من وي ري رو تو كامپيوترم نصب كردم ولي نه ميشه باهاش رندر كرد و نه متريال هاش هم نيومده و اون 2 تانوري هم كه مربوط به وي ري است نيز نيامده لطفا كمك كنيد![]()
من وي ري رو تو كامپيوترم نصب كردم ولي نه ميشه باهاش رندر كرد و نه متريال هاش هم نيومده و اون 2 تانوري هم كه مربوط به وي ري است نيز نيامده لطفا كمك كنيد![]()
عزيزم شماا بايد نوع موتور رندر خود را تغيير بدهيد براي اينكار ابتدا كليد F10 را فشار دهيد در تب Common زير مجموعه Assign Renderer را انتخاب كنيد سپس مقادير Production و Meterial editor را به سيستم مورد نظر خود تغيير دهيد و برروي Save as defaults كليك كنيد تا تنظيمات ذخيره شوند
تاپیک آموزش Vray
اگه به نتیجه نرسیدی ، اینجا مطرح کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل اصلی شما اینه که نتونستید اون رو خوب نصب کنید به تاپیک من بروید نحوه نصب و مقداری آموزش توش گذاشتم البته مدتی است بیکاره اما قول دادم تا چند وقت دیگه با آموزش های تاپ برگردم
یه پیشنهاد :
روی منی بالای تصویر رایت کلیک کنید و گزینه render shortcuts روانتخاب کنید .
با باز کردن نوار این قسمت و سیو و لود کردن میتونید تنظیمات مختلف جهت رندر کردن و سریع و بدون رفتن تو منو render یا environment رو فایلتون اعمال کنید .
با این کار میتونید تنظیمات
common
effects
environment
render elementd
Vray
رو تو یه فایل ذخیره کنید و سه سوته لود کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)