سلام دوستان. یکی از رفیق های من E65 می خواد بگیره، می خواستم بدونم قیمتش الان چنده و آیا ارزش خریدن داره یا نه؟
اگر یک توضیح اجمالی بدید ممنون می شم...![]()
سلام دوستان. یکی از رفیق های من E65 می خواد بگیره، می خواستم بدونم قیمتش الان چنده و آیا ارزش خریدن داره یا نه؟
اگر یک توضیح اجمالی بدید ممنون می شم...![]()
بابا جون مادرتون اینقدر جواب ندید سر گیجه گرفتم..!
جدا از شوخی راهنمایی کنید منتظرم...![]()
این مشخصاتشه خودت تصمیم بگیر:
جدول مشخصات گوشي
تصویرمشخصاتنام گوشي :E65 قیمت :گارانتی متفرقه
400000 تومان
تاريخ معرفي :ماه فوریه سال 2007باند فركانس:
باند :
UMTS / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 سيستم عاملنوع:Symbian OS 9.1, Series 60 UI مشخصات ظاهريوزن(گرم):115 سايز (طول - عرض - ضخامت):105 * 49 * 15.5رنگ بندي گوشي :نقره ای مشخصات صفحه نمايشنوع:TFT با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ ابعاد:240x 320 پیکسل صفحه نمايش لمسي :نداردحالت اسكرين سيور:
دارد تصوير زمينه:دارد مشخصات دوربيننوع:2 مگاپیکسل قابليت بزرگنمايي:4 برابر ابعاد عكس :1600x1200 پیکسل قابليت فيلمبرداري:دارد مدت فيلمبرداري:به میزان حافظه فلاش:ندارد مشخصات صداي زنگنوع:پلی فونیک قابليت دريافت زنگ:دارد پخش MP3 به جاي زنگدارد مشخصات پخش كننده موزيكنوع:MP3 player قابليت پخش:(AAC, AAC+, eAAC+, MP3, MP4, M4A, AMR (NB-AMR), MIDI Tones (poly 48), Mobile XMF, RealAudio 7,8,10, SP-MIDI, True tones (WB-AMR مشخصات حافظهحافظه گوشي:50 مگابایت حافظه مموري كارت :دارد (microSD (TransFlash با قابلیت تعویض سریع کارت و قابلیت ارتقا تا 2 گیگابایت دفترچه تلفن:دارد نمايش تصوير تماس گيرنده:دارد ابزار ارتباطي گوشيپورت:USB و Pop-Port بلوتوث:دارد اينفرارد:دارد GPRS دارد EDGEدارد HSCSDدارد3G
دارد Wireless LANدارد بازينام بازي:دارد مرورگر اينترنتWAPدارد xHTMLدارد HTMLدارد ساير مشخصاتmessaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging تايپ هوشمند T9دارد ويبرهدارد آيفوندارد منشي تلفنيندارد سيستم ضبط صدا:دارد سيستم شماره گيري با صوت:داردفرمان صوتي
دارد راديونداردچراغ قوه:ندارد فن آوري Push to talkدارد مكالمه تصويري:نداردقابليت ويرايش آفيس:نداردقابليت نمايش Pdf
داردقابليتهاي ديگر:
Java MIDP 2.0 مشخصات باترينوع:Standard battery, Li-Ion 1000 mAhزمان مكالمه:مداوم
6 ساعتزمان آماده به كار
265 ساعت وسايل جانبيهندفري:
مدل HS-5هندفري بلوتوث:
مدل HDW-3 و مدل HS-13W و مدل HS-12W و مدل HS-26W و مدل BH-200 و مدل BH-800 و مدل BH-900كاركيت:
كاركيت بلوتوث:
مدل CK-15W و مدل 616كابل:
مدل CA-53هلدر:
قابليت نصب دوربين:
كيبورد بيسيم:
مدل SU-8Wشارژر:
مدل AC-4شارژر فندكي:
مدل DC-4ساير لوازم
بلندگو مدل MD-4
Last edited by DiDiSks; 04-10-2007 at 23:59.
ممنون دوست عزیز...
این رو توی GSM.ir دیده بودم! می خواستم کسی که از نزدیک با این گوشی کار کرده بهم بگه خوبه یا نه مشکلاتش رو که از این جدول ها نمی شه فهمید..!
ممنون...![]()
باهاش کار کردم از چیش میخوای بدونی ؟
گوشی خیلی خوشدست و شیکیه ( از نظر من شیکترین گوشی نوکیاس )
جنس بدنش به خصوص فسمت پشتیش عالیه !
حالت کشوییش نرم و راحته !
ال سی دی با کیفیتی داره ( البته زمانی که 5700 داشتم باهاش مقایسه کردم ال سی دی 5700 یه کم روشنتر و شفاف تر بود ) ...
اکثر برنامه های کاربردی مثه PDF و Quick Office رو به طور پیشفرض روش داره ...
باطری نسبتا مناسبی داره ...
کیفیت صداش معمولیه ( نه بد نه خوب میشه گفت قابل قبوله...)
دوربینش تقریبا مثه دوربین 5700 هستش ( تو نور مناسب و روز عکسایه با کیفیتی میگیره و اگه نور مناسب نباشه عکس شدیدا نویز داره )
کلیداش کوچیک هستن ولی زود بهشون عادت میکنی !
سرعت پردازش اطلاعاتش ( چه تو حرکت بین منوها چه اجرای برنامه ها و... ) به سرعت 5700 نیس ولی مناسبه !
ممنون... خیلی لطف کردی دوست من...
حالا الان قیمتش چند هست؟ همون 400 تومنه؟ ارزون نشده؟![]()
گوشی خوبیه ولی به نظر من اگه گوشی کشویی نباشه بهتره یکم کلفت میشه
قیمت دقیق ندارم ولی یکی از آشناهام خریده بود 390 حدود 2 ماه پیش الان فکر میکنم 360 - 370 باشه !ممنون... خیلی لطف کردی دوست من...
حالا الان قیمتش چند هست؟ همون 400 تومنه؟ ارزون نشده؟
ممنون...
کسی قیمت روز نداره...؟!![]()
قیمتش تقریبا درسته 390 به قیمت نزدیک تره فکر کنم علائدین 400 بودش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)