه عکس های N99 خیالی است . پس حالا اینطوری شد بذار یک عکس واقع بینانه تر بزارم

در مورد چینی بودنش خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که اولا اون عکس مربوط به یک سایت ریویو چینی هست نه شرکت تولید کننده . دوما در مورد ساخت چین بودنش هم باید عرض کنم که اول شرکت نوکیا باید این گوش رو به بازار بده بعد چینی ها برن تقلبی شو بزنن نه اینکه اول چینی ها N99 به بازار بدن بعد شرکت نوکیا بره از رو اون اصلشو بزنه !!
    سوما من که گفتم میگن قسمتی از امکانات این گوشی لو رفته .

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه بار تاپیکی به نام N97 هم اومد...محشره! زدم...دستم رو داغ زدم که دیگه از این غلط ها نکنم. همگی fake هستند.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من یه بار تاپیکی به نام N97 هم اومد...محشره! زدم...دستم رو داغ زدم که دیگه از این غلط ها نکنم. همگی fake هستند.
    من که منظور شما رو متوجه نشدم

آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ

4

عزیزم اون عکسی که میبینی الکی گذاشتم و اصلا N99 هر شکلی باشه این شکلی نیست چون صفحه نمایشش واید اسکرین هست و همه عکس های N99 خیالی است . پس حالا اینطوری شد بذار یک عکس واقع بینانه تر بزارم

در مورد چینی بودنش خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که اولا اون عکس مربوط به یک سایت ریویو چینی هست نه شرکت تولید کننده . دوما در مورد ساخت چین بودنش هم باید عرض کنم که اول شرکت نوکیا باید این گوش رو به بازار بده بعد چینی ها برن تقلبی شو بزنن نه اینکه اول چینی ها N99 به بازار بدن بعد شرکت نوکیا بره از رو اون اصلشو بزنه !!
    .
    این گوشی باید رکه هایی به خانواده ان نوکیا مثل ان95 باشه یا نه این عکس که رویایی برای بچه هاست ضمنآ الکی نگید منبع مطلب این گوشی ان 99کجاست؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

حتما میدونید من استاد سوتی گرفتن از همچین مطالبی هستم. پس شروع میکنیم :

این گوشی که از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به N800 نوکیا دارد
    شما شباهتی میبینید ؟

نوکیا در نظر دارد تا از یک مایکروهارد 16 گیگابایتی استفاده کند.
    خیلی معذرت میخوام ولی نوکیا مگه مغز خر خورده ؟ با وجود حافظه های فلش ؟؟؟ میدونی گوشی چه قدر سنگین میشه ؟ در ضمن اون میکرودرایو نه مایکروهارد....

قابلیت فیلمبرداری این گوشی از لحاظ کیفیت در حد DVD و 3DFPS است
    ببخشید من بی سوادم 3DFPS چیه ؟

پشتیبانی از 3G , WLAN ,Wi-fi از این گوشی یک ابرقدرت ساخته است .
    WIFI و WLAN هر دو یه چیزن. مثل اینه که بگیم پشتیبانی از بلوتوث و بلوتوث از این گوشی یک ابرقدرت ساخته !!!!

یکی از ضعف های گوشی را میتوان بازهم عدم استفاده نوکیا از --- در چنین ابر موبایلی باشد .
    از کی تاحالا نداشتن --- شده ضعف ؟؟؟!!! خیلی دوست دارم از نویسنده این مطلب بپرسم --- یعنی چی ؟؟

داره خودمونی میشه 3DCLUB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IN AMERICAN WHITH SAM FISHER

پيش فرض

اگه منبعو مینوشتی بدک نبود
    منبع:مجله عصر ارتباط
    بعدشم این خبر مزخرف رو 2 ماهه پیش زده بودن
    گوشی به اسم n99 وجود نخواهد داشت با توجه به عکس منتشر شده غیر اصلی سری n بر پایه دوربین طراحی و برنامه ریزی میشه و شرکت کایرزیس لاس سوئیس دوربین 8 مگا به هیچ وجه برای اسمارت فون نداره پس این اشتباه!
    روند کنونی نوکیا برای تغییرات گوشی های تولید قبل خود به آپدیت جدید که نمونش تغییر n95 - 5300-5700 هست!
    هم اکنون نوکیا در حال کار بر روی سری 7 خود یعنی توسعه و پیشرفت n77-n75-n76 میباشد در ضمن آخرین پروزه واید لپتاپ نوکیا مثل تصویر بالا e90 هست با دوربین 3
    وقتی یه چیزیرو از جایی به همین راهتی COPY PASTE میکنی یه نیگاه به مطالبه مزخرفشم بکنی بد نیست...

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •