تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: کتاب های گاج

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

6 کتاب های گاج

سلام بچه ها. نظرتون در مورد کتاب های گاج چیه؟ آیا اصلا کتاب خوبی هست. واسه کنکور خوبه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

به نظر من عالیه!من خودم چند تا خریدم!توپه!بهتر از کتابهای دیگه هست!!کیفیت کاغذش هم خوبه!!البته پول و قیمتش یه کمی گرونه!هر کتاب حول و حوش 6هزار تومنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عمومی فقط سفید گاج
    اختصاصی فقط تست اندیشه سازان-مبتکران(البته گیر نمیاد)

4. این کاربر از pp8khat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال DiDiSks's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    M a S h H a D

پيش فرض

تستی هاش مذخرفه همون سفیداش

پروفشنال farhadsafiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ستاره سوم p30world

پيش فرض

سلام

من که کنکور دادم بهت کتاب های عمومی سفید گاج و اختصاصی قلم چی و مبتکران البته توی بعضی از درس ها استثنا است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بهترین کتاب برای کنکور و اموزش وتست هست واقعا بهترین تموم کتابهاش بخصوص سفید و سبزش

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

با تشکر از همه ی دوستان که به سوال من پاسخ دادند. ولی قیمت کتاب ها خیلی گرونه. یه سوال دیگه
    کتاب های کانون فرهنگی آموزش چطوره . بازم ممنون

داره خودمونی میشه Zokoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

11

سلام اقای بهزاد 2007 برای کنکور میخوانی؟ خسته بباشی عزیز من این تاپیک رو از سایت دانشگاهمون برات میزنم ان شاء الله که تو هم با زحمتی که می کشی بتونی از سایت دانشگاهی که دوست داری بتونی دوستا ن سال های دیگر رو سال ها بعد راهنمایی کنی!!!! کنکور زیاد از من دور نبوده وبرای همین میتونم خوب راهنماییت کنم اگر رشتت ریاضی باشه که چه بهتر!!! یکی از دوستام میگفت قدیمی ها گاج نداشتن ولی ما گاج داریم یکی دیگه هم می گفت کتاب های گاج رو کیلویی هم میبرن من اغراق نمی کنم اما هر جند زمان ما تو اوجش نبود ولی کتاب هاش برخی از اون ها عالیه اگر راجع رشته و وضع تحصیلیت (این که درست چطوروضعی است و تست باز شدی یا اماتوری ) خیلی بهتر می تونم بهت کمک کنم.
    با فرض اینکه شما ریاضی هستی!!! ابتدا یک چند تا کتاب معرفی میکنم که برای همه عالیه!!!
    1- دانش اموزان عزیز کنکوری لطفا بی تعارف 3 کتاب دین وزندگی خود را دور انداخته و سریعا یک کتاب جامع دین وزندگی گاج را تهیه کنید بزای امتحانات پایان ترم هم به درد میخوره این رو بی تعارف گفتم هرگز با توجه به این که سوالات86 دیده شد نباید برای این درس سر کلاس و
    خدای نا کرده کلاس کنکور بروید
    2-سوالات درس ادبیات امسال نشان داد که ادبیات را70 میتوان پیش خود خواندو30 بقیه هم برای دستور واشعار البته اگر دو کتاب پایه این درس رو برای امتحان نهایی خوب خونده باشی
    به سوال اول ادبیات نگاه نکن!!! از سال84 ادبیات داغون شده تا الان جای بحثش اینجا نیست
    کتاب سبز گاج زبان فارسی سال سوم رو بی برو برگرد باید بگیری!!! جدی گفتم ولی ادبیاتش با خودته پول داشتی وقت داشتی اون ها رو هم بگیر ولی اگه نگرفتی ناراحت نباش
    توصیه اکید میکنم کتاب های کوجک وابی رنگ گاج رو همون موضوعی ها شامل کتاب لغت ادبیات لغت انگلیسی وحتما تاریخ ادبیات ودرامد ها رو بگیری کوچک اند ولی اگه مدام بخونیشون اثرش رو حتما میبینی هر روز باید رو تاریخ ادبیات کار کنی تا از رو بره تست تاریخ ادبیات رو نرنی فکر میکنی دستور رو میتونی بزنی؟!
    -3 برای عربی من مدیون گاج نیستم کار خودم ومعلمم بود !!! گاج تو عربی دیوونت می کنه اگه ریاضی هستی که بهت پیشنهاد میکنم گاج نگیر 10 11 تومتن قیمت کله اون با پاسخشه
    تو دستم این قدر سنگینه نمی شه نگهش داری به نظر من تو عربی گاج برگ برنده حتما نمیتونه باشه
    4- زبان گاج خوبه ولی عالی نیست سعی کن اگه زبانت نسبتا خوبه دنبال معلم گرامر خفن باشی و تامیتونی تست ووکب بزن تست های کامران معتمدی ( گاج خودمون) هم خوبه ولی یه جاییش خارج میزنه
    کتاب 11 کتاب عمومی گاج هم به نظر میاد که جزو کتاب های حوب برای بعد عید هست !!! واقعا !!! برای کتاب های اختصاصی بیاین رشتتون رو با سال و وضع امادگی تون (سابقه و وضع درسی که فکر می کنید!!!) بگید تضمینی سیستم( کتابی!!!!!) پیشنهاد میدیم
    اخه دوستان بالا یه کم خیلی کلی پیشنهاد دادن!!! ولی این جا جزییات مهمه!!!!

10. 2 کاربر از Zokoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام zokoo جان . نه عزیز رشته ی من حسابداری هست و اصلا تست باز هم نیستم.
    بازم ممنون

پروفشنال SRT_71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    aHvaZz

پيش فرض

به نظر من عاليه
    يه دين و زندگي جديد هم زده كه مال دوم سوم و پيشه
    خيلي عاليـــــــــــه

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •