تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: نحوه امتیاز دهی به کاربران

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض نحوه امتیاز دهی به کاربران

سلام

من دو تا سوال داشتم :

1- بر چه اساسی کابران (مثلا کاربر فعال انجمن ، پرفشنال ، آخر فروم و....) می شوند چون من بعضی از دوستان رو دیدم که با وجود داشتن پست های زیاد در یک زمینه خاص (مثلا برنامه نویسی دلفی) ، ؟هنوز این عناوین به آنها اختصاص داده نشده و هنوز زیر نام کاربری آنها نوشته شده داره خودمونی میشه .

آیا حد مشخصی داره ؟ مثلا عنوان آخر فروم در چه صورتی به کاربر داده می شود ؟ پرفشنال چه طور

2- چرا فروم P30 از دکمه تشکر محرومه ، در فروم مجید آنلاین این دکمه وجود داره و امکان بسیار خوبی برای تشکر از دوستان هستش ولی در p30 برای تشکر مجبوریم یک پست بزنیم
    Last edited by DrXoX; 30-09-2007 at 04:38.

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خب به جز کاربر فعال همه عناوین بر اساس تعداد پستها به طور خودکار به کاربران داده میشه ...
    مثلا آخر فرومباز بعد از 1000 تا پست بود اگه تغییر نکرده باشه ...

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

عنوان کاربر فعال یک انجمن خاص ، در صورتی که کاربر در اون انجمن پست زیادی داشته باشه داده میشه ؟
    یا...

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام

عنوان کاربر فعال یک انجمن خاص ، در صورتی که کاربر در اون انجمن پست زیادی داشته باشه داده میشه ؟
    یا...
    بله بستگی به فعالیت مفیدش در یک انجمن داره ... مثلا مطالبش مفید باشه و به بقیه کمک کنه و غیره ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در اعماق مخ

پيش فرض

البته بجز کار های مفید باید تو چشم هم باشی چون این مدیر ها هستن که امتیاز های رده بالا رو به شما میدن!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

چند تا سوال برام پیش اومده:

1- اگه یه کاربر در چند تا انجمن برای مثال انجمن برنامه نویسی و انجمن موبایل فعالیت داشته باشه اونوقت این قضیه چطوری میشه؟ یعنی چه عنوانی به کاربر داده میشه؟ دو تا عنوان که نمیشه

2- سوال دومم اینه که من خودم رو میگم در انجمن دلفی زیاد میرم و به دوستان تا جایی که بتونم کمک میکنم و در انجمن های دیگه هم میرم و اگه بتونم کمک میکنم حالا مثلا مدیر انجمن دلفی چه طور تشخیص میده پست های من مفیده یا نه ؟؟ یعنی مدیر باید تمام پست ها رو بخونه؟ مگه مدیر همیشه هست؟؟

3- مدیر به تعداد پست ها نگاه می کنه یعنی یه محدوده خاصی داره مثلا وقتی یه کاربر 100 پست داد اونوقت مدیر میره پست ها شو نگاه می کنه ، یا روش دیگه ای داره؟
    Last edited by DrXoX; 04-10-2007 at 10:19.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اگه یه کاربر در چند تا انجمن برای مثال انجمن برنامه نویسی و انجمن موبایل فعالیت داشته باشه اونوقت این قضیه چطوری میشه؟ یعنی چه عنوانی به کاربر داده میشه؟ دو تا عنوان که نمیشه
    چرا نشه ....برای منو نگاه کن ....

سوال دومم اینه که من خودم رو میگم در انجمن دلفی زیاد میرم و به دوستان تا جایی که بتونم کمک میکنم و در انجمن های دیگه هم میرم و اگه بتونم کمک میکنم حالا مثلا مدیر انجمن دلفی چه طور تشخیص میده پست های من مفیده یا نه ؟؟ یعنی مدیر باید تمام پست ها رو بخونه؟ مگه مدیر همیشه هست؟؟
    آره بیشتر مدیر ها پست های انجمن های خودشون رو نگاه میکنن و اگه ببینن کسی داره فعالیت مفید , زیاد میکنه اون رو فعال میکنن ....

....موفق باشی....

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام

چند تا سوال برام پیش اومده:

1- اگه یه کاربر در چند تا انجمن برای مثال انجمن برنامه نویسی و انجمن موبایل فعالیت داشته باشه اونوقت این قضیه چطوری میشه؟ یعنی چه عنوانی به کاربر داده میشه؟ دو تا عنوان که نمیشه

2- سوال دومم اینه که من خودم رو میگم در انجمن دلفی زیاد میرم و به دوستان تا جایی که بتونم کمک میکنم و در انجمن های دیگه هم میرم و اگه بتونم کمک میکنم حالا مثلا مدیر انجمن دلفی چه طور تشخیص میده پست های من مفیده یا نه ؟؟ یعنی مدیر باید تمام پست ها رو بخونه؟ مگه مدیر همیشه هست؟؟

3- مدیر به تعداد پست ها نگاه می کنه یعنی یه محدوده خاصی داره مثلا وقتی یه کاربر 100 پست داد اونوقت مدیر میره پست ها شو نگاه می کنه ، یا روش دیگه ای داره؟
    1-خب بالای اسمش مینویسن کار بر فعال انجمن برنامه نویسی و موبایل
    2-خب همکاران و مدیران معمولا فعالیت کاربرها رو زیر نظر دارن ...

3- یعنی چی؟ نیازی نیست وقتی به به حدی برسه خود به خود اون نوشته بالای اواتار عوض میشه ... ولی عنوان فعالی هیچ حدی نداره شاید با 50 تا پست فعال بشی شاید هم با 10000 تا پست هنوز اخر فروم باز باشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ciscogig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چه بحث باحالي كلي چيز فهميدم...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

درجات
    عضو جدید
    داره خودمونی میشه
    اگر نباشه جاش خالی میمونه
    پروفشنال
    ایول بابا پروفشنال
    آخر فروم باز

اینا همه اتو ماتیک هستند...یعنی توی vBulletin طوری تنظیم میشه که مثلا کاربر به تعدا 500 پست که رسید بشه پرفشنال ..به1000 تا که رسید بشه آخر فروم باز...

اما کاربر فعال - همکار - مدیر و کاربر حرفه ای اینا انتخاب هستند یعنی کاری به تعداد پست نداره...مدیران انتخاب مبکنند..همون طور که امین جان گفت میخواد 50 تا باشه میخواد 100000000000 تا !!!!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •