سلام بچه ها. نظرتون در مورد کتاب های گاج چیه؟ آیا اصلا کتاب خوبی هست. واسه کنکور خوبه ؟![]()
سلام بچه ها. نظرتون در مورد کتاب های گاج چیه؟ آیا اصلا کتاب خوبی هست. واسه کنکور خوبه ؟![]()
به نظر من عالیه!من خودم چند تا خریدم!توپه!بهتر از کتابهای دیگه هست!!کیفیت کاغذش هم خوبه!!البته پول و قیمتش یه کمی گرونه!هر کتاب حول و حوش 6هزار تومنه
عمومی فقط سفید گاج
اختصاصی فقط تست اندیشه سازان-مبتکران(البته گیر نمیاد)
سلام
من که کنکور دادم بهت کتاب های عمومی سفید گاج و اختصاصی قلم چی و مبتکران البته توی بعضی از درس ها استثنا است.
بهترین کتاب برای کنکور و اموزش وتست هست واقعا بهترین تموم کتابهاش بخصوص سفید و سبزش
با تشکر از همه ی دوستان که به سوال من پاسخ دادند. ولی قیمت کتاب ها خیلی گرونه. یه سوال دیگه
کتاب های کانون فرهنگی آموزش چطوره . بازم ممنون![]()
سلام اقای بهزاد 2007 برای کنکور میخوانی؟ خسته بباشی عزیز من این تاپیک رو از سایت دانشگاهمون برات میزنم ان شاء الله که تو هم با زحمتی که می کشی بتونی از سایت دانشگاهی که دوست داری بتونی دوستا ن سال های دیگر رو سال ها بعد راهنمایی کنی!!!! کنکور زیاد از من دور نبوده وبرای همین میتونم خوب راهنماییت کنم اگر رشتت ریاضی باشه که چه بهتر!!! یکی از دوستام میگفت قدیمی ها گاج نداشتن ولی ما گاج داریم یکی دیگه هم می گفت کتاب های گاج رو کیلویی هم میبرن من اغراق نمی کنم اما هر جند زمان ما تو اوجش نبود ولی کتاب هاش برخی از اون ها عالیه اگر راجع رشته و وضع تحصیلیت (این که درست چطوروضعی است و تست باز شدی یا اماتوری ) خیلی بهتر می تونم بهت کمک کنم.
با فرض اینکه شما ریاضی هستی!!! ابتدا یک چند تا کتاب معرفی میکنم که برای همه عالیه!!!
1- دانش اموزان عزیز کنکوری لطفا بی تعارف 3 کتاب دین وزندگی خود را دور انداخته و سریعا یک کتاب جامع دین وزندگی گاج را تهیه کنید بزای امتحانات پایان ترم هم به درد میخوره این رو بی تعارف گفتم هرگز با توجه به این که سوالات86 دیده شد نباید برای این درس سر کلاس و
خدای نا کرده کلاس کنکور بروید
2-سوالات درس ادبیات امسال نشان داد که ادبیات را70 میتوان پیش خود خواندو30 بقیه هم برای دستور واشعار البته اگر دو کتاب پایه این درس رو برای امتحان نهایی خوب خونده باشی
به سوال اول ادبیات نگاه نکن!!! از سال84 ادبیات داغون شده تا الان جای بحثش اینجا نیست
کتاب سبز گاج زبان فارسی سال سوم رو بی برو برگرد باید بگیری!!! جدی گفتم ولی ادبیاتش با خودته پول داشتی وقت داشتی اون ها رو هم بگیر ولی اگه نگرفتی ناراحت نباش
توصیه اکید میکنم کتاب های کوجک وابی رنگ گاج رو همون موضوعی ها شامل کتاب لغت ادبیات لغت انگلیسی وحتما تاریخ ادبیات ودرامد ها رو بگیری کوچک اند ولی اگه مدام بخونیشون اثرش رو حتما میبینی هر روز باید رو تاریخ ادبیات کار کنی تا از رو بره تست تاریخ ادبیات رو نرنی فکر میکنی دستور رو میتونی بزنی؟!
-3 برای عربی من مدیون گاج نیستم کار خودم ومعلمم بود !!! گاج تو عربی دیوونت می کنه اگه ریاضی هستی که بهت پیشنهاد میکنم گاج نگیر 10 11 تومتن قیمت کله اون با پاسخشه
تو دستم این قدر سنگینه نمی شه نگهش داری به نظر من تو عربی گاج برگ برنده حتما نمیتونه باشه
4- زبان گاج خوبه ولی عالی نیست سعی کن اگه زبانت نسبتا خوبه دنبال معلم گرامر خفن باشی و تامیتونی تست ووکب بزن تست های کامران معتمدی ( گاج خودمون) هم خوبه ولی یه جاییش خارج میزنه
کتاب 11 کتاب عمومی گاج هم به نظر میاد که جزو کتاب های حوب برای بعد عید هست !!! واقعا !!! برای کتاب های اختصاصی بیاین رشتتون رو با سال و وضع امادگی تون (سابقه و وضع درسی که فکر می کنید!!!) بگید تضمینی سیستم( کتابی!!!!!) پیشنهاد میدیم
اخه دوستان بالا یه کم خیلی کلی پیشنهاد دادن!!! ولی این جا جزییات مهمه!!!!
سلام zokoo جان . نه عزیز رشته ی من حسابداری هست و اصلا تست باز هم نیستم.
بازم ممنون![]()
به نظر من عاليه
يه دين و زندگي جديد هم زده كه مال دوم سوم و پيشه
خيلي عاليـــــــــــه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)