سلام
من میخوام یه کتاب دیجیتالی درست کنم برای هر فصل هم یک فایل و یک فایل هم برای فهرست مطالب درست کردم
حالا میخوام در برنامه فهرست روی هرموضوعی کلیک کردم فصل مورد نظر باز بشه
کمکم کنید لطفا
سلام
من میخوام یه کتاب دیجیتالی درست کنم برای هر فصل هم یک فایل و یک فایل هم برای فهرست مطالب درست کردم
حالا میخوام در برنامه فهرست روی هرموضوعی کلیک کردم فصل مورد نظر باز بشه
کمکم کنید لطفا
سلام دوست من
این کار خیلی سادس شما هر کجا مشکلی پیدا کردی بگو کمکت می کنم
موفق باشید
سلام دوسته من
دوسته عزیز شما این کتابو می خوای با چه برنامه ای درست کنی؟ FLash ,MMB و ....
در کل اگه می خوای چیزه جالبی بشه با فلش درست کن و اگه می خوای سریع تموم بشه با MMB کار کن
موفق باشی
سلام
من با فلش میخوام انجام بدم
مشکلم اینجاس که وقتی میخوام درفایل فهرست برای هر فصل لینک بدم اون فصل تو یک پنجره internet explorer باز میشه
در صورتی که میخوام تو همون پنجره اصلی باز بشه طوری که من سه تا button پایین صفحه فهرستم دارم که میخوام وقتی روی هر فصل کلیک کردم با باز شدنشون اون سه تا button بازم دیده بشه
سلام دوسته من
شما از چه دستوری استفاده می کنید ؟مشکلم اینجاس که وقتی میخوام درفایل فهرست برای هر فصل لینک بدم اون فصل تو یک پنجره internet explorer باز میشه
خوب من از این دستور استفاده میکنم
("swf.اسم فایل")geturl
Last edited by dandia; 30-09-2007 at 09:38.
سلام دوسته من
دوسته من ایراد کار همین جاست("swf.اسم فایل")geturl
شما می تونید برای این کار از دو دستور استفاده کنید
اگه میخوای همه مطالبتونو در یک فایل جمه کنید باید از دستور
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اگه میخواین در چند فایل جدا باشه باید دستور loadMovie استفاده کتیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
شرمنده
من یه چند تا مشکل دیگم دارم
وقتیکه یه فایل دیگه رو با load movie فراخوانی میکنیم میشه یه مختصاتی رو برای نشون دادنش مشخص کرد
و اما مشکل بعدی
من نیاز به چند تا effect صدا برای باز کردن فایلها لازم دارم
ممنون میشم اگه کمکم کنید
Last edited by dandia; 07-10-2007 at 08:48.
سلام دوسته من
شما برای این کار باید یه Movie خال درست کنی و بعد فایل خودتونو درون اون load کنیوقتیکه یه فایل دیگه رو با load movie فراخوانی میکنیم میشه یه مختصاتی رو برای نشون دادنش مشخص کرد
توی همین انجمن سرچ کن من خودم چند تایی گذاشتممن نیاز به چند تا effect صدا برای باز کردن فایلها لازم دارم
موفق باشی
ممنون از اینکه به سئوالام پاسخ دادی
ولی میشه بیشتر توضیح بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)