-------------------------
-------------------------
Last edited by Erfaan; 01-04-2010 at 08:10.
با سلام.
دوست من اين برنامه دقيقا همون برنامه spead gear v5.0 ميباشه كه الانه اسمش رو كردن speederXp.دوست من من خودم سال گذشته از اين برنامه استفاده ميكردم ولي عملا به نظر من نميتونه روي سرعت اينترنت تاثير بذاره گرچه ظاهرا شمارنده اينترنت سرعت بيشتري پيدا ميكنه ولي عملا روي سرعت زياد نميتونه اثر بذاره.باز هم ميگم اين نظر شخص من بود تا نظر ساير دوستان را هم ببينيم.
با تشکر ازدوست عزیز که با صرف وقت این مقاله را با این نرمافزار معرفی کردند
این جوری برنامه ها اکثرا جواب نمیده
بعید هم میدونم این برنامه هم جواب بده
این برنامه یه کمی تاثیر داره اما در کل flash ها رو سریع میکنه و تاثیرش اونجوری هستش که بعضی ها فکر میکنن سرعت زیاد شده
---------------------
Last edited by Erfaan; 09-12-2007 at 08:46.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا یک سرکی بکشید
lord_theone اين سايت شما به هيچ وجه باز نميشه سرورش اشكال داره يا خراب شده.
SpeederXP - Our award-winning product, fantastic speeder tool to adjust windows operation system speed!
SpeederXP is a fantastic tool to speed up games. It can speed up almost all the games. SpeederXP is easy-to-use, you can press an easily accessible hotkey to speed up game, slow down game or adjust game to the speed you feel most comfortable with.
SpeederXP will give you brand new experience while playing games. For example, with this program you can slow down the action games so that you can see the bullet\'s flight line and avoid it easily.
CODE
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينك مستقيم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)