با کدام دستور run میتونم ویندوز رو تعمیر کنم ؟
یه دستور بود که: cfc/scannow
طریقه درستش چیه ؟
راستی بهترین کار واسه تعمیر ویندوز xpچیه؟؟
با کدام دستور run میتونم ویندوز رو تعمیر کنم ؟
یه دستور بود که: cfc/scannow
طریقه درستش چیه ؟
راستی بهترین کار واسه تعمیر ویندوز xpچیه؟؟
بهترین راه برای تعمیر ویندوز ریپیر کردن اونه یعنی سی دی ویندوز را بذاری با اون بوت بشی و در قسمتی که می پرسه ویندوز نصب بشه یا ریپیر بشه با زدن گزینه R اون را تعمیر کنیم.
دستوری که گفتین به این صورت هستش sfc /scannow
کسی مید.نه این دستور به طور کامل کدوم فایلهارو تهمیر میکنه ؟
والا من دقیق نمی دونم ولی هر چی که هست تا حالا نشده این روش مشکلات مربوط منو حل کنه
مر30 عزیز جان
با بوت و سی دی ویندوز پسورد ادمین میخواد هر چی هم وارد میکینم نمیشه؟واسه چیه؟
سلام
نظر من هم مثل دوستان استفاده از تعمير به وسيله سي دي هستش
ولي من خودم الان 9 ماه ويندوزم رو عوض نكردم و يك بار هم Repair انجام ندادم حالا مي پرسيد چه طوري
(خيلي ساده) اگر شما برنامه TuneUp Utilities رو نصب كنيد (درسته برنامه هاي زيادي در اين زمينه وجود داره ولي من اين يكي رو پيشنهاد مي كنم چون خودم الان دارم از اون استفاده مي كنم و برنامه خوبي هستش)
اين برنامه رو مي تونيد هر هفته يا 2 هفته يا... اجرا و از داخل برنامه تمام تنظيمات كامپيوتر رو مثل روز اولي كه ويندوز رو نصب كرديد برگردونيد
من كه هيچ مشكلي تو اين 9 ماه برام پيش نيومده
چون در ويندوز فايل هاي اضافي و غير لازم به مرور زمان اضافه ميشن بدون اين كه شما متوجه بشيد توسط اين نرم افزار مي تونيد تمامي اون فايل ها رو پاك كنيد تا ويندوز يه نفس راحت بكشه
این برنامه از بک اپ استفاده میکنه یا نه
سرعت وینوز رو نمیگیره
کلا شما چه کارهایی با سیستم انجام میدین
منظور از بوت با سی دی وقتی است که ویندوز بالا نمیاد یعنی به جای ویندوز سی دی بوت میشه در حالی که شما ویندوزت بوت شده برای همین پسورد ادمین میخواد !!!!!!!!!
سعی کنید با کلید دلیت در ابتدای بوت اولیه سی دی روم را برای بوت فعال کنید .تا قبل از آن ویندوز بوت نشود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)