این تاپیکیه برای بحث و تبادل نظر راجع به نوازندگی پیانو و مشکلات اون.لطفآ هر کسی وارد میشه بگه چند ساله پیانو میزنه و چه سبکی کار میکنه؟
این تاپیکیه برای بحث و تبادل نظر راجع به نوازندگی پیانو و مشکلات اون.لطفآ هر کسی وارد میشه بگه چند ساله پیانو میزنه و چه سبکی کار میکنه؟
ای بابا انجا چقدر سوووت و کوره!
هیچ پیانیستی نداریم؟
من خیلی بلد نیستم میخواستم مشکلامو از دوستان بپرسم
من خودم 7 ساله پیانو کلاسیک میزنم.شاید بتونم کمکت کنم.نگار جان بیا تابچه های دیگه هم بیان. اینجا رو با هم سر پا نگه داریم![]()
carnation یه 10 سالی فک کنم پیانو زده ...
می تونید از اونم دعوت کنید بیاد...
آقا من الان 20 سالمه و آرزوم اینه که پیانو بزنم.صداش آرامش بخشه.می شه یکی بگه که توی این سن می تونم تازه شروع کنم یا نه و اینکه هزینه خریده پیانو و ... چقدره.
عزیزان در کل بگم بنده در این زمینه تعطیله تعطیلم ولی عاشق صدای پیانو هستم
20 سالتونه فقط ! چرا نتونید ؟!!
هزینش از 800 تومن تا 25 میلیون
(جنس چوبش هم تو قیمتش تاثیر داره )
اگه نخوای کلاسیک بزنی و تکنیک هم برات چندان مهم نباشه و کارایی در سطح لاچینی یا کلایدرمنو بخوای بزنی حتمآ میتونی.البته باید زیاد تمرین کنی و مستمر.
نه
ولی کم کم فهمیدم عاشق پیانو هستم.کلا یه کم بلدم و آهنگای لاچینی رو میزنم البته هیچ وقت استاد پیانو نداشتم به
الانم میخوام پیانو بخرم البته نوش گرونه! مشکلم اینجاس که من چطوری بفهمم پیانویی که میخوام بخرم مرغوبه وچوبش آسیب ندیده ؟و... تا جایی که من اطلاع دارم باید پیانو شناس باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)