تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 38

نام تاپيک: >کمک از تمامی مدیران و افراد حرفه ای انجمن<

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

12 >کمک از تمامی مدیران و افراد حرفه ای انجمن<

با سلام خدمت تمامی مدیران من دارم یه مجموعه اموزشی میدم بیرون که خیلی خیلی براش زحمت کشیدم آموزش هک گوشی p990 هست به همراه تمامی نرم فزار ها و بازی ها تست شده که تو این dvd میگذارم من میخام یه کاری به این dvd کنم که هر آدم شاسکولی بلند نشه این دی وی دی منو کپی کنه بده 500 تومن و خاک بر سر من بشه یه از دوستان یه سری آموزش قفل گذاری گذاشته بود من تمامی اون ها رو گرفتم فکر کنم 7 تا بود حالا آز شما دوستان میخام که کمکم کنید من میخام فولدری که آموزش های پی دی اف توشه رو مخفی کنم البته همیشه با UltraISO فولدر مخفی میکردن ولی حالا نمیدونم در صورتی که قفل رو دیوی دی بذارم میشه بازم این کارو کرد یا باید با نرم افزار دیگه ای این کارو کرد من میخام شما بهم آموزش بدین که چند تا قفل رو با هم ترکیب کنم تا یارو یه کمی بپیچه و مثل آب خورن کپیش نکنه و دهنش آســـــــــــــــــفالت بشه تا بتونه ازش کپی بگیره یا مثلا فایل اتوران رو حجم مجازی بدم و ... یه جورایی چند تا قفل رو ترکیب کنم ولی بلد نیست و نیاز به کمک شما عزیزان دارم یا ثملا چند تا فولدر مهم هم مخفی کنم بعدا هم طبق اون کارایی که به سر محصولات نسل جوان میاد که آموزششش رو دارم کاری کنم که فولدر های مخفی با iso baster دیده نشه ممنون میشم کمکم کنید من روی مدیرای انمج حساب باز میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman khatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    nakoja@bad

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    اگر تمام آموزش ها رو دانلود كردي كامل بخون و روي انوها دقت كن ... و ببين كدوم ها رو ميتوني با هم بكار ببري ...
    و چندتا ايميج درست كن و روي آنها قفل بزار و در درايو مجازي تست كن ... مطمئن باش به نتيجه ميرسي ....
    باي

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

سلام
    خوب اگر این قدر برات مهم یک قفل بخر این قفل ها رو میشه شکست
    ولی اگر که از خودت خلاقیت نشون بدی می تونی یک قفل ترکیبی ایجاد
    کنی ، آموزش ها رو هم با دقت بخون
    بای
    Last edited by ehsan30; 03-10-2007 at 23:19.

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    ممنون از پاسختون اگه امکان داره یه راهنمایی بکنید که مثلا چه قفل هایی با هم ترکیب بشن خفن تر میشن منظورم اینه که یکی دو تا مثال بزنید مثلا بگید فلان و فلان و ... با هم ترکیب کنی قفل جالبی میشه و از این جور حرف ها خیلی چاکریم
    خدانگهدار

كاربر فعال انجمن امنيت نرم افزار Reza goli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

10

بسم رب شهدا!

اگر که شما از فایل PDF استفاده می کنید باید بگویم که هیچ راهی برای شما وجود ندارد که آن را قفل کنید زیرا که برنامه Adobe Reader توانایی رونوشت را به کاربر می دهد...
    به نظر من بهتر است از برنامه MMB استفاده نمایید تا با آن برنامه فایل باز شود نه با برنامه دیگری...
    در رابطه با مخفی کردن هم فکرنکنم MMB کار بکند ولی برنامه Ultra Iso توانایی مخفی سازی را دارد...
    راستی شما از این مقاله استفاده کن تا مخفی سازیت بهتر شود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

سلام
    همان طور که Reza goli گفت برای pdf باید از یک نرم افزار یا آتورانی
    استفاده کنی که خودش Plugin برای باز کردن pdf داشته باشه ، وگرنه
    راحت میشه از روی pdf کپی کرد یا حتی پرینت دیجیتال هم کرد
    بهتره از mmb استفاده کنی ، در مورد ترکیب کردن قفل ها شما اول
    آموزش ها را بخون و خودت تصمیم بگیر که کدوم ها را اعمال کنی
    بای

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    Reza goli ممنون حرف شما کاملا درسته ولی مهم نیست چون این قدر تو اون فایل pdf آرم و نشان خودم رو گذاشتم که هیچ کسی فکر نکنم بتونه کاری کنه درسته وقتی که فایل pdf رو با آدوب باز میکنی از توی منو فایل میشه فایل pdf رو save کرد راسیتی برنامه mmb با مخفی کردن مشکلی نداره من امتحان کردم راستی احسان جان من بخاطر همین از شما کمک خاستم من خودم نمیدونم چیکار کنم و چه قفلی با چی قاطی کنم که خوب بشه لطفا اگه امکان داره بگید که کدون قفل با کدوم و کدوم و کدوم ترکیب بشه خوب میشه راستی من یه آموزش میخام برای دادن حجم مجازی که به این فایل exe اتوران حجم زیاد بدم یادم رفت بگم من فکر کنم 500 مگابایت از از حجم دی وی دیم رو استفاده میکنتم و بقیش رو لازم ندارم ممنون از همه دوستان

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

راستی یه چیز خیلی مهم من یه فایل mmb دارم که یه سری از بچه های اتوران کار ساختن این فایل طوری هست که alt + ctrl + del رو میبنده و تون تسک مسنجر هم مخفی هسن کلا همه جا رو بسته و قابل رویت و بسته شدن نیست این به صورت اتوماتیک روی سیستم رو چک میکنه البته به صورت مخفی و اگه یکی از نرم افزاری ها کپی و ... اگه جز اون لیست بلند و بلاش باشه درایوی که توش سی دی هست اتوماتیک میاد بیرون

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نمونه رو براتون میگذارم هیچ راهی نداره بعد از اجرا فقط باید سیستم رو ریست دستی کنی راستی رضا جان اون آموزشت رو دیروز گرفته بودم خدایی چیز خیلی عالی بود

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman khatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    nakoja@bad

پيش فرض

مونه رو براتون میگذارم هیچ راهی نداره بعد از اجرا فقط باید سیستم رو ریست دستی کنی راستی رضا جان اون آموزشت رو دیروز گرفته بودم خدایی چیز خیلی عالی بود

کد:
    کد:
    لينك رو تصيح كن E2 جان !!

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •