تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: عدم باز شدن گزینه Properties در My Computer

اگه نباشه جاش خالی می مونه redblood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

14 عدم باز شدن گزینه Properties در My Computer

با سلام به همگی.من الان چند روزی هست که با یک مشکل خانمان برانداز مواجه شدم.
    مشکل اینه که هر بار میام properties رو از mycomputer باز کنم،بعد از اینکه پنجره مربوط باز میشه بعد از حدود 2 الی 5 ثانیه به صورت اتوماتیک بسته میشه.
    دیگه اینکه در قسمت Tools ----->Folder Options----->View هرکاری میکنم گزینه dont show hidden files and folders غیر فعال نمیشه و کماکان رو این گزینه میمونه و جاشو با گزینه show hidden files &.. عوض نمیکنه.
    ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه تا این 2 مشکلو حل کنم.
    با تشکر از همگی.

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

احتمالا مشکل از رجیستری یا ویروس

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض کمک

احتمالا مشکل از رجیستری یا ویروس
    دوست عزیز این جوری جواب دادن به سوال به هیچ دردی نمی خوره فقط به درد زیاد کردن پست می خوره

سوال اولتون احتمال می دم ویروس باشه و از ان ویروسهایی هم هست که nod32 قادر به شناسایی اونها هستش با nod32 یکبار سیستم را به طور کامل اسکن کنید.
    برای سوال دوم هم این روش را امتحان کنید و ببینید جواب می دهد : . برای انجام این کار ابتدا برنامه رجیستری را اجرا کنید حال در پنجره باز شده کلید f3 را بزنید (کلید f3 جهت جستجوی یک کلید در رجیستربی می باشد ) .
    سپس کلمه showall را تایپ کرده و find next را کلیک کنید (دقت کنید در قسمت پایین پنجره جستجو گزینه keys فعال باشد .) حال کلید مورد نظر در panel چپ ظاهر می شود ( اگر کلمه showall را مشاهده نکردید باز هم f3 بزنید تا به کلمه مورد نظر برسید ) . پس از یافتن آن در panel راست روی گزینه checkedvalue دابل کلیک کنید و مقدار آن اگر صفر هست به 1 تغییر دهید و سپس از رجیستری خارج شوید

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

دوست عزیز این جوری جواب دادن به سوال به هیچ دردی نمی خوره فقط به درد زیاد کردن پست می خوره

سوال اولتون احتمال می دم ویروس باشه و از ان ویروسهایی هم هست که nod32 قادر به شناسایی اونها هستش با nod32 یکبار سیستم را به طور کامل اسکن کنید.
    برای سوال دوم هم این روش را امتحان کنید و ببینید جواب می دهد : . برای انجام این کار ابتدا برنامه رجیستری را اجرا کنید حال در پنجره باز شده کلید f3 را بزنید (کلید f3 جهت جستجوی یک کلید در رجیستربی می باشد ) .
    سپس کلمه showall را تایپ کرده و find next را کلیک کنید (دقت کنید در قسمت پایین پنجره جستجو گزینه keys فعال باشد .) حال کلید مورد نظر در panel چپ ظاهر می شود ( اگر کلمه showall را مشاهده نکردید باز هم f3 بزنید تا به کلمه مورد نظر برسید ) . پس از یافتن آن در panel راست روی گزینه checkedvalue دابل کلیک کنید و مقدار آن اگر صفر هست به 1 تغییر دهید و سپس از رجیستری خارج شوید
    دوست عزیزم مرسی از کمکت.ولی مثل اینکه مشکل یکی دوتا نیست.چون اولا من برنامه nod32 رو ندارم.آیا میشه این مشکل رو با یک برنامه دیگه حل کرد و در غیر اینصورت آیا امکان دانلودش هست یا نه؟
    از طرفی وقتی برنامه رجیستری رو اجرا کردم با مشکل مواجه شد و هیچ چیزی رو پیدا نکرد.
    به نظر شما باید چیکار کنم؟البته باید بگم که وقتی من به این مشکل برخوردم سریع درایو ویندوزمو فرمت کردم و از نو روش ویندوز ریختم،ولی مشکل حل نشد.
    ممنون میشم از کمکتون.
    با تشکر

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوست عزیز می تونی از قسمت زیر انتی ویروس را پیدا کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از این طریق می تونی فایلهای هایدن شده را ببینی و اونا را فعال کنی .
    از منوی Start وارد Run شده و عبارت regedit را تایپ نموده و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری باز شود.
    حالا به آدرس زیر بروید:
    HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/Current Version/Explorer/Advanced/Folder/Hidden/SHOWALL
    اکنون از قسمت دیگر صفحه روی CheckedValue دوبار کلیک کنید. در پنجره باز شده Value را از 0 به 1 تغییر دهید.
    حالا OK کرده و خارج شوید.
    بعد از این که سیستم را کاملا با nod32 و کاسپراسکای ویروس یابی کردی با برنامه ای مثل regdoctor و هر نرم افزاری که رجیستری را تعمیر می کنند رجیستری سیستم رو fix کن
    فایلهای مخفی شده را با این نرم افزار هم می تونی فعال کنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

.
    .....
    با تشکر .

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

عزیز من شما ویروس داری
    ویروستم این طوریه که ویندوز که عوض کردی اولین کاری که میکنی میری رو درایوهات راست کلیک میکنی میری داخل بعد فایلهای سیستمی و مخفی رو شو میکنی و حالا جند تا فایل داری که یکیش autoraun و دیگری exe میباشد
    هر چه سریهتو اونارو پاک کن
    مواضب باش دابل کلیک نکنی که مثل اول میشه
    برا propeties هم میتونی از gpedit فهال کنی که الته با نصب ویندوز مشکلت حل میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedvahedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ویروسه. Nod پاکش مي کنه

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این قبلا مشکل yaasseeerr هم بود که فکر کنم رفع شد . شما مراجعه کنید به کد زیر تا به جوابتون برسین .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

به همگی سلام و تشکر از همگی.من یک بار ویندوز رو از نو ریختم و بلافاصله با nod32 اسکن کردم.تا امروز مشکلی نداشتم که دوباره همون اتفاق ها تکرار شد.لطفا کمکم کنید و بگید باید چیکار کنم.با تشکر

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •