سلام
ایا نرم افزاری داریم که بشه کامپیوتر رو راس ساعت خاصی روشن کرد و به اینترنت کانکت کرد و برنامه خاصی شروع به دانلود بکنه ؟
با تشکر
سلام
ایا نرم افزاری داریم که بشه کامپیوتر رو راس ساعت خاصی روشن کرد و به اینترنت کانکت کرد و برنامه خاصی شروع به دانلود بکنه ؟
با تشکر
سلام
دوست عزيز، براي روشن شدن كامپيوتر راس ساعت خاص مي توني هنگام روشن شدن كامپيوتر با زدن كليد ديليت وارد اوپشن مادر برد بشي و از قسمت پاور گزينه Alarm رو فعال كني و ساعت خودترو به اون بدي
اما براي كانكت كردن ميتوني كامكشن خودت رو طوري تنظيم كني كه با استارت كامپيوتر اونم استارت بشه مثلا اونو ببري تو قسمت استارت آپ ويندوز
يراي دانلود برنامه هم مي توني از برنامه هاي دانلود استفاده كني يعني فايل مورد نظرت رو از اينترنت بگيري و براي دانلود توي اون بگذاري تا وقتي اون برنامه استارت شد ، فايل تو هم دانلود بشه
اميد وارم تونسته باشم كمك كنم
سلام
خیلی ممنون از راهنمایی تون .
فقط در مورد کانکشن ، میشه بیشتر توضیح بدین چکار کنم ؟
نگرفتم منظورتون رو .
اره منم همین سوال دارم مسیر کانکشن ویندوز کجاست(میخوام به کیبردم بدم تا بازدن همون کلید کانکشن شروع به شماره گیری کنه )
یه برنامه هست به نام task scheduler
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز خودتون که استادین
بعد از روشن شدن سیستم - اکثر برنامه های دانلود منیجر این گزینه Scheduler رو دارن
کسی نیست جواب ما رو بده؟
مشكل 2 تاش حل شد
1:روشن شدن در زمان خاص(حل شد)
2:كانكت شدن (هنوز مشكل داره)
3:تنظيمات لازم دانلود منيجر(حل شد)
4:خاموش شدن كامپيوتر(هنوز مشكل داره)
برنامه اي كه با اون دانلود مي كني مطمئناً اين امكان رو داره كه پس از دانلود كردن سيستم خود به خود خاموش بشه براي همين نمي دونم مشكلتون چيه![]()
اقا تماميه مشكلات حل شد به جز كانكت شدن اينترنت.
اين شرتكاپهايي هم گه گفتي درست ولي ادرس گزينه كانكت كجاست
قسمت تارگد كه گفتي چيزي نيست يعني هستا و لي ادرس نيستش
ببين من براي اجرا شدن كانكت بعد از بالا اومدن ويندوز دچار مشكلم طوري كه به طور اتوماتيك بعد از بالا اومدن ويندوز به اينترنت وصلل بشيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)