تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: چگونه عکس بگیریم

داره خودمونی میشه mohamadreza85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض چگونه عکس بگیریم

سلام
    می خواستم این جا پیشنهاد کنم که کسانی که در زمینه عکس گرفتن با دوربین های دیجیتالی تجربه زیاد دارند بیان تو این تاپیک و تجربیاتشون را در اختیار دیگران بذارند.مثلا تنظیمات لازم برای عکس گرفتن در موقعیت های مختلف را بیان بگند یا اصلا بیان دقیقا قابلیت های مختلف این دوربینها را توضیح بدهند مثل ایزو،وایت بالانس،زمان شاتر و....البته بعضی هاشون کاربردشون مشخصه اما بعضیا ش برای تازه کارها دقیقا مشخص نیست.
    شاید بگین خوب برو دفترچه راهنماش را بخون اما باید بگم که اولا تو این دفترچه ها چیز زیادی گفته نشده ثانیا دفترچه های راهنمایی پیشرفته بعضی هاشون هم زیاده هم به زبان انگلیسی.مثلا من خودم دوربین کانون A710 تازه خریدم اما هنوز نمیتونم تنظیمات درستی هنگام عکس گرفتن داشته باشم ...این که دقیقا ایزو را تو چه موقعیت هایی چه قدر بگیرم و چیزهای دیگه
    البته همون طور که گفتم دوستان حرفه ای و با تجربه بیشتر از تجربیاتشون بگند تا این که همون ترجمه دفترچه راهنما ها را بیان بنویسند
    با تشکر

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من فکر می کنم با یه سرچ روی اینترنت بتونی مطالب آموزشی فارسی خوبی پیدا کنی ...

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

سلام
    می خواستم این جا پیشنهاد کنم که کسانی که در زمینه عکس گرفتن با دوربین های دیجیتالی تجربه زیاد دارند بیان تو این تاپیک و تجربیاتشون را در اختیار دیگران بذارند.مثلا تنظیمات لازم برای عکس گرفتن در موقعیت های مختلف را بیان بگند یا اصلا بیان دقیقا قابلیت های مختلف این دوربینها را توضیح بدهند مثل ایزو،وایت بالانس،زمان شاتر و....البته بعضی هاشون کاربردشون مشخصه اما بعضیا ش برای تازه کارها دقیقا مشخص نیست.
    شاید بگین خوب برو دفترچه راهنماش را بخون اما باید بگم که اولا تو این دفترچه ها چیز زیادی گفته نشده ثانیا دفترچه های راهنمایی پیشرفته بعضی هاشون هم زیاده هم به زبان انگلیسی.مثلا من خودم دوربین کانون A710 تازه خریدم اما هنوز نمیتونم تنظیمات درستی هنگام عکس گرفتن داشته باشم ...این که دقیقا ایزو را تو چه موقعیت هایی چه قدر بگیرم و چیزهای دیگه
    البته همون طور که گفتم دوستان حرفه ای و با تجربه بیشتر از تجربیاتشون بگند تا این که همون ترجمه دفترچه راهنما ها را بیان بنویسند
    با تشکر
    دوست من شما (میتونی به تاپیک دوستانی که میخواهن دوربین دیجتال بخرن)سر بزنی اونجا در هر موردی بحث شده
    quote=seymour;1643552]من فکر می کنم با یه سرچ روی اینترنت بتونی مطالب آموزشی فارسی خوبی پیدا کنی ...[/quote]
    سیمور جان شما که قدیمی هستی به تاپیک سرزدی چرا دوستان رو درست راهنمای نمیکنی

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من دوربین نمی خوام بخرم که بخوام برم تو تاپیکی میخوان دوربین بخرن.اگر هم قرار بود بخوام سرچ تو اینترنت بکنم این کار را بلد بودم و اصلا اگه این طوریه چه نیازی به فوروم و تاپیک و ...این جور چیز هاست؟!!!!
    اگه یه بار دیگه به دقت چیزهایی که نوشتم را بخونید بیشتر با هدف من از این تاپیک آشنا میشید
    با معذرت از لحن تندم.....

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

من دوربین نمی خوام بخرم که بخوام برم تو تاپیکی میخوان دوربین بخرن.اگر هم قرار بود بخوام سرچ تو اینترنت بکنم این کار را بلد بودم و اصلا اگه این طوریه چه نیازی به فوروم و تاپیک و ...این جور چیز هاست؟!!!!
    اگه یه بار دیگه به دقت چیزهایی که نوشتم را بخونید بیشتر با هدف من از این تاپیک آشنا میشید
    با معذرت از لحن تندم.....
    دوست من شما صفحه های اول رو دیدی مگه شما نحوه استفاده ار ایزو و white blance ترازی سفید و ...... نمی خواهید تمام این مطالب حتی نحوه عکس برداری و سه پایه هم توضیح داده شده شما زود نتیجه میگیری عزیزم اشتباه نکن تمام مطالب و نحوه کارکرد انها توضیح داده شده با دقت 10 صفحه رو مطالعه کن

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تشکر از شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •