تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: مشكل تصوير با مانيتور

حـــــرفـه ای Saeed kmss-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Unknown

پيش فرض مشكل تصوير با مانيتور

سلام بچه ها ،
    يه مشكل خيلي بزرگ برام پيش اومده!
    تازگي مانيتورم رو عوض كردم و يه مانيتور ال جي (T730BH) خريدم،(مانيتور قبليم سامسونگ بود)
    ولي وقتي مثل هميشه اومدم رزولشن مانيتور رو تا حداكثر بردم تصويري كه من تو مانيتو ميديدم دچار تغييير شد! يعني يه خطوط حاشيه مانندي رو در پايين و بالاي صفحه مشاهده كردم،
    به اين تصوير نگا كنيد :

اين تصوير از محيط فتوشاپه و ميبينيد كه چطوري شده،(البته بگم ، چون اين مربوط به مانيتور بود من نميتونستم ازش عكس بگيرم و بزارم، ولي با فتوشاپ چيزي شبيه به اوني كه من ميبينم رو ايجاد كردم)
    اين در حاليه كه وقتي من رزولشن رو كم ميكنم ، اين خطوط كم ميشه ، يعني مجبورم براي اينكه تصوير مناسب داشته باشم رزولشن رو تا حد امكان پايين بيارم!(كه اين جوري عمرا نميتونم كار كنم.)
    مانيتور قبليه من همچين مشكلي نداشت و من به راحتي كار ميكردم.

حالا چيكار كنم؟؟؟!!

موفق باشيد♥♥♥

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    كلاً مونيتورهاي ال جي اين مشكلات رو داره ولي فكر كنم اين نويز برق باشه ولي سايد با تغيير refresh rate تو تنظيمات مونيتور بشه كمش كرد

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    اولا که اشتباه کردی مانیتور LG گرفتی چون به مانیتور های سامسونگ نمی رسند .
    ببین دوست عزیز Screen resolution ترکیب پذیری مانیتور را مشخص می کنه این ترکیب پذیری مربوط به کارت گرافیکه یعنی ما دستور را به مانیتور نمی دیم بلکه به کارت گرافیک میدیم . حالا مانیتور یا می تونه پشتیبانی بکنه یا نمی تونه به خاطر همین بعد ازتغییر یک پیغام داده می شود که من تغییرات را اعمال بکنم یا نه . مطمئنا مانیتور شما این اندازه رزولیشن را نمی تونه پشتیبانی بکنه . در ضمن باید رزولیشن را روی اعدادی قرار داد که برنامه ها با اون نوشته شده اند و با اون سازگار هستند به طور کلی 1024در 768 هم کیفیت خوب و هم قابلیتهای بالا یی دارد مگر این که ما کارت گرافیک قوی داسته باشیم که فکر کنم شما که از فتوشاپ استفاده می کنید دارای کارت گرافیک قوی تری باشید و به همین دلیل مانیتور نمی تواند این قابلیت را پشتیبانی بکند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

شما تو همون قسمت setting دکمه advanced بزن

بعد تو بخش troubleshoot لغزنده رو یکی دو پله کم کن

امیدوارم مشکلتو ن حل بشه

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Unknown

پيش فرض

نه حل نشد!

صحبت هاي شما درست،
    ولي چرا من با مانيتور قبلي كه سامسونگ بود و مدلش زياد هم بالا نبود ميتونستم بدون هيچ مشكلي با آخرين رزولشن و كيفيت كار كنم!

اين نكته رو هم بگم كه من اين مانيتور رو با يه سيستم ديگه كه تو همون جايي بود كه خريدم ، تست كردم، اونجا خيلي خوب نشون ميداد! بدون اينكه رزولشن كم بشه!
    براي همين اين موضوع برام مشكل شده!
    دوستان اگه كمك ديگه اي ميتونيد بهم بكنيد ممنون ميشم!

موفق باشي♥♥♥

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام فکر کنم اطراف مانیتور میدان مغناطیسی وجود داره !
    یه سری هم به تنظیمات مانیتور بزن و ببین لرزشش دستکاری نشده ؟

حـــــرفـه ای Mohsen6558's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    آذربایجان

پيش فرض

کنارش باندی چیزی نیست؟ یه آهن ربا نزدیکش کن ببین با اون حل می شه

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

برو propeties \setting\advanced\monitor و در قسمت monitor setting گزینه ی screen reresh rate رو ببر اخر
    به احتمال زیاد مشکلت باید حل شه
    reselution رو هم روی 1024*768 بزار
    مانیتور قبلیت مطمئنن از این یکی بهتر بوده

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Unknown

پيش فرض

سلام فکر کنم اطراف مانیتور میدان مغناطیسی وجود داره !
    یه سری هم به تنظیمات مانیتور بزن و ببین لرزشش دستکاری نشده ؟
    ظاهرا كه وجود نداره،
    نه دستكاري نشده!

کنارش باندی چیزی نیست؟ یه آهن ربا نزدیکش کن ببین با اون حل می شه
    كنارش كه نه،اون طرف ميزه!

برو propeties \setting\advanced\monitor و در قسمت monitor setting گزینه ی screen reresh rate رو ببر اخر
    به احتمال زیاد مشکلت باید حل شه
    reselution رو هم روی 1024*768 بزار
    مانیتور قبلیت مطمئنن از این یکی بهتر بوده
    آخه من نميتونم اينطوري كار كنم،با اون سايز همه چي بزرگ ميشه.

دوستان ممنون از جوابتون،
    فقط يه چيز ديگه هم بگم كه تو مشخصات مانيتور نوشته شده كه رزولشن 1024*1280 ساپورت ميشه.(همون رزولشني كه من هميشه اونو ميزاشتم)
    در حالي كه با اين مقدار رزولشن اين اتفاق برام ميفته،
    دوستان اگه كمك ديگه اي ميتونيد بكنيد ، ممنون ميشم.

موفق باشي♥♥♥

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

استفاده از Adobe Gamma این برنامه را بعد ازنصب فتوشاپ حتما درکنترل پنل خود دیده اید،این برنامه به شما امکان میدهد تا نور و روشنایی کنتراست گاما و توازن رنگ و نقطه های روشن مایل به سفید مانیتور تان را کالیبره نمایید،البته ابزار دیگری هم برای این کار وجود دارد،ولی بیشتر کاربران، این برنامه را به خاطر در دسترسی بودن و راحتی بیشتر میپسندند.مقدمات کالیبره کردن مانیتوربهتر است قبل از شروع هر کاری مانیتور تا ن را به مدت 30 الی 40 دقیقه روشن بگذارید تا حالت نمایشی پایداری بیابد.البته این امر برای مانیتور های قدیمی بسیار ضروری است که باید رعایت شود. مرحله بعد از این است که باید نور اتاق خود را ثابت نگه دارید،مثلا مانیتور تان نباید در مقا بل نور مستقیم باشد.نکته بعد این است که هر نوع گرافیک منظره وب وBackground را از Desktop کامپیوتر تان حذف کنید، برای دسترسی به شرایط بهتر رنگ پشت زمینه خود را خاکستری روشن قرار دهید.این کار چشم شما را هم در اصل به گونه ای تنظیم میکند که با رنگهای مختلف و شاد و زننده راحت تر کار کنید.شروع کالیبره کردن مانیتورحالا باید به کنترل پنل بروید و برنامه یAdobe Gamma را انتخاب و آن را باز کنید.اکنون کنترل پنل را انتخاب کنید و در قدم بعدی روی دکمه ی Load کلیک کنید و تمام فایلهای ICC را بر گزینید تا به بهترین انتخاب برسید.بهترین انتخاب آن است که رنگ بخش های خاکستری به آخرین حد تیرگی برسند،ولی سیاه نشوند و نوار زیر آن هم سفید بماند.حالا در منوی کشویی Phosphors نوع مانیتور خود را باید انتخاب کنید.اگر نام مانیتورشما در این منو نبود با کلیک روی گزینه ی آخر وبا مراجعه به دفتر چه ی مانیتور باید مقادیر رنگ پذیری را به صورت دستی وارد کنید.خوب حالا در بخش بعدی یک اهرم کشویی با سر برگ گاما مشاهده میکنید،که میزان روشنایی رنگ های میانی را مشخص می کند و اگر شما علامت تیک کنار گزینه ی View Single Only را بردارید خواهید دید که سه رنگ ظاهر میشود،شما باید اهرم ها را به مقداری تغییر دهید،که مربع وسط آنها کم رنگ و تقریبا محو شود.اگر می خواهید White Point مانیتور خود را اندازه و در صفحه ببینید باید روی دکمه ی Measure در همین بخش کلیک کنید.البته همیشه سعی کنید Screen Saver و سیستم Standby کامپیوتر تان را غیر فعال نمایید تا مانیتور خاموش نشود و تغییر رنگ ندهد.البته این شرایط برای وقتی است که شما کار گرافیکی دارید.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •