دوستان سیستم من درحالتی که میخواهم ازروی cd بوت شوم ووینوز رانصب کنم بع از طی مراحلی خطا میدهد که سیستم سی دی روم را نمیشناسد وباید از برنامه خارج شوم علت چیست ؟ من کابلهارا نیز عوض کردم باز نمیشود.![]()
دوستان سیستم من درحالتی که میخواهم ازروی cd بوت شوم ووینوز رانصب کنم بع از طی مراحلی خطا میدهد که سیستم سی دی روم را نمیشناسد وباید از برنامه خارج شوم علت چیست ؟ من کابلهارا نیز عوض کردم باز نمیشود.![]()
سلام
ایا در setup سی دی رام تون نشون داده شده ؟
و وقتی که سی دی رام رو بعنوان first boot تعریف میکنین ، با سی دی بالا میاد ؟
سلام عزیز من
وقتی یه سوال میپرسی و جواب میخوای سعی کن سوالت رو کامل توضیح بدی تا سریعتر جواب بگیری
مثلا باید بگی
من تنضیمات سیستم رو روی بوت شدن با سی دی قرار دادم و قبلا از همین راه ویندوز نصب میکردم
ولی الان یه مشکل دارم , وقتی سی دی رو میزارم و گزینه
press any key to boot from cd rom
میاد , من یه کلید میزنم تا با سی دی بوت شه ولی error میده و erroresh هم اینه
cant boot from cd rom ...
حالا لطف کن دقیق تر مشکلتو بگو تا راهنماییت کنیم
ببخشید اگه تند حرف زدم ولی اینجا هدف کمک کردنه
موفق باشی
حق باشماست
من setup را از روی بوت cd تنظیم کردم در ضمن در setup هم سی دی رام را میشناسد ازروی سی دی بوت میشود بعداز شروع به نصب کردن ویندوز زمانی که میخواهد ویندوز را از روی cd نصب کند خطا میدهد که سیستم cd rom را نمیشناسد باید سیستم ری استارت شود ک. در ضمن وقتی هم که میخواهم بابوت ویندوز 98 بالا بیایم بعد از انتخاب بوت شدن با ساپورت سی دی رام سیستم بالا میاید وخطا میدهد که درایور سی دی رام را نمیشناسد
با سلام
فکر کنم احتمالش باشه که یا سی دی ویندوزت کثیف باشه ، یا خش داشته باشه و یا اینکه کلا خراب شده باشه
شما سی دی ویندوز دیگه ای رو امتحان بکن شاید درست شه
و این احتمال هم هست که مثلا فقط قسمت بوت سی دیت خراب شده باشه و بقیه سی دی سالم باشه
نتیجشو اطلاع بده تا اگه نشد یه کار دیگه ببینیم میشه کرد؟؟؟؟؟؟/
دوست عزیز باچند سی دی دیگر هم امتحان کردم جواب نداد
سلام دوست عزیزم
ممنون توضیح دادی
این طوری که من فهمیدم با سی دی بوت میشه بعد میره برا انتخاب درایو و شما نیز درایو رو انتخاب میکنید و سپس شروع میکنه برا کپی کردن فایلها و بعد سیستم ریستارت میشه
حالا موضوع اینجاست که موقع کپی کردن فایلها ارور میده یا نه ???????
تا اینجا بگین چی شده تا باز با هم بریم جلو
ضمنا اگه میتونی متن انگلیسی ارور رو هم بزار
موفق باشی
![]()
دوست عزیز
بعداز بالاامدن باویندوز 98 که خواسته میشواز روی سی دی بوت کنم اینکارراانجام میدهم ودر مرحله بعد خواسته میشود تا یکی از گزینه های بوت نصب یا بوت با ساپورت سی دی رام و یا بوت بدون ساپورت سی دی رام را انتخاب نمایم وقتی بوت با ساپورت سی دی رام را انتخاب میکنم بعداز طی چند مرحله خطا میدهد که سی دی رام شناخته نشده است .
سلام دوست عزیز
پس شما ویندوز 98 میخواستین نصب کنین
من فکر کردم xp میخواستین نصب کنین
این جوری که شما فرمودین مشکل مربوط میشه به cd rom شما که میتونین چشمشو تمیز کنین
و یا رو یه سیستم دیگه هم تست کنین
موفق باشین
کابل برق و ide رو عوض کن اگه نشد رو یه سیستم دیگه تست کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)