تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: gprs رايگان آخر هفته ايرانسل و يك ابهام ..!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض gprs رايگان آخر هفته ايرانسل و يك ابهام ..!!

بچه ها من وقتبي با گوشي كانكت ميشم پنجشنبه و جمعه رايگان ميفته و از اعتبارش كم نميشه ولي وقتي گوشيمو به كامپيوتر ميزنم و با كامپيوتر كانكت ميشم در حالتي كه گوشي به كابل وصله وقتي #1*140* رو ميزنم چيزي از اعتبارش كم شده اما وقتي كابلو ميكشم و ديسكانكت ميشم و دوباره #1*140* ميزنم همون اعتبار ثابت قبليه و چيزي ازش كم نشده .. امتحان كردين ؟ بالاخره داستان چيه ؟ كدومش درسته ؟ ايرانسل بيچاره مون نكنه ها

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

وقتی چیزی کم نمیشه دیگه مشکل چیه ؟

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها من وقتبي با گوشي كانكت ميشم پنجشنبه و جمعه رايگان ميفته و از اعتبارش كم نميشه ولي وقتي گوشيمو به كامپيوتر ميزنم و با كامپيوتر كانكت ميشم در حالتي كه گوشي به كابل وصله وقتي #1*140* رو ميزنم چيزي از اعتبارش كم شده اما وقتي كابلو ميكشم و ديسكانكت ميشم و دوباره #1*140* ميزنم همون اعتبار ثابت قبليه و چيزي ازش كم نشده .. امتحان كردين ؟ بالاخره داستان چيه ؟ كدومش درسته ؟ ايرانسل بيچاره مون نكنه ها
    آره درسته حدود 200 تومن كم ميكنه ولي دوباره بر ميگردونه.ولي نامرد دفعه اول از من كم كرد ديگه پس نداد.هرچند 200 تومن بشتر نبود.اصلا نوش جانش.من تا حالا 32000 تا اس ام اس زدم.500MG هم دانلود كردم.اگه حساب كني پولش چقدر ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟ يه چيزي حدود 1000000 تومن.خوب من 29000 تومن دادم ولي 1 ميليون تومن ازش مجاني استفاده كردم.بسه ديگه

داره خودمونی میشه hatef_motahhary's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ایران گرمسار

پيش فرض

من اعتباری دارم....ایرانسل درست میگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه AM 241's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شهر خوبی ها در کنار بدی ها

پيش فرض

هميشه براي اعتبار گيري بايد ديسكانت باشي عزيز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •