اين خبر ديشب از تلويزيون اعلام شد و به اين صورت بود كه هم اكنون در تهران به صورت آزمايشي در حال اجرا ميباشد . كسي اطلاعات ديگري ندارد كه مشخص شود كجا و چه طور بايد اين سيستم را در گوشي راه انداخت ؟
اين خبر ديشب از تلويزيون اعلام شد و به اين صورت بود كه هم اكنون در تهران به صورت آزمايشي در حال اجرا ميباشد . كسي اطلاعات ديگري ندارد كه مشخص شود كجا و چه طور بايد اين سيستم را در گوشي راه انداخت ؟
فکر کنم منظورشون همین تلفن های چینی که تلویزیون داره. وگرنه چیز جدیدی راه ننداخته اند
نه بابا.ظاهرا چیز متفاوت با اون گوشی چینی هاست.چون اون گوشی چینی ها تیوی تیونر دارن و اصلا احتیاج به اجازه مخابرات یا همچین چیزی ندارن.منم خیلی مشتاقم بیشتر بدونم
نه به گوشي ربطي نداره . اخبار گفت بابتش بايد يه مبلغ جزيي پرداخت شود . يعني يه چيز مثل sms هست هر وقت ببينيد بايد يه مبلغي رو قبض بياد . حالا چه جوري ميشه راش انداخت رو نميدونم .
قراره ----h یا یه چیزی شبیه اون رو راه بندازن، اون طوری که توی اخبار اومده بود، در مرحله اول برای گوشی های ساژم قراره راه بیافته !!!!
تا اونجا که من فهمیدم به گوشی های نسل سوم 3gمرتبط هست که دارای پهنای باند هستن.مثلا انگلیس چند وقت پیش با کمک همین 3g تلوزیون در موبایل رو راه اندازی کرده.و ربطی هم به dvbبودن بعضی گوشی ها نداره.
مي گما رو p990 ميشه اگه (باشه يه همچين چيزي)
آقا من گوشیم ساژم myX-8 هست ...
اگر راه بیوفته چه جوری میشه ازش استفاده کرد ؟
اينا هنر كنند gprs را را بندازند خيلييه.اين يكي پيش كششون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)