تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: pci 32x

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

14 pci 32x

روی یک مینی جمله ای نوشته بود crase for 32x pci از فروشنده پرسیدم گفت این مین mb 1024 گرافیک ان برد دارد pci 32xرا ساپورت میکند من متوجه نشودم این یعنی چی-----

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اين ديگه از اون حرفها بود ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

روی یک مینی جمله ای نوشته بود crase for 32x pci از فروشنده پرسیدم گفت این مین mb 1024 گرافیک ان برد دارد pci 32xرا ساپورت میکند من متوجه نشودم این یعنی چی-----
    کجا دیدی؟

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این مین را یکی از فرو شندگان کامپیوتر به دوستم پیشنهاد کرده بود من هم همون جا خنده ام گرفت و فروشنده یک نگاه چپ چپ به من کرد فکر می کنم میخواسته برامون کلاس بگذاره

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

هنوز PCI Express 2 كه نيومده كه تا 32X ساپورت مي كنه

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

سلام به همگي .

چرا اين قدر قضيه رو پيچيده مي کنيد .

اين مينبورد به احتمال زياد ASUS - M2N32-SLI Premium Vista Edition يا امثال اين بوده که چيپستشون

NVIDIA nForce® 590 SLI™ MCP هستش . که فرق اساسيش با بقيه چيپست ها اينه که وقتي با اين

سري از مادربورد ها دو تا کارت گرافيک nVIDIA رو SLI مي کني به جاي اينکه DATA RATE هر اسلات از 16X تبديل

به 8X بشه که روي هم بشه 16X ؛ اين قضيه اتفاق نميفته و DATE RATE هر اسلات همون 16X ميمونه و روي هم

ميشه 32X يعني علاوه بر اين که شما افزايش PERFORMACE تکنولوژي SLI رو داري پهناي باند ارتباطي بين

مين بورد و کارت گرافيکت که واسطش همون PCI EXPRESS هست هم دو برابر ميشه که به زود LOAD شدن بازي

ها در کارت گرافيک هايي که هرکدوم 768MB حافظه روي برد خودشون دارن ( 8800GTX ) خيلي کمک ميکنه .

يعني اگه بخواي دو تا کارت گرافيک قدرتمند رو با هم SLI کني و بخواي کارت اساسي بشه بهتره که از اين

مينبورد ها استفاده کني .

البته قيمت اين جور مينبورد ها معمولآ بالاي 200 دلار هستش .

این هم یه عکس از مشخصات این مادربورد که به بحث ما مربوط میشه :

Last edited by Mahdi_Moosavi; 26-09-2007 at 12:29.

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

ممنون
    CHIP 680i هم همينجوري مي شود؟

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همگي .

چرا اين قدر قضيه رو پيچيده مي کنيد .

اين مينبورد به احتمال زياد ASUS - M2N32-SLI Premium Vista Edition يا امثال اين بوده که چيپستشون

NVIDIA nForce® 590 SLI™ MCP هستش . که فرق اساسيش با بقيه چيپست ها اينه که وقتي با اين

سري از مادربورد ها دو تا کارت گرافيک nVIDIA رو SLI مي کني به جاي اينکه DATA RATE هر اسلات از 16X تبديل

به 8X بشه که روي هم بشه 16X ؛ اين قضيه اتفاق نميفته و DATE RATE هر اسلات همون 16X ميمونه و روي هم

ميشه 32X يعني علاوه بر اين که شما افزايش PERFORMACE تکنولوژي SLI رو داري پهناي باند ارتباطي بين

مين بورد و کارت گرافيکت که واسطش همون PCI EXPRESS هست هم دو برابر ميشه که به زود LOAD شدن بازي

ها در کارت گرافيک هايي که هرکدوم 768MB حافظه روي برد خودشون دارن ( 8800GTX ) خيلي کمک ميکنه .

يعني اگه بخواي دو تا کارت گرافيک قدرتمند رو با هم SLI کني و بخواي کارت اساسي بشه بهتره که از اين

مينبورد ها استفاده کني .

البته قيمت اين جور مينبورد ها معمولآ بالاي 200 دلار هستش .

این هم یه عکس از مشخصات این مادربورد که به بحث ما مربوط میشه :

بیشترشون بالای 200 تومنن ولی گیگا بایت 590SLI فقط 160 تومنه.راستی یه چیزی من همیشه توی ذهنم بود اونم اینه که اگه یه مادر بوردی داشته باشیم که اگه اس ال آی کار کنه 8 ایکس جواب بده در صورتی که ما فقط یه کارت گرافیک نصب کنیم خودش از 8 ایکس به 16 تغییر پیدا میکنه؟ (مثل مادر بردایی که چیپ 570 sli
    دارن و در حالت دو کارته 8 ایکس باشن)

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

ممنون
    CHIP 680i هم همينجوري مي شود؟
    بله مسعود جان nVIDIA برای Platform اینتل هم روی چیپست NVIDIA nForce® 680i SLI این قابلیت

و قرار داده . نمونه این مدل میشه ASUS - Striker Extreme رو نام برد .

بیشترشون بالای 200 تومنن ولی گیگا بایت 590SLI فقط 160 تومنه.راستی یه چیزی من همیشه توی ذهنم بود اونم اینه که اگه یه مادر بوردی داشته باشیم که اگه اس ال آی کار کنه 8 ایکس جواب بده در صورتی که ما فقط یه کارت گرافیک نصب کنیم خودش از 8 ایکس به 16 تغییر پیدا میکنه؟ (مثل مادر بردایی که چیپ 570 sli
    دارن و در حالت دو کارته 8 ایکس باشن)
    دوست عزیز من قیمت رو به دلار گفتم الان دلار حدودآ 850 تومانه که همون 160 تا 170 هزار تومان خودمون

میشه . در مورد سوالت هم هنوز nVIDIA همچین قابلیتی رو واسه چیپ های LOW END و Mid rage مادربوردهاش

قرار نداده .

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بله مسعود جان nVIDIA برای Platform اینتل هم روی چیپست NVIDIA nForce® 680i SLI این قابلیت

و قرار داده . نمونه این مدل میشه ASUS - Striker Extreme رو نام برد .
    البته چيپست nforce 680i SLI سه تا PCI-Express داره. دو تا تو حالت 16x كار ميكنند و سومي تو حالت 8x كه مخصوص پردازش فيزيك هست. نظير اين چيپست براي AMD چيپست nforce 680a SLI هست.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •