تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: همچین فن آوری ای در ایران وجود داره؟

پروفشنال Mostafa_Amol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

14 همچین فن آوری ای در ایران وجود داره؟

سلام
    یه نفر از من پرسید که همچین فن آوری ای در ایران وجود داره یا نه ؟ و من چون نمی دونستم خواستم از شما ها بپرسم ...

اون فن آوری هم اینه :

این فن آوری با بلوتوث کار می کنه و اگر همسایه ی شما به اینترنت وصل باشه شما هم می توانید بدون استفاده از خط تلفن و با استفاده از بلوتوث چون همسایه ی شما به اینترنت وصل هست شما هم می توانید به اینترنت وصل بشین ...

امیدوارم که منظورم رو درست بیان کرده باشم ......
    موفق باشید

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فکر نکنم. اول یا وایرلس باشه. دوما خودمون سیستم وایرلس داشته باشی. بعد اینکه اگه طرف روی مودم پاسورد نداشته باشه. ازش کش بری. ولی اینو میگن دزدی

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

این طور که من فهمیدم ... هیچ تاثری ( و هیچ ضرری) برای طرف مقابل (همسایمون) ایجاد نمی شه ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

اما در هر صورت به قولdarvish1900 این یه دزدیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

باید اینترنت اون طرف وایرلس باشه و گوشی شما هم سیستم Wireless Lan رو داشته باشه ...و اون طرف هم اینترنتشو Share کنه تا شما هم بتونی استفاده کنی...

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

اما در هر صورت به قولdarvish1900 این یه دزدیه
    ای برادر شما هم گیر دادینا ... میشه یه دزدی مثال بزنید که هیچ ضرر برای شخصی که ازش دزدی شده نداشته باشه؟
    شما فقط بهم بگین هست یا نه ؟
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

باید اینترنت اون طرف وایرلس باشه و گوشی شما هم سیستم Wireless Lan رو داشته باشه ...و اون طرف هم اینترنتشو Share کنه تا شما هم بتونی استفاده کنی...
    گوشی چیه ؟ من درمورد کامپیوتر حرف می زنم

ببینید ... میگن اگه شما در همسایگی یک دانشگاه باشید خیلی راحت از این طریق می توانید از طریق خطی که دانشگاه به اینترنت وصله شما هم وصل بشین .... با استفاده از بلوتوث
    Last edited by Mostafa_Amol; 28-09-2007 at 14:10.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

گوشی چیه ؟ من درمورد کامپیوتر حرف می زنم

ببینید ... میگن اگه شما در همسایگی یک دانشگاه باشید خیلی راحت از این طریق می توانید از طریق خطی که دانشگاه به اینترنت وصله شما هم وصل بشین .... با استفاده از بلوتوث
    اهان ببخشید...

خب برای اون هم شما باید مودم وایرلس داشته باشید... و اون طرف هم اینترنتشو شیر کنه و شما کامپیوترتون رو لن کنید و حال کنید....

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    یه نفر از من پرسید که همچین فن آوری ای در ایران وجود داره یا نه ؟ و من چون نمی دونستم خواستم از شما ها بپرسم ...

اون فن آوری هم اینه :

این فن آوری با بلوتوث کار می کنه و اگر همسایه ی شما به اینترنت وصل باشه شما هم می توانید بدون استفاده از خط تلفن و با استفاده از بلوتوث چون همسایه ی شما به اینترنت وصل هست شما هم می توانید به اینترنت وصل بشین ...

امیدوارم که منظورم رو درست بیان کرده باشم ......
    موفق باشید

ببین دوست عزیز به این راحتی ها هم نیست که فکرشو میکنی اولا اینترنت با بلوتوث تو ایران نداریم ؛ و جاهای دیگه هم من نشنیدم باشه ؛ البته ممکنه یه نفر یه آنتن بلوتوث رو سیستمش نصب کرده باشه و اینترنتشو شیر کرده باشه و شما هم برفرض تو همسایگی اون باشی و بتونی از اینترنت اون استفاده بکنی ؛اولا" که نباید بگی ضرری برای طرف نداره هرچی باشه شما از همون پهنای باند استفاده میکنی و هرچی شما پهنای باند رو بگیرین از مال طرف کم میشه ؛ دوما"برد بلوتوث در بهترین حالت تا 10 متر خوب جواب میده و اون آنتنهایی که روش نوشته class a100 m همه چرته باور نداری امتحان کن تازه دیوارها و درب و پنجره و ... رو هم حساب کن پس یعنی اینترنت بلوتوث همسایه حتی اگه 1 مگابیت هم باشه با توجه به مشکلاتی که هست شاید برای شما در حد dialup هم جواب نده البته استثناهایی هم هست شاید بعضی جاها جواب بده . موضوع دیگه اینکه احتمالا منظور اون یارو وایرلس یا وایمکس بوده که اونها هم در صورتی برای شما قابل استفاده هستش که شما برای استفاده از شبکه اون آیپی مناسب رو انتخاب کنی اونهم بشرطی که بتونی وارد تنظیمات شبکه طرف بشی که اونهم ش.نصد هزار تا دردسر داره ولی اگه تو همسایگی دانشگاهی چیزی هستی سعی خودتوبکن چون تمام دانشگاهها برای استفاده از اینترنت از پهنای باند مگابیتی استفاده میکنند که ارزشش رو داره دردسرشو تحمل کنی یه جا تو همین انجمن یکی از بچه ها نوشته بود تو دانشگاه شریف دانشجو هستش و تا 40 مگابیت سرعت دانلود رو روی شبکه دانشگاه تجربه کرده

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ای برادر شما هم گیر دادینا ... میشه یه دزدی مثال بزنید که هیچ ضرر برای شخصی که ازش دزدی شده نداشته باشه؟
    شما فقط بهم بگین هست یا نه ؟
    ممنونم

]چرا ضرری نداره اگه محدودیت دانلود داشته باشه که داره شما از پهنای باندش استفاده می کنی و بهش ضرر میزنی. پس دزدی میشه.
    گفتم به شرطی که طرف ناشی باشه و امنیت مودم رو درست و حسابی فعال نکرده باشه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •