تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: كمك در AutoPlay Media Studio

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

14

آقا من یه مشکلی دارم و اون هم اینه که میخوام بوسیله این برنامه یک فایل پی دی اف رو با ریدر آکروبات ریدر باز کنم حالا اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم .
    Last edited by khatat; 01-10-2005 at 17:02.

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام شما اول روي كليد يا tableيا هر چيز ديگه اي كه ميخواهيد با كليك بر روي آن فايل مورد نظر باز شود راست كليك كرده و Propertiesرو انتخاب كيند و به مسير زير برويد
    فايل مرد نظر=properties->>script->>on click->>add action->>step1=file->>step2=File.open->>Next->>file name

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

هادی آقا دستت درد نکنه با اینکه منظورم این نبود ولی حالا یه مشکل اساسی دیگه دارم که بدجوری حالم رو گرفته من یه اتوران درست کردم که حجمش از 700 مگابایت بیشتر و تو یه سی دی جا نمیشه ( حدود 1.8 گیگا بایت ) و باید تو دو تا سی دی بریزم حالا من میخواستم بپرسم که چه طور میتونم یه کاری کنم که هر وقت بر روی یک کلید کلیک کردم یه پیغام بهم نشون بده و بگه که سی دی دوم رو داخل دستگاه بذار و وقتی سی دی دوم رو داخل دستگاه گذاشتم اطلاعات مربوط به اون صفحه نشون داده بشه (مثلاً یه فیلم) اگه کسی میتونه بهم بگه خواهشاً سریعتر بهم کمک کنید چون باید این سی دی رو به یکی بدم
    ممنون .

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

با سلام ..

دوست عزيز با چه نسخه اي از اين نرم افزار كار ميكني ؟؟

چه طور میتونم یه کاری کنم که هر وقت بر روی یک کلید کلیک کردم یه پیغام بهم نشون بده و بگه که سی دی دوم رو داخل دستگاه بذار
    شما بايد از اكشن ها كمك بگيري مثلا از سريرگ اكشن برو به قسمت Dialog بعد DialogMessage رو انتخاب كن و پيغام خودت رو بنويس ...

وقتی سی دی دوم رو داخل دستگاه گذاشتم اطلاعات مربوط به اون صفحه نشون داده بشه (مثلاً یه فیلم)

مثلا شما يك فيلم داري كه ميخواي اتوران CD كه ساختي اون فيلم رو نمايش بده و حجم اون فيلم زياده و بايد روي دو تا CD عرضه بشه پس شما بايد فيلم رو دو قسمت كني در اين صورت وقتي نمايش فيلم CD اول تموم ميشه اتوران از كاربر درخواست CD دوم ميكنه كه در CD دوم شما مشخص ميكني كه از فلان ثانيه فيلم نمايش شروع بشه ...

براي اين كار بايد از چند مدل اكشن كمك بگيري ... من زياد با اكشن هاي اين برنامه كار نكردم .. بهترين پيشنهاد از طرف من براي شما رفتن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دانلود كردن اموزش اكشن هايي هست كه دوست عزيزم اقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اماده كردند .. فكر اگر زمان خوندن اون اموزش ها رو پيدا كني فكر كنم كارت به كلي راه يفته ...

موفق باشيد .

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

آقا من می خواستم ببینم که چطور می تونم Resolution تصویر رو وقتی اتوران اجرا می شه تغییر بدم .
    مثلاً از 600*800 به 1024*1280 تغییر بدم یا برعکس.
    ممنون

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

با سلام ..

به دستور زير دقت كنيد:

-- Get the user's display information.
    display = System.GetDisplayInfo();

if (display ~= nil) then
    -- If the user's running less than 800 x 600, display a dialog.
    if (display.Height < 600) then
    Dialog.Message("Notice", "Your resolution is currently set to "..display.Width.." x "..display.Height..".\r\n"..
    "You must have at least 800 x 600 to view this application properly.", MB_OK, MB_ICONINFORMATION);
    end
    end
    در اين دستور Resolution مانيتور كاربر مورد ارزيابي قرار گرفته ميشود و اگر با مقدار مورد نظر شما مطابقت نداشت پيغامي به كاربر مبني بر عدم مطابقت داده ميشود .. اين دستور رو ميتونيد گسترش هم بديد !

اگر مشكلي بود در حد توان شما رو راهنمايي ميكنم !

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

آقا این رو که می دونم ولی من می خوام اتوماتیک خودش تغییر بده

آخر فروم باز Alireza_Shafaei_PCworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

من خیلی دنبال این موضوع بودم ولی اینگار چنین اکشنی نداره
    یادمه یک برنامه بود که وقتی اجراش میکردم تصویر را میکرد 640 در 480
    من که خیلی به سازندش لعنت فرستادم
    حالا اگر میخوایید در هنگام اجرا کاربر فقط روی همون صفحه باشه و جاهای دیگه دیده نشه میتونی از حالت Kiusk استفاده کنی
    که مثلا وقتی برنامه اجرا شده جاهای اضافی در صفحه به یک رنگ خاص مثلا سیاه در بیاد

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

آقایون از راهنمایاتون ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

آقا من قبلاً درخواست کرده بودم که یکی یه اکشنی که بشه باهاش فایلهای پی دی اف رو بوسیله آکروبات اینستال شده درون سیدی اجرا بشه بهم معرفی بکنه جوابی دریافت نکردم ، امروز که داشتم Help برنامه AutoPlay Media Studio رو می خوندم به مطلب زیر برخورد کردم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اون اکشنش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا من می خوام بدونم که تو قسمت path_short = File.GetShortName(_SourceFolder); به جای SourceFolder_ چی بنویسم ؟ همین اگه می تونید راهنماییم کنید ممنون می شم .
    ------------
    فقط AutoPlay Media Studio

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •