لطفآ یکی کمک کنه من ویستا نصب کردم وکارت صدا را نمی شناسه از کجا درایو ویندوز ویستا را براش گیر بیارمهر چه گشتم گیر نیاوردم هرکی آدرس دقیقی داره کمکنه مادر بردمن مدل asus p4xp-x کارت صدا آنبرده واسمش soundmax کمک کنید
لطفآ یکی کمک کنه من ویستا نصب کردم وکارت صدا را نمی شناسه از کجا درایو ویندوز ویستا را براش گیر بیارمهر چه گشتم گیر نیاوردم هرکی آدرس دقیقی داره کمکنه مادر بردمن مدل asus p4xp-x کارت صدا آنبرده واسمش soundmax کمک کنید
دوست عزیز aa12 من هرچی می دونستم بالا نوشتم حالا من نمی دونم مدل چی رو می خوای من هرچی خرج کامپیوتر کردم برای ویندوز ویستا از بین رفت لطفآ کمک کن
سلام دوست جون
من مدل دقیق چیپ ست صدا ( Soundmax ) رو می گم
از توی دفترچه ی راهنمای مادربورد یا از روی خود مادربرد مدلش رو ببین و بنویس
من با بدبختی مشکل صدا در ویستا را حل کردم حالا بدبختی جدید اینکه چه جوری xp , vistaرا با هم داشته باشم آخه فقط یکی شون فقط بوت میشه کمکم کنید؟
الان ويستا داري يا Xp
دوتا برنامه بهت معرفي مي كنم ببين مي توني باهاشون كار كني بوت XP را درست كني البته اگر XP در درايو D باشد اگر توي درايو C هست ارزش نداره برگردونيش دوتا را پاك كن از اول نصبشون كن XP اول بعد ويستا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)