تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 48

نام تاپيک: بالاخره گوشیمو خراب کردم. کمکم کنید.

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض بالاخره گوشیمو خراب کردم. کمکم کنید.

بچه ها زدم دهن گوشیمو سرویس کردم..

معلوم نیست مشکل از این آموزشاست (البته نه آموزش این سایت) یا من یه کاری رو اشتباه انجام دادم.

دقیقا مطابق آموزش تصویری این سایت پیش رفتم آخرشم فایل SHX رو با RSD Lite 2.4 فلش کردم. تا 4 در صد رفت قفل کرد و نوشت (failed) وقتی گوشی رو روشن کردم نوشت corrupt version دیدم بازم راهی هستش گفتم شاید بتونم بک آپ اصلیشو برگردونم. اینکارو کردم ولی ایندفعه رو 47 درصد قفل کرد. دیدم فقط آرم موتو رو نشون می ده و هی رستارت می کنه.. یادم اومد که از #، *، کلید خاموش روشن استفاده کنم. بازم تونستم بوت لودر رو راه بندازم. اینبار سعی کردم با Flash and Backup 3.0.6 فلش کنم. دیگه خدا بیامرزه... critical error 84 داد. می خواستم بدونم که امیدی وجود داره ؟ واقعا حالم گرفته شد... هنوزم نمی دونم که کجا رو اشتباه رفتم...
    کم مونده اشکم درآد. کسی تا حالا یه همچین مشکلی رو تجربه کرده ؟ تو رو خدا کمکم کنید.
    Last edited by Shadow of Destiny; 26-09-2007 at 00:22.

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

بچه زدم دهن گوشیمو سرویس کردم..
    سلام من جوابتو ندارم فقط مي خواستم بگم اينقدر عجول نباش من خودم هم مثل تو از باز كردن ودستكاري هيچي ترسي نداشتم چون هيچي خراب نكرده بودم همين گوشي روز اول كه گرفتم سريع واسه زبان عربي فلش كردم بدون اينكه سيم كارتو در بيارم نصف راه هم fail شد خدا رحم كرد مشكلي پيش نيومد من چوب عجول بودنم خوردم از اون روز به بعد واسه موبايل تا مطمن نشم دست به هيچيش نمي زنم اميدوارم سريعتر مشكلت حل بشه ولي ديگه عجله نكن

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

آره دیگه: haste makes waste

واسه دلداریت ممنونم دوست عزیز. تو هم که مثل منی. می دونی چرا خیلی عجول شدم. لعنتی دیگه تو بووت لودر هم نمی رفت.

واقعا دست این moderator درد نکنه. (Citadel) فعلا که مشکل boot loader رو حل کرد. بچه ها یه چیز جدید بهتون بگم. البته داداش Citadel از سایت motox.info یادم دادش. اگه به هر نحوی نتونستین وارد boot loader بشین، باطری گوشی رو در بیارین و دگمه های # و * رو نگه دارین و همینطور که دگمه ها رو نگه داشتین باطری رو جا بزنین. من که خیلی حال کردم. دستش هم درد نکنه. ولی هنوز مشکلم حل نشده. منتظرم بازم. تا حالا از 3 تا سایت کمک خواستم ولی فعلا زوده نتیجه بگیرم. فورام که یاهو نیست.

beckham جون دستت درد نکنه. حالا یه دونه از شوت های چرخشی تو بزن یه حالی بکنیم.

ویرایش: راستی به این دقت نکردم.... "قبل از اینکه سیم کارت رو در بیاری" ؟ مگه باید سیم کارتو درآورد وقتی فلش می کنی ؟
    Last edited by Shadow of Destiny; 26-09-2007 at 00:25.

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

بابا انرژي; تو با اين همه روحيه ديگه دلداري ميخواي چيكار

گفتم كه عجله نكن بذار دوستان ديگه خصوصا مسعود جان corvette عزيز رو ميگم بياد تاپيك ببينه مطننا مي تونه كمكت كنه خداييش من يكي كه هر وقت مشكلي داشتم هميشه كمكم كرده دستش درد نكنه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

آره واقعا خیلی دوسش دارم.... تو این سایت تنها کسی بوده که بهم کمک کرده. البته قبل از اینکه از motospeed استفاده کنم خیلی باهاش مشورت کردم.

راستی نگفتی، قبل از اینکه فلش کنم لازمه که سیم کارت رو در بیارم ؟

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

صبر کن ببینم چند جا سوال پرسیدی!! تاپیکم که زدی. مسلمه.بهتره سیم کارت و مموریت رو در بیاری.

پس الان بوت لودرت بالا میاد.؟؟ راه جالبی بود. نمیدونستم. راستی بزار یه ایراد ازت بگیرم. این ورژن RSD lite

که استفاده کردی خیلی پایینه عزیز.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببین رفیق خیلی وقتم کمه. RSD lite خیلی error میگیره.یعنی میشه بش گفت ناقصه.ولی خوب پر کاربرده.

منم از دستش شاکیم. اگر مانستر پکی داری با نرم افزاره motokup سعی کن رو گوشیت لودش کنی. در ضمن

ورژن بالاتره RSD lite استفاده کن.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این RSD

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم motokup. کار باش خیلی سادس.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فردا میام دوباره.شرمنده.میدونم تا فردا بیکار نمیشینی!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستی.بیشتر به نکاته تویه آموزشها دقت کن عزیز.موفق باشی تا فردا.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

دمت گرم... آره فک کنم از ورژن پایینش بود.. قبل از این ازشون پرسیدم که از کدوم یکی استفاده کنم.. falsh and backup یا RSD Lite .. گفتن که RSD Lite بهتره. ولی نپرسیدن چه ورژنی دارم یا کدوم بهتره.

راستی این لینکا رو از کجا میاری ؟ ? heaven above ما که هر چی گشتیم پیدا نشد. چون RSD Lite مجانی نیست. راستی مطمئن باش که دیگه عجله نمی کنم چون کار آقا شیطونه.

مرسی.. منتظرم.
    Last edited by Shadow of Destiny; 26-09-2007 at 11:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •