ANVAR.NET عزیز
بنده چند وقت هستش که برای مهاجرت به استرالیا اقدام کردم و اگه خدا بخواد و مشکلی پیش نیاد با ید حدود 1 تا 5/1 سال دیگه ویزامو بگیرم. طبق تحقیقی که کردم JAVA و .NET خیلی طرفدار داره و موقیت شغلی زیادی داره. من فوق دیپلم کامپیوتر دارم ولی چون در این زمینه کار نکردم تقریبآ باید از اول شروع کنم. البته زبان انگلیسیم خیلی خوبه و IELTS 6 دارم.( منظورم اینه که با E-book های انگلیسی اصلآ مشکلی ندارم.)
خواستم JAVA رو شروع کنم ، که دیدم احتمالآ در این زمان 1 تا 5/1 سال احتمالآ به اون حدی که بخوام در این رابطه کار کنم نمی رسم. تصمیم گرفتم که .NET ها رو شروع کنم ( بیشتر مد نظرم C# یا VB.NET هستش). برای این کار به مجتمع فنی رفتم که دوره MCTS رو به من پیشنهاد دادن که شامل دوره های زیر بود:
اصول برنامه نویسی تحت .NET Framework 2.0
Maintenance (70-431) Microsoft SQL Server 2005 implementation and
Microsoft .NET framework 2.0 Application development Foundation (70-536)
.NET framework 2.0 Windows-Based client Development (70-526)
.NET framework 2.0 Web- Based client Development (70-528)
.NET framework 2.0 Distributed Development (70-529)
ولی هزینش خیلی زیاد بود و تغریبآ از کلاس رفتن منصرف شدم. تصمیم گرفتم خودم شروع کنم . تمامی کتب مباحث بالا که انتشار خود Microsoft هستند رو تهیه کردم. ولی به علت اینکه نمی دونم از کدومش شروع کنم ، اقدامی نکردم. تا اینکه امروز مطلبی رو که شما برای Shahinfarasystem نوشتین رو خوندم .
چند تا سوال از خدمتتون داشتم.
1- آیا منابعی که می خوام بخونم( e-book های عناوین بالا) برای هدفی که دارم ( کار کردن در زمینه .NET ، SQL و برنامه نویسی وب (ASP.Net).....) مناسب هست یا نه؟ اگه مناسب نیست لطفآ مشخصآ بفرمایید چه منابعی؟
2- لطفآ بفرمایید برای این کتابها برای ایجاد زمینه اولیه ( همان طور که گفتید " مبانی کار و کنترل پایگاههای داده SQL و Oracle رو باید در حد متوسط بدونی و مهمتراز همه بتونی عملا باشون کار کنی. البته تحت web و Winforms هر دوتا, با XML آشناییداشته باشی, با Data Entry and Validation در بانکها آشنا باشی, و سایر موضاعاتعمومی") رو شامل می شه یا نه؟
3- در آخر با توجه به زمانی که دارم ، اگه فکر می کنی کلاس برم بهتره ، راهنماییم کنین.
ممنونم از راهنماییتون.