سلام به همگی.کسی میدونه که چطور میشه مجوز دسترسی به یک فایل رو تغییر داد؟
چون من میخوام یک پوشه رو که عامل ویروسی شدن کامپیوترم شده پاک کنم،ولی هنگام پاک کردن اخطار Access Denied میده و نمیذاره پاک بشه.چطوری باید مجوز دسترسیشو عوض کرد؟
از همگی ممنون![]()
سلام به همگی.کسی میدونه که چطور میشه مجوز دسترسی به یک فایل رو تغییر داد؟
چون من میخوام یک پوشه رو که عامل ویروسی شدن کامپیوترم شده پاک کنم،ولی هنگام پاک کردن اخطار Access Denied میده و نمیذاره پاک بشه.چطوری باید مجوز دسترسیشو عوض کرد؟
از همگی ممنون![]()
سلام دوست عزیز!!
من نمیدانم پوشه ای را که شما به آن اشاره نمودید چه نوع پوشه ای است اما برای حذف آن میتوانید از برنامه Unlocker استفاده نمایید. این برنامه تمام سرویس ها و برنامه های را که از این برنامه استفاده میکنند، توقف داده و دسترسی آنها را به این پوشه قطع نموده و سپس پوشه را حذف، کات و یا کپی میکند.
اینم آدرس دانلود برنامه Unlocker1.8 :
حجم: 255 کیلو بایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پاسورد:مؤفق باشید!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرهمنــــــــــد
redblood جان اول بگو ببینم فایل سیستم درایوی که این پوشه توی اونه چیه ؟
با این برنامه که دوست عزیزم فرهمنــــــــــد گفتند راحتر می شه پاک کرد البته اول شاید پاک نشه اما پیغام میده که در راه اندازی بعدی سیستم پوشه پاک خواهد شد .نوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخوام از طریق فایل سیستم برات توضیح بدم یکم خسته کننده و طولانی هستش .
بچه ها از راهنمایی همتون تشکر.ولی فرهمند جان،unlocker هم نتونست کاری کنه.مهدی جان،winxp گفت که باید پوشه system volume information رو پاک کنم تا مشکل ویروسم حل شه.ولی پاک نمیشه
اينجور كارهارو از داس انجام بده نه از توي ويندوز
redblood جان سیستم را در حالت safe mode راه اندازی کن احتمالا بشه از اونجا پاکش کرد .
winxp دستت درد نکنه،خیلی مرام گذاشتی
مهدی جان امتحان کردم،نشد
فکر کنم این کامپیوتر من جنی شده،باید وقتی درست شد یه سور بدم!!
ولی خیلی لطف کردی ،دستت درد نکنه.
سلام
برو folder option\view
برو اخرین گزینه که اسمش هست use simple sharing ... رو تیکشو بردار و حالا برو رو سیستم ولوم اینفورمیشن راست کلیک کن برو پروپرتیش و سپس تب security
حالا برو advanced و برو سربرگ owner
روی user که باهاش login شدی کلیک کن و گزینه replace ... رو تیک بزن و حالا apply
بیا بیرون و برو داخل system volume information
kasper رو فعال کن و داخل پوشه رو اسکن کن ببین چیزی پیدا میکنه یا نه
هر کار شد تو کار نداشته باش , فقط پوشه رو shift delete کن و برا همه درایوها غیر از درایو سی همین کار رو انجام بده
اینم عکس
,,و اینم عکس دوم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)