دوستان میخواستم بدونم این گوشی رم 2 رو راحت جواب میده و cpu 330mhz اذیت نمیکنه؟
همچنین کیفیت و بلندی صداش در چه حدیه و ارزش داره که w900 بفروشم و این گوشیو بگیرم؟
دوستان میخواستم بدونم این گوشی رم 2 رو راحت جواب میده و cpu 330mhz اذیت نمیکنه؟
همچنین کیفیت و بلندی صداش در چه حدیه و ارزش داره که w900 بفروشم و این گوشیو بگیرم؟
e 90 واقعا گرونه ولی حرف نداره البته یکمی بزرگه وشکل آیفون میده تا گوشی
کرمونشاه 1250000 تومنه
اين گوشي قيمتش تا 2 هفته پيش اصفهان 850 بود.اما چند روز پيش كه رفتم قيمت چنتا گوشي ديگه را بگيرم ديدم شده 1200000 داشتم از تعجب شاخ در مياوردم .از فروشنده پرسيدم چرا اينقدر گرون شده گفت قيمت دوبي شده 1000000.
گوشي خوبيه ولي با اين قيمتا نه.اگه صبر كني بازم ميياد پايين.دورا ور 700000 كه بياد خريدش منطقي ميشه.
درضمن اصلا قابل قياس با w900 نيست.من كه خودم چنين گوشي با اين كيفيت ساخت و امكانات نديدم.(تا حالا)
Last edited by choory; 02-10-2007 at 14:45.
مقایسه E90 با W900 به کل اشتباست چون سری E یه سری تجاری و سری w هم که مشخصه...
چند وقت پیش ریوو E90 هم نوشته شد که می تونه اطلاعات خوبی بهت بده...در کل با این قیمت مسلما ارزش نداره راحت یه لپ تاپ بگیر!!ولی در کل اگه با بزرگیش مشکلی نداری خیلی عالیه...
عزیز اگه هر اطلاعاتی از این گوشی خواستی بگو بهت بگم چون تمام ریووهاشو خوندم و می تونم کمکت کنم
در ضمن الان قیمتش 960 هزار تومان هستش
قیمتشم توی اروپا دوروبر 510 یورو هستش
درباره سوالی که داشتی می تونم بهت بگم بدون هیچ مشکلی رو 2 رو قبول میکنه و در مورد پردازنده هم که گفتی فکر نمی کنم پردازنده ضعیفی روش باشه jamin با اون همه صرصداش 200 مگاهرتزه که رم 2 گیگ رو به راحتی ساپورت میکنه
اگه سوالی داشتی من در خدمتم
از راهنمایی دوستان ممنون. ولی چرا دوباره کشیده بالا فکر نکنم با این قیمت خریدنش عاقلانه باشه خدا کنه قیمتش زودتر بیاد پایین.
sarmast جان صداشو خبر نداری چجوریه؟ اگه ابعاد فیلم برداریشم بگی ممنون میشم.
بچه ها اینو میشه با n73 مقایسه کرد من الان می خخوام گوشیم رو بفروشم(n73) بد جوری هم دلم پیششگیر کرده می خوام e90 بگیرم حالا میشه بگید نظرتون چیه؟
Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video(VGA 30fps), flash; secondary QCIF videocall cameraاگه ابعاد فیلم برداریشم بگی ممنون میشم.
بايد بگم با n73 هم نميشه مقايسه كرد تنها وجه مشترك اين 2 تو دوربينشونه و ديگه هيچ شباهتي باهم ندارند.قيمت e90 هست 1200000 و قيمت n73 هم هست 380000 به نظر خودت ميشه با هم اينا را مقايسه كرد؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)