سلام
من موندم که فرق این دو تا cpu چیه و چرا یه cpu که 2000 اونم core due هستش قیمتش حدود 160 هزار تومان هستش ولی 3000 که 4 مگ کش باشه از اون خیلی پائینتره
یکی می تونه به من بگه ؟
با تشکر![]()
سلام
من موندم که فرق این دو تا cpu چیه و چرا یه cpu که 2000 اونم core due هستش قیمتش حدود 160 هزار تومان هستش ولی 3000 که 4 مگ کش باشه از اون خیلی پائینتره
یکی می تونه به من بگه ؟
با تشکر![]()
دوست عزیز ،Dual Core به تمام CPU های 2 هسته ای گفته میشه.مثلا AMD Athlon 64 X2 ، Intel Pentium D ، Intel Core 2 Due همگی Dual Core هستن.
اما Core یا همون Core 2 اسم آخرین نسل از CPU های Intel هست که نسبت به Pentium دارای معماری فوق العاده پیشرفته ای هست. این CPU ها نه تنها نقطه ضعفهای Pentium 4 و Pentium D مثل دمای بالا و مصرف فوق العاده بالا رو ندارن ، بلکه به دلیل معماری و ساختار کاملا متفاوت و پیشرفته در عین دارا بودن فرکانس نسبتا پایین کارایی به مراتب بهتری رو در مقایسه با سری Pentium دارند.جالبه که بدونین یه Core 2 Due E4300 1.8Ghz در اغلب موارد از یه Pentium D (Dual Core Pentium4) 3.6Ghz سریعتر هست.دلیل قیمت بالاتر Core 2 ها در مقایسه با Pentium4 ها هم همین مزیتهاست و الان دیگه هیچ Pentium 4 یا Pentium D ارزش خریدن نداره.
c2d قابلیت شبیه سازی داره
یعنی اینکه دوتا هسته ای که توشه رو انگار گذاشتی جلوی اینه !
البته اونایی هم که تو اینه هستن کار میکنن ! و فقط ادای بقیه هسته ها رو در نمیارن !
البته تا وقتی نیاز نباشه کار نمیکنن !
شرمنده من نفهميدم اين قابليت شبيه سازي چيه //
ممكنه بيشتر توضيح بديد ؟
سلام
از اینکه جواب دادین خیلی خیلی ممنونم
خیلی کنجکاو شده بودم
دیگه داشتم تبدیل به فرهاد کنجکاو می شدم
فكر كنم منظورش HT هست كه اصلا ربطي به Dual Core ندارد
من که اخر سر در نیووردم که مثلا یک pentium4 3.6 بهتره یا یک دوهستهای 1.8+1.8
منظور از Dual Core اين است يك Pentum 4 دو هسته اي يعني از خانواده Pentum هست
اما Core2 Duo نه هر دو دوهسته اي هستند
دوتا 1.8 خيلي عالي هست واقعا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)