کدام زبان برنامه نویسی دینامیک برای ساختن صفحات وب به صورت دینامیک بهتر و آسان تر است؟
کدام زبان برنامه نویسی دینامیک برای ساختن صفحات وب به صورت دینامیک بهتر و آسان تر است؟
زبان asp.net بدلیل محیط ویژال استدیو و پشتیبانی مایکروسافت و امکاناتی مانند Auto complete وwizard ها کار کردن آسانتر اما از طرفی زبان پرطرفدار php که اپن سورس هم می باشد که محیط قدرتمندی برایش تولید نشده اما زبان قدرتمندی است
به نظر من php رو یاد بگیری خیلی بهتر .
دوست عزیز من بهت PHP رو پیشنهاد میکنم و به دوستمون هم میگم که محیطهایی مثل zend ، deliphi4php ، phpdesigner و ... که بسیار هم قدرتمند هستن برای PHP ساخته شدن.![]()
ممنون! برای یادگیری این زبان چهکتابی رو معرفی می کنید که در بازار هم باشه و بشه گیر آورد؟
از نظر من اصولا كتاب به درد بخور براي ياد گيري زبان برنامه نويسي نداريم فقط مي تونم بگم كتاب آموزش php 5 انتشارات غزال رو نخر ! كه شديدا كتاب بدرد نخوريه!
اگر زبانتون خوبه کتابهای انگلیسی خیلی خوبی داریم مثل کتابهای انتشارات dummies که خیلی روان توضیح دادن.
میتونین از آموزشهای سایتهم استفاده کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما اگه فارسی بخواین منم مثل دوستمون کتاب زیاد جالبی سراغ ندارم. منم یه پیشنهاد دارم اونم اینه که از خریداری و مطالعه کتابهای جناب جعفرنژاد قمی جدا خودداری فرمایید چون هر چی هم که بلد باشین یادتون میره.
برای شروع زبان Php کتاب " خود آموز Php در 24 ساعت " از انتشارات دیباگران بد نیست.... البته از وسط های کتاب فهمیدن نثرش مشکل میشه!!!
شدیدا تایید میکنم!!!منم یه پیشنهاد دارم اونم اینه که از خریداری و مطالعه کتابهای جناب جعفرنژاد قمی جدا خودداری فرمایید چون هر چی هم که بلد باشین یادتون میره.
يعني اينقدر كتاب هاي رئيس دانشگاه ما بد بوده ما خبر نداشتيم !نقل قول:
منم یه پیشنهاد دارم اونم اینه که از خریداری و مطالعه کتابهای جناب جعفرنژاد قمی جدا خودداری فرمایید چون هر چی هم که بلد باشین یادتون میره.
شدیدا تایید میکنم!!!
راستش من کتاب js ایشون رو گرفتم ، 5 صفحه بیشتر نتونستم بخونم... چون نثر بسیار بسیار بسیار بدی داشت!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)