سلام دوستان من يك نرم افزار را بيدا كردم تما سيديهايى قفلى تضمينى...و كى فايلهاشو باطورى مخفى كرداند كى بانضرى خوديشون هنوز قابل مشاهيد نيست ولى باان نرم افزار ميشة درهاور
نامى نرم افزار Nc 2\3 ان كارو انجام ميدهت
سلام دوستان من يك نرم افزار را بيدا كردم تما سيديهايى قفلى تضمينى...و كى فايلهاشو باطورى مخفى كرداند كى بانضرى خوديشون هنوز قابل مشاهيد نيست ولى باان نرم افزار ميشة درهاور
نامى نرم افزار Nc 2\3 ان كارو انجام ميدهت
سوبر هيدين كول خورد طوةسطى ما
سلام
دوست عزیز چرا فارسی را درست نمی نویسی ؟؟ من کلی کلنجار رفتم تا فهمیدم منظورتون
از این کلمه طوةسطى ما چیه ؟؟!! خوب لینک دانلود نرم افزار را هم قرار بدهید
ممنون
بای
یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که چیزی متوجه نشدم.........
میشه واضح بنویسی ما بفهمیم چی میگی؟
فکر کنم این دوستمون تاجیکیه ، خیلی از یوزرهای انجمن هستن که تاجیکی یا افغانین . به خاطر همین ما واضح نمی فهمیم.
salam ba hamya dostan man bba khshn ka farsi khob balad nestam man iraqi hastam in kar 100% javab ton mida waly man narmaifzarsh nadaram yak hafta pesh az wlati sorya bodam aonja besh kar kardam faqt bakhatry in kar raftabodam 20 anwani cd hai iran bahamray khodam bordam baham
hamashon baz kardin >>>100% javab dad narmafzar baham rai khodam nahawrdam ishtbah kardam qablan in cd ha ba isoboster + ultariso>>>>test kardabodam hanoz file aslesh va inf neshon dad
خیلی ممنونم که اومدی ولی برام آف نذاشتی
سلام
خوش آمد می گم به شما دوست خوبمببخشید اگر بد صحبت کردم ، فکر کردم شما یک ایرانی هستید
اما تا همینجاش خوب فارسی بلد هستییک در خواست دارم و این که اگر که می تونی اسم کامل اون
نرم افزار را بنویسید
دوستان عزیز توجه کنید از این نرم افزار مطابق قوانین انجمن (مخصوصا قانون 12) استفاده کنید
ممنون از شما
بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)