با سلام خدمت تمامی مدیران من دارم یه مجموعه اموزشی میدم بیرون که خیلی خیلی براش زحمت کشیدم آموزش هک گوشی p990 هست به همراه تمامی نرم فزار ها و بازی ها تست شده که تو این dvd میگذارم من میخام یه کاری به این dvd کنم که هر آدم شاسکولی بلند نشه این دی وی دی منو کپی کنه بده 500 تومن و خاک بر سر من بشه یه از دوستان یه سری آموزش قفل گذاری گذاشته بود من تمامی اون ها رو گرفتم فکر کنم 7 تا بود حالا آز شما دوستان میخام که کمکم کنید من میخام فولدری که آموزش های پی دی اف توشه رو مخفی کنم البته همیشه با UltraISO فولدر مخفی میکردن ولی حالا نمیدونم در صورتی که قفل رو دیوی دی بذارم میشه بازم این کارو کرد یا باید با نرم افزار دیگه ای این کارو کرد من میخام شما بهم آموزش بدین که چند تا قفل رو با هم ترکیب کنم تا یارو یه کمی بپیچه و مثل آب خورن کپیش نکنه و دهنش آســـــــــــــــــفالت بشه تا بتونه ازش کپی بگیره یا مثلا فایل اتوران رو حجم مجازی بدم و ... یه جورایی چند تا قفل رو ترکیب کنم ولی بلد نیست و نیاز به کمک شما عزیزان دارم یا ثملا چند تا فولدر مهم هم مخفی کنم بعدا هم طبق اون کارایی که به سر محصولات نسل جوان میاد که آموزششش رو دارم کاری کنم که فولدر های مخفی با iso baster دیده نشه ممنون میشم کمکم کنید من روی مدیرای انمج حساب باز میکنم